20 / 05 / 2024

Samsun hidrolojik tesisi projesi

Samsun hidrolojik tesisi projesi

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon idaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, kurumun faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Belediye sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Samsun Büyükşehir, ticaret-sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Samsun'da 400 milyon liralık 42 yeni spor tesisi inşa edildi!

İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Samsun'da son 7 yılda toplam 400 milyon liralık yatırımla 42 yeni spor tesisi inşa edildi.

Bafra'da yamaç paraşütü tesisi yaptırılacak! İhalesi 9 Kasım'da!

Samsun'un Bafra ilçesinde yamaç paraşütü tesisi yaptıracak. Tesis ihalesi 9 Kasım 2018 tarihinde saat 11.00’da yapılacak...

Samsun'daki spor tesisi yatırımları hız kesmeyecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yapımı devam eden spor tesislerini inceledi, Başkan Yılmaz yetkililerden projelerle ilgili bilgi aldı.

Samsun Atakum'a dev tesis kazandırılacak!

Samsun Atakum'a Yeni Mahalle Çocuk Oyun Alanı, Kapalı Pazar Yeri ve Spor Tesisi kazandırıldı. Yapımı devam eden proje ile ilçeye önemli bir kompleksin kazandırılacak.

Samsun 19 Mayıs'a arıtma tesisi inşa edilecek!

Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz 19 Mayıs ilçesine arıtma tesisi müjdesi verdi.

Samsun İlkadım'da 7 milyon TL'ye satılık arsa!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da Ticaret Sağlık Tesisi kullanımında bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

Samsun Bengü'ye 1 milyon TL'lik spor tesisi!

Bafra Bengü'de organize edilen güreş şenliklerine katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yaylaya yapılan spor tesisi için 1 milyon TL harcayarak kısa bir sürede tesisi ilçeye kazandırdıklarını söyledi.

Samsun Yakakent'e arıtma tesisi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 2 sene önce kendilerinden Yakakent için Atık Su Arıtma Tesisi istendiğini anımsatarak, “En geç önümüzdeki 1.5 yıl içerisinde Yakakent’in bir damla atık suyu denize gitmeyecek” dedi.

Toros Tarım'ın Samsun'daki tesisi tamamlandı!

Tekfen Holding, Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Samsun İşletmesi'ne ilişkin inşaat ve devreye alma çalışmaları tamamlandı, tesisler işletmeye alındı.

Samsun Derebahçe Sosyal Tesisi'nin temeli 18 Ağustos'ta atılacak!

6 bin metrekarelik bir alana büyük bir külliye inşa edecek olan Samsun İlkadım Belediyesi Derebahçe Sosyal Tesisi'nin temel atma töreni 18 Ağustos 2015 saat 18.00'de yapılacak.

Samsun İlkadım spor tesisi alanı imar planı askıda!

Samsun İlkadım İlçesi sınırları içinde “Spor Tesisi Alanı’’ amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği dün askıya çıkarıldı...

Samsun hidrolojik tesisi projesi Haberi

Samsun hidrolojik tesisi projesi

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin Hidroelektrik Santrali yapmayı planladığını açıklayan Demircioğlu "Suat Uğurlu Barajı'nda Çakmak Barajı'na içme suyu pompalanması projemiz var. Bu inşaat geçen seneden buyana devam ediyor. Bu iş, DSİ'nin kamulaştırma işlemleri nedeniyle 2016 yılına devredildi. Ayrıca Suat Uğurlu Barajı ile Çakmak Barajı'nda şuanda inşaatı devam eden iletim hattı üzerine Hidroelektrik Santral kurulması ile ilgili projemiz var. Bu projemizde en büyük engel Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun prosedürleri olmasıdır. Biz yinede bu proje için 2016 yılı bütçesinden 1 milyon 500 liralık ödenek ayırdık. İlçelerimizdeki HES'ler içinde 100 bin liralık ödenek ayırdık "dedi. 

SASKİ'nin hazırladığı 10. kalkınma planı kapsamında 3 adet stratejik amaç ve hedef belirlendiğini vurgulayan Demircioğlu " Su kaynaklarının arıtımı ve iletimi, atık su yağmur sularının iletimi, dere ıslahlarının yapılması ve...