07 / 05 / 2024

Samsun ilginç sokak

Samsun ilginç sokak

Samsun'un İlkadım ilçesinde 5 katlı bir apartmanın altından sokak geçiyor. Sokağı gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor. 

Samsun'da 5 katlı binanın altından geçen sokak görenleri hayrete düşürüyor!

Samsun'un İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi'nde 5 katlı binanın altından geçen sokak, görenleri hayrete düşürüyor.

Samsun'da toprak kayması nedeniyle evin bahçesinde yarıklar oluştu!

Samsun'un İlkadım ilçesinde toprak kaymasının yaşandığı sokak trafiğe kapatıldı, bir evin çevresi ve bahçesinde de yarıklar meydana geldi.

Samsun'da apartmanın altından sokak geçiyor! 

Samsun'un İlkadım ilçesinde 5 katlı bir apartmanın altından sokak geçiyor. Sokağı gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor. 

Samsun'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Hacınabi Mahallesi Özgir Sokak’ta devam eden kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.

Samsun Canik'teki ilginç merdiven davası!

Samsun’un Canik ilçesinde yaşanan merdiven davası duyanları hayrete düşürüyor. Satın aldığı binanın merdiven girişi olmadığını gören bina sahibi, duvarı delerek yan binanın merdivenini kullanmaya başladı

Samsun Bafra'da yollar yenileniyor!

Samsun Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Güven Sokak’ta başlatılan yol-kaldırım çalışması tamamlandı.

Samsun İlkadım'da Prestijli Cadde ve Sokaklar Projesi başladı!

İlkadım Mecidiye Caddesi esnaflarını gezen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Samsun eski alışveriş caddeleri İlkadım Belediyesi tarafından başlatılan Prestijli Cadde ve Sokak Düzenleme Çalışmaları ile nefes alacak" dedi.

Samsun'da kiralık daire kalmadı!

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Mevlüt Oral, "Samsun'da kiralık daire kalmadı. Emlakçılarımız sokak sokak gezip boş kiralık daire var mı diye bakıyor. Sonunda bugünleri de gördük" diye konuştu.

Büyük Samsun Oteli'nin yıkımında ilginç metot!

Samsun'da bir otelin yıkımı için iş makineleri, vinç yardımıyla 7 katlı binanın terasına çıkarıldı. Yetkililer, otelin yıkımı sırasında uyguladıkları yöntemin Samsun’da ilk defa denendiğini belirtiyor.

Samsun'da Modern Hayvan Barınağı tamamlanmadan kullanılmaya başlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan "Modern Hayvan Barınağı" henüz tamamlanmadan sokak köpekleri tarafından kullanılmaya başlandı

Mert ve Berk çiller, Nişantaşı Atiye Sokak'ta dükkan kiraladı

Mert ve Berk çiller, Nişantaşı Atiye Sokak'ta Ak Apartmanı'ında Donna Karan'ın bulunduğu eski dükkanı kiraladı. Kardeşler burayı restoran olarak işletecek

Dünyadaki en ilginç ibadethaneler!

Belki de biraz fazla modern olan, ancak kesinlikle hayranlık uyandırıcı bu binalar, ruhani dünyanın 21. yüzyıla bir selamı gibi. İşte dünyadaki en ilginç ibadet haneler;

35. Sokak Projesi İzmir'de 570 bin TL'ye 4+1 avlulu ev!

35. Sokak Projesi İzmir'de 4+1 avlulu ev 425 bin TL ila 570 bin TL'ye satılıyor. 35. Sokak duvarını, sokağını, bahçesini paylaşan, yaşadığı çevreye duyarlı ve hayatın tadını çıkarmaya meyilli insanlara sunulan bir proje

Samsun ilginç sokak Haberi

Samsun ilginç sokak

Samsun'un İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi Hisar Sokak'taki 5 katlı apartmanın altından sokak geçiyor. Sokağı ilk kez gören vatandaşlar durup bir kez daha bakıyor.

Akşam Gazetesi'nde yer alan haberde, yıllar önce belediyenin planladığı sokak üzerine iki bina yapıldı. Yıllardır çıkmaz sokak olarak kullanılan yol, 7 yıl önce bir binanın yıkılması ve diğer binanın da altı açılması sonucunda yayaların kullanımına açıldı.Yeni açılan sokak üzerinde evleri bulunan vatandaşlar evlerine kestirmeden gittikleri için durumdan memnun. 

İçinden sokak geçen apartmanı ilk kez görenlerin şaşırdığını ifade eden mahalle sakinlerinden Muammer Töngel, “Kökçüoğlu Mahallesi’nde bitişik apartman olan bir sokakta evin içinden sokak geçiyor. Bina bu şekilde yapılmış ancak bu bina gecekondu ya da kaçak yapılan bir bina değil. Binanın izinli olduğu biliyoruz ama neden zamanında böyle yapıldığını bilemiyoruz....