29 / 04 / 2024

Samsun İlkadım inşaatları

Samsun İlkadım inşaatları

Samsun İli İlkadım Belediye Başkanlığı, Samsun Saitbey Mahallesi'nde kat karşılığı konut ve dükkan inşaatı yaptıracak. İhalesi 19 Temmuz Salı günü gerçekleşecek inşaatın bedeli 10 milyon 601 bin 205 TL olarak belirlendi.

TOKİ Samsun İlkadım projesindeki 314 konut teslim ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Samsun İlkadım Kıran Mahallesi’nde inşa edilen 314 konut sahiplerine teslim ediliyor.

İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehri etkiledi. İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

TOKİ Samsun İlkadım’da 2+1 608 bin liraya! 

TOKİ Samsun İlkadım 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun İlkadım'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun İlkadım'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun İlkadım sosyal konut projesi... 

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm için ilk adımlar atılıyor!

Samsun'a İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçe genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında kimsenin mağdur olmayacağını dile getirdi. 

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı!

Samsun İlkadım'a bağlı Kıran Mahallesi'nde hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Projesi’nde inşaat çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme yeşil ışık!

Samsun İlkadım ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Esenyurt'ta yarım kalan inşaatlar ile ilgili karar çıktı!

İstanbul Esenyurt'ta müteahhitler tarafından yarım bırakılan projeleri tamamlamak isteyen Esenyurt Belediyesi geçtiğimiz günlerde inşaatların tamamlanması için meclise teklif götürmüştü. Teklif ile ilgili komisyondan ret kararı çıktı. 

Mağdurlara müjde! Esenyurt'ta yarım kalan inşaatlar tamamlanacak!

Esenyurt Belediyesi, ilçede yarım kalan inşaatları tamamlamak için düğmeye bastı. 

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Samsun İlkadım'da yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme start verildi!

Samsun'un merkez İlkadım ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, TOKİ tarafından yapılan iki ayrı ihaleyi kazanarak şantiyelerini kuran yüklenici firmalar, Kıran Mahallesi'nde çalışmalara başladığı belirtildi.

TOKİ Samsun İlkadım 710 konut ihalesi yarın!

Samsun İli İlkadım İlçesi Kıran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 2.Etap 2. Bölge 710 Konut ile 28 Adet Dükkan İnşaatları Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 24 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Samsun İlkadım Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı!

Avrasya GYO'nun aktifinde kayıtlı bulunan Samsun İlkadım Şehirlerarası Otobüs Terminali‘nin kira sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılmasına, kira bedelinin değişmeden aylık 500 bin TL olarak devam ettirilmesine karar verildi. 

Samsun Atakum için acele kamulaştırma kararı!

Samsun'un Atakum ve İlkadım ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazların ve kent merkezindeki Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınmasına yönelik projenin hayata geçirilmesi için acele kamulaştırma kararı alındı...

Samsun İlkadım inşaatları Haberi

Samsun İlkadım inşaatları

Samsun İli İlkadım Belediye Başkanlığı, Samsun Saitbey Mahallesi'nde kat karşılığı konut ve dükkan inşaatı yaptıracak. İhalesi 19 Temmuz Salı günü gerçekleşecek inşaatın bedeli 10 milyon 601 bin 205 TL olarak belirlendi.



İLKADIM BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN İLAN



1- İhalenin konusu, Mülkiyeti İlkadım Beledyesine ait, Samsun ili Saitbey Mahallesi Unkapanı Caddesi, F36B22B1D pafta, 7119 ada, 1 parselde bulunan arsanın üzerinde bulunan mevcut binanın yıkılarak; Ticaret + Konut inşaatı yapılması ve şartnamede ayrıntıları gösterilen şekilde paylaşılması işi 2886  sayılı Devlet İhale Kanununun 35. maddesi uyarınca '' Kapalı Teklif Açık Arttırma Usulü'' ile Kat karşılığı ihale edilecektir.


2-Geçini teminat inşaat maliyet bedeli ve ihale arttırımına esas bedel üzerinden ayrı ayrı ödenecektir. Tahmini inşaat maliyet bedeli 10.601.250,00 TL olup, eksik imalatlara karşılık 600.000,00 TL üzerinden artırım yapılacaktır.


3- İhale...