05 / 05 / 2024

samsun inovasyon merkezi

samsun inovasyon merkezi

Samsung Electronics Türkiye, MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) bölgesindeki ilk Samsung İnovasyon Merkezi'ni Türkiye'de açtı.

Basf İnovasyon Teknoloji Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Basf İnovasyon Teknoloji Merkezi Limited Şirketi Pendik'te kuruldu.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun'da 153 Kent Yönetim Merkezi’nin temeli atıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, vatandaş ve belediye arasındaki iletişim sorununu çözmek için hayata geçirdiği 153 Kent Yönetim Merkezi projesi için temel atma törenini bugün gerçekleştirdi. Yönetim merkezi 19 Mayıs 2021'de hizmete girecek.

Samsun'a yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı kapanış toplantısında Tekkeköy'de yaşam merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi. 

Samsun Belediyesi çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi inşa ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Adnan Kahveci Parkı içerisindeki çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi yapmak amacıyla inşaata başladı. Kent Yönetim Merkezinin, yeşil alandaki çocuk parkının içine yapılacak olması vatandaşlardan tepki çekti. 

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi inşaatında son durum!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkılarıyla yapılan "Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi"nin inşaatı devam ediyor. TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, inşaat alanında incelemelerde bulundu...

Mondi İzmit İnovasyon Merkezi açıldı!

Mondi'nin  İzmit İnovasyon Merkezi Mondi İzmit Fabrikası'nda açıldı. Türkiye tesislerindeki açılış töreni ve kutlamalara katılan Oluklu Mukawa Inovasyon Başkanı Jan Blankiewicz, “Yenilenen merkezin ekip ruhunu çok daha fazla artıracağına gerçekten inanıyorum'' dedi.

Samsun Belediyesi'nden kiralık tarlalar!

Samsun hiç kuşkusuz Karadeniz Bölgesi'nin en önemli yatırım merkezi. Son yıllarda sanayisiyle öne çıksa da tarımda da söz sahibi bir şehir...

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile 10 - 15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Teknopark İstanbul’un ikinci etabı 2020'nin sonunda açılıyor!

Türk savunma sanayisinin inovasyon merkezi Teknopark İstanbul’un yapımı tamamlanan 2. etap binalarının açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından 2020'nin sonunda gerçekleşecek.

Samsun Terme'ye otel ve kongre merkezi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme'ye yeni müjdeler vererek, Belediye Hizmeti Binası, Kaymakamlık Kampüsü, Otel ve Kongre Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi 2020'de açılacak!

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi'nin inşaatını 2020 yılı ortalarında tamamlayacaklarını açıkladı.

Samsun'da 5 sanayi tesisinin temeli atıldı!

Samsun Havza'da 5 sanayi tesisinin temeli atıldı. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Havza, Kuzey'in sanayi merkezi olacak. Heyecanımız, hedeflerimiz çok büyük" ifadelerini kullandı.

samsun inovasyon merkezi Haberi

samsun inovasyon merkezi


Samsung Electronics Türkiye, MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) bölgesindeki ilk Samsung İnovasyon Merkezi'ni Türkiye'de açtı. Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut'un katılımıyla açılan merkezde, 33 yerli girişimcinin inovatif projeleri Samsung'un bilgi ve tecrübesiyle yüksek teknolojili ürüne dönüşüyor. İnovasyon merkezinde finans, perakende, ulaştırma, turizm ve eğitim başta olmak üzere endüstrideki birçok kuruma teknolojik çözüm de sunulacak. 500 milyon doları aşan maliyetle hayata geçen Samsung İnovasyon Merkezi'nin, aynı zamanda tersine beyin göçüne katkı sağlaması bekleniyor.

TÜRKİYE HIZLI ADAPTE OLDU

İnovasyon merkezi, Samsung teknoloji ortaklarının çözümlerini sunmanın yanı sıra sektör liderlerinin katıldığı çeşitli etkinliklere de ev sahipliği yaparak Türkiye'nin dijitalleşme yolculuğuna katkı sağlayacak. Samsung Electronics Türkiye Başkanı DaeHyun Kim, Samsung'un dünya çapında gerçekleştirdiği inovatif çözümlere en hızlı adapte olan...