03 / 05 / 2024

samsun kanal projesi

samsun kanal projesi

'Samsun Kültür ve Tarih Buluşmaları' adı altında 'Tarih Boyunca Karadeniz Ticareti ve Canik (Samsun)' adlı kitabının galasını düzenlendi. Tanıtım filminin ardından kürsüye çıkan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, kitabın tanıtımını yaptı...

Samsun Saathane Projesi'nde 8 katlı binanın yıkımı tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Saathane Projesi kapsamında yıkım çalışmaları tam gaz ediyor. Proje kapsamında 8 katlı bir yapının yıkımı daha gerçekleşti. 

Kanal İstanbul Projesi ile ilgili soru önergesi verildi!

Kanal İstanbul Projesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erozan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kanal İstanbul Marmara'nın en stratejik projesi olacak!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'nin Marmara Bölgesi’nin gelecek resminde yer alan en stratejik ve katma değerli projesi olan Kanal İstanbul Projesi'ne kısa sürede başlanacağını dile getirdi.

Kanal İstanbul Bülent Ecevit'in projesi mi?

Uzunca bir süredir tartışmalara neden olan Kanal İstanbul Projesi bu yaz aylarında hayata geçiyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarı Zafer Şahin, bugünkü yazısında Kanal İstanbul Projesi'nin kaleme aldı.

Kanal İstanbul Projesi'ne neden karşı çıkılıyor?

Çılgın proje olarak nitelendirilen Kanal İstanbul Projesi için hazırlıklar tamamlanmak üzere. Star Gazetesi köşe yazarlarından Halime Kökce bugünkü yazısında Kanal İstanbul Projesi'ne yapılan itirazları kaleme aldı.

Kanal İstanbul Projesi için hazırlıklar tamamlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmasında Kanal İstanbul Projesi için hazırlıkların tamamlandığını kısa süre içerisinde projeye başlanacağını açıkladı. 

Kanal İstanbul projesi Montrö Sözleşmesi ile bağlantılı mı?

Kanal İstanbul Projesi, amirallerin bildirisi sebebiyle gündemden düşmüyor. Projeye itirazlar yapılmaya devam ediyor. Peki bu itirazlar neler?

Kanal İstanbul Projesi ne anlama geliyor? 

Akşam Gazetesi köşe yazarlarından Mustafa Kartoğlu, bugünkü köşe yazısında Kanal İstanbul Projesi'nin önemine ve riskine ilişkin yazı kaleme aldı.

Kanal İstanbul projesi neden tartışılıyor?

Cumhurbaşkanı’nın “İnadına yapacağız” açıklamasıyla bir kez daha gündeme taşıdığı Kanal İstanbul projesi için tartışmalar devam ediyor.

Samsun Saathane Meydanı Projesi’nde son durum ne? 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapımı devam eden Saathane Meydanı Projesi hakkında açıklamada bulundu. 

Kanal İstanbul projesi tam gaz! Tapu sınırları belirleniyor! 

Kanal İstanbul projesi için hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Projenin çevresinde inşa edilecek “Yenişehir”in Başakşehir Şahintepe sınırları içinde kalan yapı adalarında tapu süreci başladı.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul, bir İstanbul projesi değil Türkiye projesidir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, Kanal İstanbul projesinin yalnızca İstanbul değil bir Türkiye projesi olduğunu söyledi.

Seyit Torun: Kanal İstanbul Projesi için referanduma gidilmelidir!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun yaptığı açıklamada "Açık çağrımızdır, Kanal İstanbul Projesi için İstanbul halkının hakemliğine başvurulmalı, referanduma gidilmelidir. Sandıktan çıkacak sonuca herkes saygı duymalıdır." şeklinde konuştu.

samsun kanal projesi Haberi

samsun kanal projesi


'Samsun Kültür ve Tarih Buluşmaları' adı altında 'Tarih Boyunca Karadeniz Ticareti ve Canik (Samsun)' adlı kitabının galasını düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen galaya AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, AK Parti İl Başkan Vekili Orhan Tozlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım, Baro Başkanı Necat Anıl, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Alican Usta, AK Partili meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Gala gecesi ilk olarak Canik Belediyesi'ne ait Halk Oyunlarının gösterisi ile başladı. Daha sonra Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in yaptığı hizmetler ve Tarih Boyunca Karadeniz Ticareti ve Canik (Samsun) adlı kitabın tanıtım filmi izletildi.


Samsun'un geleceği geçmişinde gizlidir

Tanıtım filminin ardından kürsüye çıkan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, kitabın tanıtımını yaptı. Daha önce...