04 / 05 / 2024

samsun kıran kentsel dönüşüm

samsun kıran kentsel dönüşüm

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, kentsel dönüşüm noktasında çalışmalarının aralıksız sürdüğüne işaret ederek, şehirde risk altında bulunan konut sayısını da açıkladı.

Samsun Kıran'da kentsel dönüşümde yıkımlar başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, proje ve fizibilite çalışması tamamlanan Kıran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'ne gerçekleştirdiği ilk yıkımla başladı.

Samsun Kıran'da dönüşüm başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü kentsel dönüşüm projeleri devam ediyor. Proje ve fizibilite çalışmasını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, Kıran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ne gerçekleştirdiği ilk yıkımla başladı.

Samsun Kıran'da kentsel dönüşüm başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, proje ve fizibilite çalışması tamamlanan Kıran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ne gerçekleştirdiği ilk yıkımla başladı. Yusuf Ziya Yılmaz, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili değerlendirmede bulundu.

Samsun Kıran'daki kentsel dönüşüm durduruldu!

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin TOKİ ile birlikte Kıran mahallesinde uygulamayı planladığı Kentsel Dönüşüm projesi imar planı yapılmadığı için kamulaştırma kararının yürütmesi Bölge İdare Mahkemesi'nce durduruldu.

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

İstanbul'da kira artış rekoru kıran 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı! İşte en ucuz ve en pahalı kiralar...

İstanbul Planlama Ajansı'nın verilerine göre Megakent'te kira artış rekoru kıran 6 ilçe Üsküdar, Kağıthane, Beykoz, Başakşehir, Küçükçekmece ve Eyüpsultan olarak belirlendi. O 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı. İşte o kira bedelleri...

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Taşkıran tarafından kuruldu.

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Küçükşabanoğlu ve Yunus Küçükşabanoğlu ortaklığında kuruldu.

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Euro kurunda son dakika! Rekor kıran Euro bugün ne kadar oldu? İşte 1 Nisan 2023 Euro kuru!

Son iki yılda birçok kez rekor kıran euro/TL kurundaki son durum yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Euro kurunda son durum ne? Euro bugün ne kadar?

İslam Memiş yine bildi! Rekor kıran altında yeni tahminini tek tek duyurdu! “Bir düşerse iki çıkacak”

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, rekor kıran altına ilişkin yeni açıklamalar yaptı. “Altın bir düşerse iki yükselir” diyen Memiş, 2023 altın yılı olacak dedi.

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Salih Taşkıran tarafından kuruldu.

Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

Altın fiyatlarındaki son durum merak ediliyor. Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

Taşkıran Group Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Group Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Taşkıran tarafından kuruldu.

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Batu Kepekcioğlu tarafından kuruldu.

samsun kıran kentsel dönüşüm Haberi

samsun kıran kentsel dönüşüm

Samsun'da risk altında 30 bin konut bulunduğunun altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili değerlendirmede bulundu. 

İnsanları mağdur etmeyip haklarını gözeterek çarpık konutlaşmış Samsun'u modern, çağdaş, yaşanabilir ve güvenli bir şehir haline getirmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, "Çocuklarımıza daha güzel bir Samsun bırakmak için gece gündüz çalışarak değişim ve dönüşüme büyük önem veriyoruz. 

Sağlığım el verdiği müddetçe de kentsel dönüşüme devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da mahallelerin rahatlatılması için çok sayıda sosyal konut üretilmesine yönelik vizyonu ve « isteği var. Biz de yerinde dönüşümüne yönelik kentsel dönüşüm projeler planlıyoruz. Bu siteleri oluşturduğumuz takdirde şehri eteğinden tutup şehrin güneyine doğru çekeceğiz ve sıkışmış, kitlenmiş ve Arapsaçı gib olmuş bu mahallelerimizi rahatlatacağız" dedi. 


55...