28 / 08 / 2024

Samsun Ladik konut projeleri

Samsun Ladik konut projeleri

Ladik Belediyesi, ilçedeki konut açığını kapatmak amacıyla mülkiyeti belediyeye ait arazide konut yaptırıyor.

TOKİ Samsun sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Samsun ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, heyecan ile beklenen TOKİ sosyal konut projesinin detaylarını duyurdu. Peki, TOKİ Samsun'da kaç konut inşa edilecek? TOKİ, Samsun'un hangi ilçelerinde konut inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

TOKİ Samsun 297 konut ihalesi yarın!

Samsun İli, 19 Mayıs İlçesi, Yeşilova Mahallesi 297 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Samsun 694 konut ihalesi yarın!

Samsun İli İlkadım İlçesi Kıran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap 1. Bölge 694 Konut ile 9 Adet Dükkan İnşaatları Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de  yapılacak.

Samsun Ladik Belediyesi'nden 10.1 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Samsun İli Ladik Belediye Başkanlığı, Samsun İli, Ladik İlçesi, Sanayi Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işini ihale ediyor. İşin bedeli 10 milyon 179 bin TL olarak belirlendi. 

Samsun'da konut satışları artıyor!

Geçtiğimiz yıl kasım ayı itibariyle ipotekli konut satışlarında görülen artış Samsun'da konut satışlarını da olumlu etkiledi... 

TOKİ Samsun Ladik başvuruları başladı!

TOKİ Samsun Ladik projesi için başvuru dönemi başladı. Proje için son başvuru tarihi 28 Haziran 2019 olarak belirlendi.

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap başvuruları 15 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Ladik 2. Etap projesi 15 Nisan 2019 tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

Cafer Mersinli: Samsun'da konut satışları durdu!

İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Cafer Mersinli, konut sektörünün duraklama dönemine girdiğini söyledi. Mersinli, vatandaşın parasını konut almaktan ziyade daha karlı gördüğü alanlarda değerlendirdiğini belirtti.

Samsun'daki tarihi yapılar turizme kazandırılıyor!

Samsun Ladik'te Ambarköy, Vezirköprü'de Adatepe Çamaşırlığı. Samsun Büyükşehir Belediyesi, Doğu Karadeniz'i bir baştan bir başa turizme açacak olan Yeşil Yol Projesi üzerinde yer alan tarihi değerlere el atıyor.

TOKİ Samsun Ladik orta gelir başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Ladik orta gelir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Samsun Ladik başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Ladik projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Samsun’da Eylül ayında 2 bin 277 konut satıldı!

TÜİK, 2018 yılı Eylül ayı konut satış verilerini açıkladı. Buna göre, Samsun'da konut satışları yüzde 6,6 düşüş göstererek 2 bin 277 konuta geriledi.

Samsun'da konut satışları patladı!

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Oral, dolar birikimi yapan vatandaşların parasını Türk Lirasına çevirip daha sonra gayrimenkul aldığını ifade etti...

Samsun Ladik konut projeleri Haberi

Samsun Ladik konut projeleri


Ladik Belediyesi, ilçedeki konut açığını kapatmak amacıyla mülkiyeti belediyeye ait arazide konut yaptırıyor.


Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir yandan belediyecilik hizmetleriyle hemşehrilerinin ihtiyaçlarına cevap vermek, sorunları çözmek için çalışırken bir yandan da sosyal belediyecilik anlayışının gereğini yerine getirdiklerini söyledi. Bu kapsamda Akpınar Mahallesi'nde mülkiyeti belediyeye ait arazide kat karşılığı inşaat yaptırılması için ihaleye çıktıklarını ve projeyi hayata geçirdiklerini anlatan Özbalcı, "18 ayda tamamlanması planlanan 2 blokta 40 konuttan oluşan projemizin kaba inşaatı çalışmaları devam ediyor. Halkımıza kaliteli konut üretme konusunda kararlıyız." dedi. Görev süresi sonunda ilçeyi daha yaşanabilir, sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan daha zengin bir kent haline getirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını anlatan Özbalcı, "Hayalimizdeki Ladik'i oluşturmak için düzenli şehirleşmenin temel şartlardan biri olduğunu...