26 / 05 / 2024

samsun limanına 35 gemi yanaşacak

samsun limanına 35 gemi yanaşacak

Kentin tanıtımına ağırlık veren Samsun Valiliği, bu kapsamda yeni bir çalışma daha başlattı. Samsun Valisi Hüseyin Aksoy. yabancı menşei turist gemilerinin programına Samsun'u da ekleyeceğini söyledi.

Otomotivcilerden lojistik sorununa ilginç çözüm! Tarihi Haydarpaşa limanına çadır kurdular!

Otomotivde teslimatları geciktiren lojistik sorunlarına Türkiye’de farklı bir çözüm getirildi. Firmalar lojistik sorununu limana çadır kurarak çözüyor.

Fiat Egea Sedan'a tam tamına 35 bin TL indirim geldi! Bu son dakika indirimini sakın kaçırmayın!

Fiat Egea Sedan'a tam tamına 35 bin TL indirim geldi! Bu son dakika indirimini sakın kaçırmayın... İşte Egea Sedan fiyat listesi 8 Nisan 2023...

Doları bilen adam Selçuk Geçer net konuştu: Dolar tam tamına 35 TL olacak! Doları olanlar bu tarihi ezberleyin

Dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken ve her yorumu ile büyük ses getiren Selçuk Geçer net bir şekilde doların 35 TL olacağını söyledi ve tarih verdi.

Toyota Proace City'e 35 bin 300 TL son dakika zammı! İşte Toyota Proace City 12 Mart 2023 fiyat listesi!

Son dakika haberine göre; Toyota Proace City'nin başlangıç fiyatına 35 bin 300 TL zam geldi. Peki Toyota Proace City'nin fiyatı ne kadar oldu? İşte Toyota Proace City 12 Mart 2023 fiyat listesi....

Yapı Kredi çıldırdı! Yeni promosyon tam tamına 35 bin TL!

Özel bankalar arasında emekli maaşları promosyonunda rekabet devam ederken Yapı Kredi’den yeni bir hamle geldi. Yapı Kredi yeni kampanyasını açıkladı ve 35 bin liralık bir promosyon ödemesini 30 Eylül'de verme kararı aldı.

Ukrayna Limanı'ndan yola çıkan ilk Türk yük gemisi Zonguldak'a ulaştı

Rusya'nın limanlarını abluka altına almasının ardından Ukrayna'da bekleyen gemilere izin çıktı. Türkiye, Ukrayna ve Rusya arasında son dönemde yapılan diplomasi trafiği sonuç verdi. Mariupol'den yola çıkan ilk Türk kuru yük gemisi Zonguldak Limanı'na yanaştı.

Alman firmaları, Beyrut Limanı yeniden imar planını Lübnan makamlarıyla paylaştı!

Alman firmaları 4 Ağustos 2020 tarihindeki patlamada zarar gören Beyrut Limanı'na yönelik yeniden imar planını Lübnan makamlarıyla paylaştı.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'na itirazlar Anayasa Mahkemesi’nde!

Yıllardır tartışmalara neden olan Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın özelleştirilmesine ve kıyı alanının yapılaşmaya açılmasına karşı açılan davalarda hukuk yolları bitti. 32 Kadıköylü vatandaş da bireysel başvuru hakkını kullandı ve Türkiye’de ilk defa bir “kent suçu” Anayasa Mahkemesi’ne taşındı.

Saros limanına ikinci rapor: Kesinlikle deprem bölgesinde!

Sazlıdere Köyü Sahili’nde, BOTAŞ tarafından yapımına başlanan Saros FSRU Liman ve Boru Hattı Projesi’yle ilgili olarak, bilirkişi heyeti tarafından ikinci kez hazırlanan ÇED rapor da 'olumsuz' oldu. 

Macron'dan Beyrut Limanı'na imar malzemesi yardımı açıklaması!

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Beyrut Limanı'na tıbbi yardım ve itfaiyecilerin bulunduğu 3 uçağın Lübnan'a ulaştığını ve yeniden imar malzemelerinden oluşan yardımlar göndermeye devam edeceklerini belirtti...

Büyükçekmece Yat Limanı'na Alman sermayesi!

Yeditepe Marina Teknik Danışmanı Nusret Bayraktar, Büyükçekmece'de yapımı devam eden yat limanının tamamının Alman sermayesi ile yapıldığını söyledi. Bayraktar, proje tamamlandığında ülke ve bölge için büyük menfaat sağlayacağını belirtti.

Kuzey Ege Çandarlı Limanı'na ilişkin 6 soru mecliste!

Kuzey Ege Çandarlı Limanı Projesi meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, limana ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı..

Uluslararası Türkmenbaşı Limanı'na dünyanın en prestijli ödülü!

Türkmenistan devleti tarafından Gap İnşaat'a yaptırılan Hazar Denizi kıyısındaki Uluslararası Türkmenbaşı Limanı'na, Amerika'dan dünyanın en prestijli ödülü geldi..

samsun limanına 35 gemi yanaşacak Haberi

samsun limanına 35 gemi yanaşacak

Kentin tanıtımına ağırlık veren Samsun Valiliği, bu kapsamda yeni bir çalışma daha başlattı. Samsun Valisi Hüseyin Aksoy. yabancı menşei turist gemilerinin programına Samsun'u da ekleyeceğini söyledi.Kruvaziyer turizmde Samsun'un önemli kentlerden biri haline gelmeye başladığını vurgulayan Vali Hüseyin Aksoy, çalışma kapsamında bu yıl 35 geminin Samsun Limanı'na uğramasının öngörüldüğünü...