09 / 05 / 2024

Samsun Milletvekili Kemal Zeybek

Samsun Milletvekili Kemal Zeybek

Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Vezirköprü Huzurevi inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Zeybek sorularını Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya sordu.

Erhan Usta'dan flaş öneri: Rant vergisi mutlaka çıkarılmalı!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta, Meclis'te yaptığı açıklamasında önemli bir öneriyi gündeme getirdi. İşte Erhan Usta'nın o açıklaması...

Çalışan emekliye 5 bin lira ödeme düzenlemesinden 4,7 milyon kişi yararlanacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş yaptığı açıklamada çalışan emeklilere bir kereye mahsus olacak şekilde 5 bin lira ödenmesine yönelik düzenlemeden, 4 milyon 688 bin 945 kişinin faydalanacağını kaydetti.

Tasfiye halindeki tasarruf finansman şirketlerinin akıbeti TBMM gündeminde! 

Tasfiye halindeki tasarruf finansman şirketleri hakkında yürütülen çalışmalar Meclis gündemine taşındı. İyi Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta, konuyla ilgili soru önergesi verdi. İşte ayrıntılar...

Bedri Yaşar'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "Türkiye'nin bir deprem kuşağında olduğunu biliyoruz. İktidara sesleniyorum kentsel dönüşümlere bir an önce başlamalıyız" dedi...

İYİ Parti'li Bedri Yaşar'dan Gazi Sinan Bayır'a ev sözü!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yaparken yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret etti ve Gazi Sinan Bayır'a ev sözü verdi.

Hamza Dağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nu otoyol açılışına davet etti!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir'de gerçekleştireceği Koyundere- Menemen-Aliağa- Çandarlı Otoyolu açılışına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da davet etmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bedri Yaşar: Dar gelirliye kırk yıl vadeli ev yapılsın!

TOKİ'nin dar gelirlilere yönelik konut yapması gerektiğini söyleyen İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, ''Otuz yıl, kırk yıl vadeyle dar gelirliye konut tahsil edilmeli'' diye konuştu.

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi’nin yapımı hala tamamlanamadı!

Samsun Milletvekili Erhan Usta, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya Vezirköprü Devlet Hastanesi’nin inşaatının ne zaman tamamlanacağı hakkında sorular sordu...

Kimlikli ve özgün şehir anlayışını hakim kılacağız!

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan yaptığı açıklamada şehirlerin kimliğine, tarihine, coğrafyasına, topoğrafyasına uygun, şehirlilerin beklentileri ile gelişen, mimarların özgün tasarımıyla şekillenen kimlikli ve özgün şehir anl

Samsun'daki Veteriner Tarım Meslek Lisesi arazisinin akıbeti TBMM'de!

Samsun'daki Veteriner Tarım Meslek Lisesi arazisinin akıbetine meclis gündeminde konu oldu. CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ilişkin 3 soru TBMM'de!

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin maliyetine ve arazisine ilişkin Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'a 3 soru sordu..

Samsun Vezirköprü'deki huzurevi inşaatı mecliste!

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yarım kalan huzurevi inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Samsun Canik'te yapılan kavşak çalışmaları meclis gündeminde!

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun'da yapılan bazı kavşak köprüleri ve bağlantı yollarını meclis gündemine taşıdı.. 

Samsun Milletvekili Kemal Zeybek Haberi

Samsun Milletvekili Kemal Zeybek


Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Vezirköprü Huzurevi inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Zeybek sorularını Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya sordu.


Zeybek önergesinde "Samsun İli Vezirköprü İlçesinde hayırsever İş adamı Kemal KAYALIOGLU Huzurevi yapılması için; Hıdırlık mahallesinde Ada no:2 Parsel no:14 yüzölçümü 5 bin 50 metrekare olan arsayı 26 Şubat 2014 yılında Vezirköprü Kaymakamlığı ile Protokol yaparak arsayı Vezirköprü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma fonuna devri gerçekleşmiş. 


Huzur evi inşaatının su basmanı hayırsever işadamı Kemal KAYAUOGLÜ'nun katkıları ile çıkarılmıştır." dedi.


Zeybek'in soruları

1) Üç yıla yakın bir süredir inşaatta herhangi bir değişim ve gelişme yaşanmamıştır. Vezirköprü Huzurevi inşaatı tamamlanacak mı? Yoksa böyle bırakılacak mı?


2) Vezirköprü huzurevi inşaatının durma sebebi nedir?


3) Vezirköprü huzurevi inşaatının tamamlanması için ödenek ayrılmış...