02 / 05 / 2024

Samsun Porsuk Köprüsü bitti mi

Samsun Porsuk Köprüsü bitti mi

Samsun Büyükşehir Belediyesi ilçelerde yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekledi. Çarşamba ilçesine bağlı Porsuk Mahallesi’nde yapılan köprünün hizmete açılmasıyla birlikte vatandaşlara ulaşım kolaylığı sağlandı.

Bafra Fener Köprüsü açılış için gün sayıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Bafra ilçesinin iki yakasını birbirine bağlayacak olan Fener Köprüsü’nü inceledi.

Samsun Hürriyet-Kumtepe Köprüsü'nün inşaatı tamamlandı!

Samsun'un Çarşamba ilçesinde hayata geçirilen Hürriyet-Kumtepe Köprüsü'ndeki inşaat çalışmaları tamamlandı.

Çarşamba'nın en uzun köprüsünün inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, Çarşamba’da 310 metre ile ilçenin en uzun köprüsünü yapmak için çalışmalara başladı.

Samsun Çarşamba Devlet Yolu Kavşak Köprüsü’nün temeli atıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun-Çarşamba Devlet Yolu Farklı Seviyeli Kavşak Köprüsü’nün temelini attılar.

Samsun Hacılıçay Köprüsü'nün açılışı ertelendi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Çarşamba Hacılıçay-Köklük Köprüsü ve Çevre Yolları’nın bugün yapılması planlanan açılış töreni, ileriki bir tarihe ertelendi.

Samsun Hacılıçay Köprüsü açılıyor!

Çarşamba Ovası’nın kırsal kalkınma ve ulaşım sorunlarından biri daha çözüldü. Bölge tarımını olumsuz etkileyen ulaşım sorununu Hacılıçay Köprüsü ile tarihe gömen Samsun Büyükşehir Belediyesi, 10 Milyon TL’lik dev yatırımı hizmete açıyor.

Samsun Hacılıçay Köprüsü bayramdan sonra açılıyor!

Bafra'nın 100 yıllık köprü çilesini bitiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,Çarşambalı çiftçilere de müjdeyi verdi. Hacılıçay Köprüsü Kurban Bayramı'ndan sonra resmi olarak açılıyor.

Samsun Türbe-Kalaycılı Köprüsü açıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Türbe-Kalaycılı Köprüsü ve bağlantı yolları yapılan açılış töreni ile resmi olarak hizmete açıldı.

Bafra Türbe-Kalaycılı Köprüsü yarın açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Bafralı çiftçilere bayram hediyesi olacak olan Türbe-Kalaycılı Köprüsü ve bağlantı yolları yarın yapılacak açılış töreni ile resmi olarak hizmete açılıyor.

Samsun Atayolu Kemer Köprüsü ay sonunda tamam!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a gelişinden Amasya’ya geçişine kadar olan süreçte kullandığı tarihi yolu Atayolu’nu Kemer Köprüsü ile birbirine bağlayacağız" dedi.

Samsun Atayolu Köprüsü açılış için gün sayıyor!

Cumhuriyet tarihi boyunca yol sıkıntısı çeken ilçede Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Havza Şube Müdürlüğü, ilçede 2 yılda 40 milyon TL’lik yatırımla 70 km yol yaparak önemli bir başarıya imza attı.

Samsun Hacılıçay Köprüsü'nde sona gelindi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Çarşamba ilçesinde yapılan Hacılıçay Köprüsü inşaatı bitim aşamasına geldi.

Samsun Büyüklü Köprüsü yenilendi!

Samsun’un dört bir yanında çalışmalarını sürdüren ve vatandaşın rahat yaşayabilmesi için her türlü alternatifi değerlendirerek projelendirip hayata geçiren Samsun Büyükşehir Belediyesi Tekkeköy’de bulunan Büyüklü Köprüsü’nü yeniledi.

Samsun Porsuk Köprüsü bitti mi Haberi

Samsun Porsuk Köprüsü bitti mi

Abdal Çayı üzerinde Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve Porsuk Mahallesi ile Yeni Kışla Mahallesi’ni birbirine bağlayan Porsuk Köprüsü bölgede yaşayan vatandaşların ulaşımını büyük ölçüde kolaylaştırdı.


50 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğinde olan köprünün yapımıyla birlikte Ayvacık yoluna köprü aracılığıyla ulaşabilen vatandaşlar yapılan çalışmanın ulaşımı ciddi anlamda kolaylaştırdığı için oldukça memnun. Ulaşım konusunda titizlikle çalışarak vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak için her türlü imkanı sağlayan Samsun Büyükşehir Belediyesi, şehrin her yerine hizmet götürürken, özellikle uzak köylerdeki ulaşım sıkıntılarına hastalık, afet gibi acil durumlarda can ve mal kaybı yaşanmaması adına daha çok önem...