18 / 07 / 2024

Samsun Salıpazarı köprüsü ne zama yapılacak

Samsun Salıpazarı köprüsü ne zama yapılacak

Samsun Salıpazarı ilçesinde olası bir sel durumu için sette ve köprü çalışması yapıldığı bildirildi. Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, yaptığı açıklamada, ilçede 2012 yılında bir sel felaketi yaşandığını anımsattı.

İstanbullular dikkat! Galata Köprüsü onarıma giriyor! Yola çıkmadan önce yeni güzergahlara bakın!

Yeni Galata Köprüsü’nda olası İstanbul depremine hazırlık kapsamında onarım çalışmaları başlayacak. 13 Ağustos Pazar günü başlayacak ve 40 gün sürecek çalışmalar nedeniyle trafik akışı değişecek.

Çanakkale Köprüsü'nde ilk geçiş gerçekleşecek!

Çalışmalarının aralıksız devam ettiği 1915 Çanakkale Köprüsü'nde ilk geçiş Salı günü gerçekleşecek. Geçiş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından gerçekleşecek.

Bafra Fener Köprüsü açılış için gün sayıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Bafra ilçesinin iki yakasını birbirine bağlayacak olan Fener Köprüsü’nü inceledi.

Samsun Hürriyet-Kumtepe Köprüsü'nün inşaatı tamamlandı!

Samsun'un Çarşamba ilçesinde hayata geçirilen Hürriyet-Kumtepe Köprüsü'ndeki inşaat çalışmaları tamamlandı.

Çarşamba'nın en uzun köprüsünün inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, Çarşamba’da 310 metre ile ilçenin en uzun köprüsünü yapmak için çalışmalara başladı.

Samsun Çarşamba Devlet Yolu Kavşak Köprüsü’nün temeli atıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun-Çarşamba Devlet Yolu Farklı Seviyeli Kavşak Köprüsü’nün temelini attılar.

Samsun Hacılıçay Köprüsü'nün açılışı ertelendi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Çarşamba Hacılıçay-Köklük Köprüsü ve Çevre Yolları’nın bugün yapılması planlanan açılış töreni, ileriki bir tarihe ertelendi.

Samsun Hacılıçay Köprüsü açılıyor!

Çarşamba Ovası’nın kırsal kalkınma ve ulaşım sorunlarından biri daha çözüldü. Bölge tarımını olumsuz etkileyen ulaşım sorununu Hacılıçay Köprüsü ile tarihe gömen Samsun Büyükşehir Belediyesi, 10 Milyon TL’lik dev yatırımı hizmete açıyor.

Samsun Hacılıçay Köprüsü bayramdan sonra açılıyor!

Bafra'nın 100 yıllık köprü çilesini bitiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,Çarşambalı çiftçilere de müjdeyi verdi. Hacılıçay Köprüsü Kurban Bayramı'ndan sonra resmi olarak açılıyor.

Samsun Türbe-Kalaycılı Köprüsü açıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Türbe-Kalaycılı Köprüsü ve bağlantı yolları yapılan açılış töreni ile resmi olarak hizmete açıldı.

Bafra Türbe-Kalaycılı Köprüsü yarın açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Bafralı çiftçilere bayram hediyesi olacak olan Türbe-Kalaycılı Köprüsü ve bağlantı yolları yarın yapılacak açılış töreni ile resmi olarak hizmete açılıyor.

Samsun Atayolu Kemer Köprüsü ay sonunda tamam!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a gelişinden Amasya’ya geçişine kadar olan süreçte kullandığı tarihi yolu Atayolu’nu Kemer Köprüsü ile birbirine bağlayacağız" dedi.

Samsun Hacılıçay Köprüsü'nde sona gelindi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Çarşamba ilçesinde yapılan Hacılıçay Köprüsü inşaatı bitim aşamasına geldi.

Samsun Salıpazarı köprüsü ne zama yapılacak Haberi

Samsun Salıpazarı köprüsü ne zama yapılacak

Samsun Salıpazarı ilçesinde olası bir sel durumu için sette ve köprü çalışması yapıldığı bildirildi. Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede 2012 yılında bir sel felaketi yaşandığını anımsattı. Bu felaketin önüne geçmek, bir daha böyle talihsizlikler yaşamamak için DSİ ile çeşitli çalışmalar yapmaya başladıklarını dile getiren Akgül, şunları söyledi: "İlçemizin içinden geçen Terme Çayı'nda ıslah ve sette çalışmaları DSİ tarafından ihale edilerek yapımına başlandı. İhaleyi alan yüklenici firma bu doğrultuda çalışmalarına başladı. Bu noktada Terme Çayı'nın her iki tarafına sette yapılarak taşkınları önleme noktasında adımlar atılacak. Biliyorsunuz sel en çok köprülerde meydana gelen tıkanmalardan kaynaklı meyana geliyor. Bu noktada ilçemiz içinde bulunan iki köprü yeniden ihale edilerek, yeni köprüler yapılacak. Bu eski köprüler hem araç trafik...