15 / 05 / 2024

Samsun Tekkeköy Gençlik Merkezi açılış

Samsun Tekkeköy Gençlik Merkezi açılış

Samsun Tekkeköy Belediyesi tarafından inşa edilen Tekkeköy Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor. Merkezin inşaat çalışmaları ve tefrişatı tamamlandı açılışı bekliyor.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Bakan Göktaş'tan Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik açıklama: Deprem bölgesindeki illerimizden başlayacağız!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik pilot proje olan Aile ve Gençlik Bankası projesinin deprem bölgesindeki illerden başlayacağını açıkladı.

Samsun Büyükşehir imarlı arsa satacak! İhalesi 28 Temmuz'da!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. 17 bin 433 metrekarelik arsanın satış ihalesi 28 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1200 yurt yönetim memuru başvuru sonuçları açıklandı! Aday listesi resmen belli oldu!

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından 2022 yılı sözleşmeli yurt yönetim personeli alımı sözlü sınav duyurusu yapıldı. 1.200 yurt yönetim memuru alımı sözlü sınavına katılacak adayların isimlerinin yer aldığı liste resmen belli oldu. 

Tekkeköy Belediyesi Samsun'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte satışa çıkarılacak arsa ile ilgili merak edilen detaylar...

Samsun Tekkeköy'de 14 bin 504 metrekarelik arsa satılıyor! Fiyatını gören inanamadı!

Samsun Tekkeköy'de yer alan 14 bin 504 metrekarelik arsa satışa sunuluyor. İşte fiyatı ve tüm detayları...

Samsun Tekkeköy'de 14 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası!

T.C. Samsun İcra Dairesi, Samsun ili, Tekkeköy ilçesi, Tekkeköy Mahallesi, Organize Sanayi mevkiinde yer alan fabrika binasını 13 milyon 993 bin 400 TL'ye satıyor...

Eyüpsultan Yeşilpınar Gençlik Parkı yıkımı yeniden durduruldu!

İBB tarafından gerçekleşen Eyüpsultan Yeşilpınar’da bulunan Gençlik Parkı yıkımları yeniden durduruldu.

İBB'nin Eyüpsultan'daki Gençlik Parkı'nı yıkım kararına mahkemeden dur!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamına alınan Gençlik Parkı'nın yıkılmasıyla ilgili kararının yürütmesi durduruldu.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkıldı!

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm çalışmaları için yıkımlara başlayan İBB tüm tepkilere rağmen ilçede yer alan Gençlik Parkı'nın yıkımını gerçekleştirdi.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkım karar yargıda!

Eyüpsultan'a bağlı Yeşilpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için Eyüpsultan Gençlik Parkı'nın yıkımına karar vermişti. Söz konusu karar yargıya taşındı.

Samsun Tekkeköy'e bisiklet yolu geliyor!

Samsun Tekkeköy Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’na (TCDD) ait bölümde bisiklet yolu inşa edecek. 

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatında son durum ne?

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatının temeli 3 Mart 2019'da atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanenin 600 günde tamamlanacağını açıklamıştı. Ancak hastanenin inşaatının yeni başladığı öğrenildi.

Samsun Tekkeköy Gençlik Merkezi açılış Haberi

Samsun Tekkeköy Gençlik Merkezi açılış

Samsun Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, tüm çalışmaları tamamlanan ve açılış için gün sayan Tekkeköy Gençlik Merkezini gezerek incelemelerde bulundu. Gençlik Merkezinde, Tekkeköylü gençleri spor, kültür, sanat ve eğitim hizmetleriyle buluşturmanın yanında gençlerin her türlü sosyal ve kültürel aktivitelerini gerçekleştirecekleri, boş vakitlerini değerlendireceklerini dile getiren Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Belediyemiz tarafından arsa tahsisi yapılan arazi üzerine geçtiğimiz aylarda Gençlik ve Spor Bakanlığımızca yapımına başlanan Tekkeköy Gençlik Merkezimizin inşaat çalışmaları ve tefrişatı tamamlandı. Üç kattan oluşan, tüm inşaat çalışmaları ile mobilya, araç gereç ve tüm ekipmanları tamamlanan binanın açılışının yapılacağı günü vatandaşlarımız, gençlerimiz ve bizler heyecanla bekliyoruz. Üç katlı olarak inşa edilen ve gençlerin boş zamanlarını farklı aktivitelerle değerlendirebileceği modern bir yapıya sahip olan merkezde; bilgisayar odası, seminer salonu,...