18 / 05 / 2024

Samsun TSO ve İnşaat Sektörü Meslek Grubu üyeleri buluştu

Samsun TSO ve İnşaat Sektörü Meslek Grubu üyeleri buluştu

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) İnşaat Sektörü Meslek Grubu üyeleri düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığın'dan müjde! Bakanlık Samsun'a 10 tramvay alacağını duyurdu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının alacağı on tramvayla yolcu kapasitelerinin yüzde otuz beş fazlalaşacağını belirttti. İşte ayrıntılar...

Serbest piyasa fındık fiyat listesi! Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu?

Serbest piyasa fındık fiyat listesi merak ediliyor. Genel olarak artış gösteren fındık fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları kaç lira? 4 Ekim 2023 fındık fiyat listesi.

Samsun Büyükşehir 8 taksitle bina ve arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan bina ve arsayı 8 taksitle satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Samsun Büyükşehir, Atakum'da bina ve arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Samsun Atakum'da yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul ve arsanın yüz ölçümü 3 bin 421 metrekare olarak açıklandı.

Selden etkilenen 9 ile 360 milyon 700 bin liralık ödenek gönderildi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada sellerden etkilenen 9 kente toplam 360 milyon 700 bin liralık ödenek gönderildiğini, aşırı yağışlar sonucu Samsun, Zonguldak ve Giresun'da 3 kişinin yaşamını yitirdiğini söyledi.

Samsun Büyükşehir, Atakum'da arsa satacak! Konut ve ticaret imarlı arsa için bu tarihe dikkat!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'daki ticaret ve konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın yüz ölçümü 1.567 metrekare olarak belirtildi.

Samsun Belediyesi 90 zabıta ve itfaiye eri alımı yapacak! Başvuru için detaylar ve şartlar!

Samsun Belediyesi 90 zabıta ve itfaiye eri alımı yapacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 28 Nisan olan ilanın merak edilen detayları haberimizde yer alıyor...

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 112 milyon 525 bin 669,27 TL sermaye bedeli ile Recep Tavrıverdi, İbrahim Tanrıverdi ve Merve Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Samsun'a yönelik yatırımlar ve toplanan vergiler TBMM'de!

Samsun'da toplanan vergilere ve Samsun'a yönelik yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun'da 40 milyon liralık müze kaderine terk edildi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yapılan ancak ekonomik nedenlerden dolayı inşaatı duran Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi kaderine terk edildi. 

Samsun'daki tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafındaki yapılar yıkılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinde yapılan tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafında estetiği bozan binaların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Samsun'da 22.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum ve İlkadım'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 22 milyon 910 bin 179 TL bedelle satışa çıkardı.

Samsun TSO ve İnşaat Sektörü Meslek Grubu üyeleri buluştu Haberi

Samsun TSO ve İnşaat Sektörü Meslek Grubu üyeleri buluştu

Kahvaltıda konuşan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, inşaat sektörünün ülke için önemine değinirken, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ise, 1 Kasım seçimlerinin ardından güven ve istikrar ortamının tekrar sağlanarak inşaat sektörünün canlanacağını söyledi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen kahvaltıya AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Akyüz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Yiğit Tören, Yönetim Kurulu Üyeleri, bazı meclis üyeleri ile İnşaat Sektörü Meslek Grubu üyeleri katıldı.


BAŞKAN MURZİOĞLU’NDAN UYARI

Kahvaltı sonrası konuşan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, inşaat sektörünün önemine değinerek, “Odamızın içinde 36 tane farklı meslek grubu var. Bunlardan bir tanesi ve en kalabalığı inşaat sektörü...