02 / 05 / 2024

Samsun turizm

Samsun turizm

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde Yakakentlilere verdiği sözleri ve hazırladıkları projeleri hayata geçirmeye başladıklarını ve 2019'a kadar hayata geçireceklerini belirtti...

Belediye sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Samsun Büyükşehir, ticaret-sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 112 milyon 525 bin 669,27 TL sermaye bedeli ile Recep Tavrıverdi, İbrahim Tanrıverdi ve Merve Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Samsun'da 40 milyon liralık müze kaderine terk edildi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yapılan ancak ekonomik nedenlerden dolayı inşaatı duran Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi kaderine terk edildi. 

Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi’nin inşaatı yükseliyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Kültür ve Turizm Bakanlığı ile birlikte hayata geçirdiği Arkeoloji ve Etnografya Müzesi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Samsun Müzesi 65 milyon TL'ye mal olacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Samsun Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa olarak hayata geçirdiği "Samsun Müzesi"nin proje tutarı 65 milyon TL.

Samsun Tekkeköy Deresi turizm alanına dönüşüyor!

Samsun Tekkeköy'de bulunan derenin ıslah edilmesi için harcanacak yaklaşık 15 milyon liralık projenin ihalesinin ardından çalışmaların başlaması için imzalarda atıldı.Başkan Togar, derenin ıslah edilirken aynı zamanda da turizme kazandırılacağına dikkat çekti.

Samsun Asarcık büyükşehir yatırımlarıyla değişiyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin turizm potansiyellerini gün ışığına çıkarıp ekonomilerinin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla yatırımlarına hızla devam ediyor.

Samsun Vezirköprü'ye dev turizm yatırımı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi yapılan yatırımlar ve turizm hamleleri ile Vezirköprü'nün kaderini değiştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın da büyük önem verdiği Vezirköprü, son iki yılda birçok turistik yatırıma kavuştu.

Samsun Miliç Sahili Projesi tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, ilçeler bazında en büyük turizm yatırımını Terme ilçesinde gerçekleştirdi. Yapımı tamamlanan projelerle Terme turizmde iddialı duruma geldi.

Samsun golf sahası bu akşam açılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, "Samsun'a ayrı bir değer katacak golf sahası aynı zamanda turizm aktivitesinin gelişmesinde de büyük rol oynayacak" dedi.

Samsun'un Akıllı Şehir Stratejisi hazırlanıyor!

ORTA Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mevlüt Özen, "Türkiye'de ilk kez uygulayacağımız proje ile Samsun'un 'Akıllı Şehir Stratejisi'ni hazırlayacağız. Alt yapı, turizm, ulaşım, ekonomik, teknolojik ve birçok farklı alanı içerisine alarak bu stratejiyi hazırlayacağız" dedi.

OKA, Samsun turizmine 18 milyon liralık hibe verecek!

SAMSUN’da turizm altyapı programıyla kabul edilen projelere, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) toplamda 18 milyon lira hibe verecek.

Samsun turizm Haberi

Samsun turizm

İlçenin turistik balıkçı limanındaki 850 metre uzunluğundaki yolu sıcak asfalt karışımıyla kaplayarak yol sorununu ortadan kaldırdıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, ilçe için hazırlanan projeleri 2019'a kadar hayata geçirmeyi hedeflediklerini kaydetti.


30 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde Samsun'un turistik ilçesi Yakakent'te balıkçı limanını ziyaret eden  Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, burada ilçe halkına hayata geçirecekleri projeleri anlatmıştı. Seçimin ardından hazırlıklara başlayan Büyükşehir Belediyesi, söz verilen hizmetleri yerine getirmeye başladı. İşe şehrin önemli balıkçı limanlarından biri olan Yakakent limanındaki yol problemini çözerek başlayan Büyükşehir Belediyesi, liman içindeki 850 metre uzunluğundaki 4 metre genişliğindeki yolu, sıcak asfalt karışımıyla kapladı. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin büyük gayretleri sonucu asfalt çalışması, 2 günde tamamlandı.


“YAKAKENT TURİZM İÇİN BİR CENNET”


Yolun hem balıkçı esnafı hem de lokantalar...