28 / 04 / 2024

Samsunda köye cezaevi piyangosu

Samsunda köye cezaevi piyangosu

Samsun'da, yeni T Tipi Kapalı Cezaevi'nin yapıldığı köyde, arsa fiyatları 7 kat arttı. Köylüler, cezaevi etrafında bulunan arsalarında işyerleri yapacaklarını belirterek, "Köyümüze büyük faydası olacak...

Samsun'da arsa fiyatları 7 kat arttı!

SAMSUN’da, yeni T Tipi Kapalı Cezaevi’nin yapıldığı köyde, arsa fiyatları 7 kat arttı. Köylüler, cezaevi etrafında bulunan arsalarında işyerleri yapacaklarını belirterek, "Köyümüze büyük faydası olacak. Yollarımız yapılacak, ticaretimiz gelişecek" dedi...

Samsun'da köye cezaevi piyangosu arsa fiyatları 7 kat arttı!

SAMSUN’da, yeni T Tipi Kapalı Cezaevi’nin yapıldığı köyde, arsa fiyatları 7 kat arttı. Köylüler, cezaevi etrafında bulunan arsalarında işyerleri yapacaklarını belirterek, "Köyümüze büyük faydası olacak. Yollarımız yapılacak, ticaretimiz gelişecek" dedi...

Almanya’da konut fiyatları fahiş oranda artınca Almanlar köylere göç etmeye başladı!

Büyük kentlerde konut fiyatlarının fahiş oranda artmasından sonra Almanlar, köylere yönelmeye başladı. Ayrıca, evden çalışma sistemi de köye göçü hızlandırdı.

Kira fiyatları vatandaşın belini büktü: Şehirden köye göç başladı! 

Son dönemde artan kira ve konut fiyatları vatandaşları zor durumda bırakmaya devam ediyor. Öyle ki çoğu yurttaş kirasını ödemekte zorlandığı için kırsal yerlere göç etmeye başladı. 

Recep İvedik 7'den ilk fragman geldi: Köyde konut projesine savaş açıyor!

9 Aralık tarihinde Disney Plus'ta yayınlanacak olam Recep İvedik 7'den ilk fragman geldi: Elektrik faturası 900 lira gelince köye yerleşme kararı alan İvedik, buradaki rant projesine savaş açıyor.

İnşaat sektöründe yeşil çimento dönemi başlıyor! Yeşil Çimento nedir?

İnşaat sektöründe kullanılan çimento ve beton gibi temel yapı malzemelerindeki ürün özelliklerinde değişikliğe gidildi. Teknolojik gelişmeler sayesinde malzeme ve ürün portföyünde değişimler yaşanıyor. Bildiğiniz çimentonun rengini unutun, inşaat sektöründe artık yeşil çimento dönemi başlıyor...

Köye ev yapma şartları nelerdir?

Köyde ev yapma hayali olan vatandaşlar, sürecin nasıl işlediğini ve şartların neler olduğunu öğrenmek istiyor. Peki, köye ev yapma şartları nelerdir? Köyde ev yapmak için ruhsat gerekir mi?

İnşaat sektöründe yeşil bina dönüşümü!

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, artık yeşil sertifikalı, doğayla uyumlu yapı sınıfının sayısını artırmak, vatandaşın yeni jenerasyona göre yaşam ihtiyacına uygun konut planlamaları gerçekleştirmek, kentsel dönüşümü ruhu olan şehirlere entegre etmek gerektiğine dikkat çekti.

Kentten köye taşınanlara 435 bin TL yardım! 

Kente olan göçün artmasıyla köylerde oluşan nüfus problemin ortadan kaldırılması için hükümetler tarafından teşvik politikaları hayata geçiriliyor. Öyle ki bazı köylerde taşınanlara 435 bin TL yardım yapılıyor. 

Malatya Yeşilyurt'taki deprem konutları 6 ayda tamamlanacak!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt'ta inşa edilen deprem konutlarının 6 ay içerisinde tamamlanacağını dile getirdi.

Mehmet Akif Alakurt şehir hayatını bıraktı, köye yerleşti!

Şehir hayatını terk edip, köy hayatını tercih eden oyuncu Mehmet Akif Alakurt, 3 dönümlük arazisinde bağ bahçe işleriyle uğraşıyor.

4,5 yıl önce eşiyle köye yerleşti! Atıl arazide iş kurdu!

İzole ortamda salgın sürecini daha rahat geçirmek isteyen Burak Alsan, 4,5 yıl önce eşiyle köye yerleşti. Burada atıl arazide organik tarıma başladı ve 20 kişiye istihdam imkanı sağladı.

Her köye bir köy konağı inşa edilecek!

4541 Sayılı Şehir ve Kasabalarda Mahalle Muhtar ve İhtiyar Heyetleri Teşkiline Dair Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. 

Avrupa ve Türkiye’nin en büyük 'yeşil OSB’si Dikili’de kuruluyor!

Tüm enerjisini kendi bünyesinde sağlayan "yenilenebilir yeşil bir OSB" çalışması olan Dikili TDİOSB'nin Avrupa ve Türkiye’nin en büyük topraksız, tam otomasyonlu, ısıtma için yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanıldığı modern sera ve tarımsal sanayi kümelenmesi olması amaçlanıyor.OSB'de tüm atıkl

Kontes Alexandra Tolstoy malikaneden çıkarıldı, köy evine taşındı!

Putin’in gözdesiyken “hain” ilan edilen Rus finansçının eski eşi malikâneden çıkarılınca köye taşındı.

Samsunda köye cezaevi piyangosu Haberi

Samsunda köye cezaevi piyangosu

Samsun'da, yeni T Tipi Kapalı Cezaevi'nin yapıldığı köyde, arsa fiyatları 7 kat arttı. Köylüler, cezaevi etrafında bulunan arsalarında işyerleri yapacaklarını belirterek, "Köyümüze büyük faydası olacak. 


Yollarımız yapılacak, ticaretimiz gelişecek" dedi. Samsun'un Canik İlçesi sınırları içinde bulunan ve 1966 yılında yapılan 575 kişilik E Tipi Kapalı cezaevi, kentsel dönüşüm projesi alanı içinde kalınca, ilçe belediyesinin girişimleri sonucu kaldırılmasına karar verildi. 2013 yılı Şubat ayında da Adalet Bakanlığı, ilkadım ilçesi Çatkaya Köyü'nde yaklaşık 30 bin metrekarelik boş bir araziye yeni cezaevinin yapımına başladı. TOKİ tarafından yapılan ve T Tipi olarak planlanan lojman, 636 kişilik kapalı, toplam 312 kişilik 2 açık ve çeşitli atölyelerin bulunacağı yeni cezaevinin yapımı hızla ilerken, yaklaşık bin 200 nüfusu bulunan köyde de meraklı bir bekleyiş sürüyor. İlk başlarda...