05 / 05 / 2024

San Francisco konut projesi

San Francisco konut projesi

ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı San Francisco'da evsizler için sunulan konut projesini şehir denetim kurulu 8'e 3 oyla reddetti.

Mark Zuckerberg California’daki malikanesini 29,6 milyon dolara sattı!

Dünyanın en zenginleri listesinde yer alan ve daha önce San Francisco’daki malikanesini 31 milyon dolara satan Mark Zuckerberg şimdi de California'daki malikanesini 29,6 milyon dolara sattı...

Robin Williams’ın San Francisco'daki ikonik malikanesi 703 milyon TL'ye satılıyor! 

Merhum aktör Robin Williams'ın, ABD'nin San Francisco şehrinde yer alan ikonik malikanesi 703 milyon TL'lik (25 milyon dolar) bir fiyatla satışa sunuluyor. İşte detaylar...

Evans Konut Projesi resmen başlıyor! Ankara'ya 327 adet yeni konut geliyor!

Neva Prestij Yapı İnşaat Taah. Oto. Tic. Ltd. Şti. Ve Evans İnşaat Taah. Turz. San. Tic. Ltd. Şti. İş  Ankara Çankaya'da 327 adet yeni konut projesi için düğmeye bastı. ÇED süreci tamamlanan proje resmen hayata geçiyor.

San Francisco'da evsizlik oranı gittikçe artıyor!

Kaliforniya eyaletine bağlı San Francisco’da evsizlik oranı gittikçe artıyor. Evsizler arasında uyuşturucu kullanımının ciddi boyutlara ulaşması da şehir sakinleri arasında tedirginliğe neden oluyor. 

Emlak Konut Beykoz Tokatköy 1. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut Beykoz Tokatköy 1. Etap Konut için sözleşme, yüklenici TURGUT Müteahhitlik San. ve Tic. A.Ş. ile 27 Eylül 2022 tarihinde imzalandı.

Emlak Konut GYO Firuzköy 1. Etap 1. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Firuzköy 1. Etap 1. Kısım'ın yer teslimi Dağ Mim. ve Müh. Yapı Gay. Tic .San. A.Ş.'ye gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Firuzköy 1. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi Dağ Mimarlık inşa edecek! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Firuzköy 1. Etap 1. Kısım Arsa Satışı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşmesini imzaladı. Projeyi Dağ Mim. ve Müh. Yapı Gay. Tic. San. A.Ş. inşa edecek...

Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap başlıyor!

İstanbul Hoşdere Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap yer teslimi  İnş. Tic. ve San. A.Ş. & Misek İnş. Tic. ve San. A.Ş. Adi Ortaklığı'na yapıldı.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesinin altyapı işlerini Serra Mühendislik üstlenecek! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesinin altyapı, sanat yapıları ve yol işleri işini yer teslimi Serra Müh. Taah. İnş. San. Tic. Ltd. Şti.'ne gerçekleştirildi. İşte projeyle ilgili detaylar...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. Kısım başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Çınarköy Evleri 4. Etap 1. Kısım'ın yer teslimi yüklenici Karpem İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti.'ne gerçekleştirildi. İşte Çınarköy Evleri 4. Etap 1. Kısım ile ilgili merak edilen bütün detaylar...

Emlak Konut GYO Tuzla için imzalar atıldı! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa edecek!

Emlak Konut GYO İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Cevahir Yapı San. Tur. ve Tic. A.Ş. - HB Grup İnş. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı ile 17 Haziran 2022 tarihinde imzalandı. 

Emlak Konut GYO Fikirtepe 3455 ada 2 parsel için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3455/2 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Durmaz Oto. Petrol Ürün. İnş. San. ve Tic. A.Ş. - Kardelen Oto. İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. -Pramid Yapı Yol Enerji İnş. A.Ş. İş Ort. ile  ile 22 Şubat tarihinde imzalandı.

Emlak Konut GYO Fikirtepe 3458 ada 1 parsel için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3458/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici AHES İnşaat Tic. ve San. A.Ş. ile 18 Şubat 2022 tarihinde imzalandı.

San Francisco konut projesi Haberi

San Francisco konut projesi

ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı olan San Francisco şehrinde, güç yetirilebilir konutlara olan ihtiyaç artmayı sürdürürken son zamanlarda sık sık gündeme gelen evsizler için sunulan konut projesini şehir denetim kurulu 8'e 3 oyla reddetti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, üstteki fotoğrafta, San Francisco'daki Belediye Binası önünde evsiz vatandaşların kaldığı çadırlar görülüyor.
 

Fransa'da sokakta kalan 600 göçmen ve evsiz Paris Valiliği önünde çadır kurdu!

Elon Musk, San Francisco'daki evini 32 milyon dolara...