03 / 05 / 2024

Sana Yalan Söylediler reklamı

Sana Yalan Söylediler reklamı

Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com’un ilk reklam filmi ‘Sana Yalan Söylediler’ yayına girdi. Zingat.com; Nezih Muhit, Şehir Merkezi ve Taşınmaya Hazır Daire olmak üzere üç farklı konseptle izleyiciyle buluştu. Ev arayanlar artık Zingat.com ile doğru evine kavuşuyor.

Sarıyer Belediyesi önünde dikkat çeken tapu eylemi! 

Sarıyer Belediyesi'nin tapu hakkı sözünde durmadığını iddia eden vatandaşlar belediyenin önünde eylem için toplandı. Vatandaşlar 15 Kasım’da İBB önünde toplanacaklarını söylediler.

Canlı yayında asgari ücret kavgası: Yalan söylemeyin, İstanbul'da asgari ücret alan kimse yok!

Milyonlarca çalışanın gözü kulağı yeni asgari ücretteyken canlı yayında asgari ücret kavgası çıktı. Asgari ücretin açlık sınırının altında olduğunu söyleyen CHP'li Gülay Yedekci'ye Siyaset Uzmanı Onur Erim'den çok sert tepki geldi. Erim "Yalan söylemeyin, İstanbul'da asgari ücret alan kimse yok" ifa

Yalan söyleyen ev sahibine tazminat şoku! Kiracınızı çıkarırken 2 kez düşünün!

Astronomik seviyede artış gösteren ev kiraları, mülk sahibi ile kiracıyı karşı karşıya getiriyor ve sorunlar büyüyor. Uzman isimler, konut sahibi baskısıyla karşı karşıya kalan kiracıların yasal haklarının altını çiziyor. Peki kiracıların hakları neler? İşte ayrıntılar...

Analistlerden elinde altını olanlara hayati uyarı! Rakam verip, demirleyeceği noktayı söylediler

Analistler, son günlerde başta gram olmak üzere artan metal türleriyle ilgili önemli uyarılarda bulundu. Savaş başta olmak üzere enflasyondaki baskılar devam ettiği sürece gram altında 968 TL ve 996 TL seviyeleri direnç görülüyor.

Fırsatçı emlakçıların ucuz ev oyunu!

Emlakçılar gerçek dışı düşük fiyatlı ilanlarla tüketiciyi mağdur ediyor. Amaç ev alma arifesinde olanları ofislere yönlendirmek. Alıcı, ilan sitelerindeki bilgilere inanarak ofise gittiğinde beğendiği evin satıldığı yalanı söyleniyor ve daha yüksek fiyatlı evler sunuluyor.

Mal paylaşımında geriye dönük dava açılır mı?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Dedemin vefatı üzerine babam amcam ve üç kız kardeşi mal paylaşımı yapmış. Kız kardeşlerin çocukları hak talebinde bulunarak geriye dönük dava açacaklarını söylediler. Geriye dönük yaptırım olur mu?' sorusunu yanıtladı

Salda Gölü betonlaşmayacak!

Salda Gölü'nü gezen ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Salda Gölü'nün betonlaşmayacağını söylediler.

Tatil kazandınız yalanına inanıp devre mülk mağduru olmayın! 

Sahte devre mülk satıcıları tatil kazandıkları yalanıyla tüketicileri, Yalova, Bandırma, Balıkesir'de ücretsiz ağırlayacaklarını söylüyor. TÜÇEDEF Genel Başkanı Osman İlhan vatandaşları sahte devre mülk satıcılarına karşı uyardı. 

Faiz indirimi inşaat sektörünü olumlu etkileyecek!

Merkez Bankası'nın 425 baz puanlık faiz indirimini değerlendiren ekonomistler faiz indirimleri, inşaat başta olmak üzere ekonomiye olumlu etkide bulunacağını söylediler. 

İzmirli firmalar inşaat sektörüne yatırıma hazır!

Uzun yıllardır İzmir'de inşaat sektöründe hizmet veren 55 temsilci bir araya gelerek Türkiye'de inşaat sektörünün gelişmesi için çalışmaya devam edeceklerini söylediler. Toplantıya katılan iş adamı Serdar Kolay, "Ülkemiz ekonomisi için taşın altına elimizi sokmaya hazırız" dedi. 

Fadıl Akgündüz'ün nitelikli dolandırıcılık davasında 30 şikayet!

Fadıl Akgündüz ve akrabalarının yaptıkları projelerle 349 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla yargılanmalarına devam ediliyor. 30 kadar mağdur, Fadıl Akgündüz ve akrabalarından şikayetçi olduklarını söylediler. 

Esenyurt'ta kentsel dönüşüm çilesi bitmiyor!

İstanbul Esenler'de kentsel dönüşümle yapılan bir sitenin sakinleri, inşaat şirketinin borçlarını ödeyemediği için alacaklıların da asansörler ile boş dairelerdeki kapı, pencere, mobilya sistemlerini geri sökmeye başladığını söylediler.

Bursa'da bina yerine istinat duvarı ruhsatıyla dolandırıcılık iddiası!

Bursa'nın Gürsu ilçesinde, düşük peşinat ve faizsiz taksitlerle toplu konut inşa edeceği taahhüdünde bulunan firmaya ödeme yaptıklarını  ancak araziye sadece istinat duvarı ruhsatı alınarak mağdur edildiklerini söylediler. 

Sana Yalan Söylediler reklamı Haberi

Sana Yalan Söylediler reklamı

Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com’un ilk reklam filmi ‘Sana Yalan Söylediler’ yayına girdi. Zingat.com; Nezih Muhit, Şehir Merkezi ve Taşınmaya Hazır Daire olmak üzere üç farklı konseptle izleyiciyle buluştu. Ev arayanlar artık Zingat.com ile doğru evine kavuşuyor.


Gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği projelerle farkını ortaya koyan Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com’un ilk reklam filmi serisi ‘Sana Yalan Söylediler’ yayınlandı. Reklam filmi, gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenleri bir sürprizle karşılaşmamaları ve doğru evi bulmaları için ‘ev almadan önce 'Zingat’lamaya” davet ediyor.


Türkiye’de özellikle dijital kanallar üzerinden yayınlanan gayrimenkul ilanları ile ilgili yalan ve yanıltıcı bilgiler üzerinden her yıl binlerce vatandaşımız mağdur oluyor.


Türkiye’de gayrimenkul sektörü için yeni ve güvenilir bir buluşma noktası, referans ve bilgi kaynağı olan Zingat.com’un reklam filmlerinde nezih muhitte, şehir merkezinde ve taşınmaya...