13 / 05 / 2024

sanat halı Kazakistan’da yeni bir fabrika inşa etti

sanat halı Kazakistan’da yeni bir fabrika inşa etti

Sanat Halı Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Kaplan Kazakistan’da yeni bir fabrika inşa ettiklerini belirtti...

Dedeman Hotels & Resorts International'dan Kazakistan’a yeni otel yatırımı!

Dedeman Hotels & Resorts International, Kazakistan’da hizmet vermeye başlayan “Park Dedeman Almaty” ile yurt dışındaki aktif olarak üçüncü otelinin kapılarını 6 Mart 2024’te misafirlerine açtığını duyurdu.

Philips FC9751/07 PowerPro Max Torbasız Elektrikli Süpürge'de büyük indirim fırsatı! İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi

Philips FC9751/07 PowerPro Max Torbasız Elektrikli Süpürge, sahip olduğu yüksek emiş gücü ve farklı aparatları sayesinde halı ya da zemin üzerinde hiçbir toz bırakmadan etkili temizlik performansı sunuyor. 

Gülben Ergen’den bomba borsa anketi! “Hangi hisse senetleri güvenilir?" diye sordu! Twitter yıkıldı!

Borsa İstanbul’a son dönemlerde artan ilgi, sanat camiasına da sıçradı. Ünlü sanatçı Gülben Ergen, sosyal medyada yaptığı anketle gündemi salladı. Şahsi Twitter hesabından bir anket açan Ergen, “Borsa hangisini risksiz buluyorsun?” diye sordu.

Rams Tower: Diamond of İstanbul'un adı değişti! 

Hattat Holding’e ait Maslak’ta konumlanan ve inşaatı yarım kalan Diamond of İstanbul projesi, Kazakistan'da faaliyette bulunan RAMS Global tarafından tamamlanacak. İşte ayrıntılar...

Büyük tehlike! Rapor yayınlandı, Apple ve Android...

Google dün yayınladığı bir raporda, bir İtalyan şirketinin bilgisayar korsanlığı araçlarının İtalya ve Kazakistan'da Apple ve Android akıllı telefonlarda casusluk yapmak için kullanıldığını ifade etti...

Ziraat GYO, Kazakistan'da şirket kurdu!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ (Ziraat GYO), Kazakistan'da "TOO Ziraat GYO Kazakhstan" adıyla yeni bir limited şirketi kurdu.

Kazakistan'da yaşanan olaylar kripto paraları nasıl etkiledi?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Kilislioğlu bugün kaleme aldığı yazısında Kazakistan'daki yaşanan olaylar sonrasında kripto para madenciliğinin nasıl etkilendiğini yazdı.

Kazakistan Bitcoin cenneti olma özelliğini yitirebilir!

Çin'in kripto para madenciliğini yasaklamasının ardından Bitcoin madencilerinin gözdesi haline gelen ve 'Bitcoin cenneti' olarak anılmaya başlayan Kazakistan'da dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Kazakistan'daki olaylar kripto para fiyatlarını etkiledi!

Kazakistan'da zamlara yönelik yapılan eylemler ve polis müdahalesi sonrasında yaşanan internet kesintileri kripto para fiyatlarını etkiledi.

Ziraat GYO Kazakistan'da gayrimenkul şirketi kuracak!

Ziraat GYO Yönetim Kurulu tarafından gerçekleştirilen toplantıda, paylarının tamamı Ziraat GYO'ya ait olmak üzere, gayrimenkul edinilmesi, proje geliştirilmesi, satış ve kiralama işlemlerinin yapılabilmesi amacıyla Kazakistan'da bir şirket kurulmasına karar verildi.

Tekfen Holding'in Kazakistan'da tadilat ve inşaat işleri yapmak için anlaştı!

Tekfen Holding'in İstek Construction LLP şirketi Kazakistan'da NCOC firması ile, mevcut tesislerde tadilat-inşaat hizmetleri sağlanmasına yönelik 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Türk inşaat firmalarından Kazakistan'a yatırım!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ile telefonda görüşme gerçekleştiren Kazakistan Senato Başkanı Maulen Ashimbayev, Türk inşaat firmalarının katkıları ile Kazakistan'da inşaat faaliyetlerinin hızla devam ettiğini dile getirdi.

Kazakistan’da tarım arazilerinin yabancılara satılması ve kiralanması yasaklandı!

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, ülkede tarımsal amaçlı kullanılan arazilerin yabancıya satılmasını ve kiralanmasını yasaklamayı öngören yasaya onay verdi.

sanat halı Kazakistan’da yeni bir fabrika inşa etti Haberi

sanat halı Kazakistan’da yeni bir fabrika inşa etti


Türkiye ihracat şampiyonları arasında yer alan Kartal Tekstil’in Türk halı sektörüne kazandırdığı markası olan Sanat Halı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Kaplan 2013 yılında sektöre yön veren firma olacaklarını belirtirken AR-GE ve inovasyon için bütçe ayırdıklarını sıra dışı tasarımlar ve birbirinden farklı renkler ile halı sektöründe modayı belirleyen bir firma olmayı hedeflediklerini ifade etti.  


Avrupa Birliği Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından Yılın Altın Markası seçilen Sanat Halı’nın Türkiye genelinde 700 bayisi bulunduğunu belirten Kaplan, “Sanat Halı olarak hedefimiz yıl sonunda 1000 bayiye ulaşmaktır.” dedi. 


200 Kişiye Daha İstihdam

Sanat Halı’nın yatırım hedeflerinden de söz eden Fahrettin Kaplan, “2013 yılında 14.000.000 TL’lik ek yatırımla 200 kişiye daha istihdam olanağı sağlayacaklarını belirtti. 


Kazakistan’da Yeni Fabrika

Fahrettin Kaplan, ayrıca Ukrayna, Azerbaycan ve Rusya’dan yoğun talep olduğunu ifade...