29 / 04 / 2024

sanat sergisi.

sanat sergisi.

Danca 2. Sanat Şenliği yarın başlıyor, Manavgat'ın çeri çöpü sanata dönüşecek...

'Cer'den bugüne' fotoğraf sergisi Cer İstanbul'da!

Ege Yapı imzası ile Yedikule’de hayata geçirilen Cer İstanbul projesinin sahip olduğu kültürel miras, fotoğraf sanatçısı Tahsin Aydoğmuş’un objektifiyle “Cer’den Bugüne” fotoğraf sergisi adıyla hayat buluyor...

İBB’den Taksim'e yeni sanat merkezi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’a yeni bir sanat merkezi daha kazandırdı. Taksim Sanat, Taksim Meydanı Metro girişinde “Resmemaneti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Resim Koleksiyonu” sergisi ile kapılarını açtı.

GYODER ‘Kent, Yaşam ve İnsan’ sergisi 12 Mayıs'ta!

Gyoder "İçimizdeki Sanatçılar Platformu"nun devam sergisi 12 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00’de yapılacak bir kokteyl eşliğinde Fototrek Gümüşsuyu’nda açılıyor..

Tabanlıoğlu Mimarlık'ın AKM Berlin sergisi başladı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın “Recomposing AKM – AKM'yi Yeniden Oluşturmak” adlı sergisi, 15 Mart akşamı kültür, sanat ve mimarlık dünyasının önemli isimlerini buluşturan bir törenle kapılarını açtı. 

Gaziantep'te eski adliye kültür sanat merkezi oldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edildikten sonra kültür sanat merkezi haline getirilen eski adliye binasında açılan hüsnü hat sergisi, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Antalya Kültür Sanat binası dış cephesiyle dikkat çekiyor!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın eski yönetim binası yıkılıp yerine yeni bir Antalya Kültür Sanat binası yapıldı. Dış cephesiyle dikkat çeken binanın içinde ise dünyaca ünlü İspanyol ressam Picasso ile Ara Güler’in sergisi var.

Tabanlıoğlu, Londra'da mimarlıkla sanatı buluşturdu!

Royal Academy'de sanatçı Ai Wei Wei ile Tate Modern'de Pop Sergisi'nin aynı günlere denk düştüğü Londra Tasarım Festivali birkaç yıldan beri tasarımcı ve mimarların çarpıcı işbirliklerine sahne oluyor. Tabanlıoğlu Mimarlık da bu yıl böyle bir işbirliğine

Atölye Maslak Maker Culture sergisi 11 Haziran'da açılıyor!

Atölye Maslak Maker Culture sergisi 42 Maslak Ofis Sokağı'nda açılıyor.Maslak Atatürk Oto Sanayi'deki atölyelerde çalışan tasarımcı, sanatçı, fotoğrafçı, dijital medya uzmanları ve ustaların eserleri 42 Maslak Art!SPACE'de ve Ofis Sokağı'nda sergileniyor.

Sinan ve Mimari Dehanın Şaheserleri sergisi 31 Mayıs'a kadar sürecek!

Mimar Sinan hakkında bugüne kadar düzenlenmiş en kapsamlı sergi olan ‘Sinan ve Mimari Dehanın Şaheserleri’ sergisi, MSGSÜ Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nde açıldı.

Sinan ve Mimari Dehanın Şaheserleri Sergisi açıldı!

Mimarlık tarihinin en önemli simgesi Mimar Sinan'ın, ölümünün 427. yılına özel hazırlanan "Sinan ve Mimari Dehanın Şaheserleri Sergisi", Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi'nde açıldı.

Osmangazi Üniversitesi Mimarlık Öğrencileri Sergisi açıldı!

11. Mimarlık Öğrencileri Sergisi, ESOGÜ Sanat Galerisinde açıldı. Sergide öğrencilerin tasarıma giriş dersi kapsamında yaptığı çalışmalar yer alıyor.

MASMEK Ev Dekoratifleri Sergisi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Sevgiyle Emek” Dekoratif Ev Aksesuarları Sergisi açıldı. Ürünler Kültür Merkezi Meclis Fuaye Salonu ’nda görücüye çıktı.

Asma Bahçeler'de resim sergisi!

Dünyaca ünlü sanatçılar; Gian Maria Piazzesi, Max Papeschi, Maurizio Cesarini,Vincenzo Viti, William Black ve Nalan Aydemir'e ait karma resim sergisi Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'deki prestijli projesi Asma Bahçeler'de sunulacak...

sanat sergisi. Haberi

sanat sergisi.



Kaybolmaya yüz tutan sanatları yaşatmak, farklı çalışmaları gün yüzüne çıkartmak amacıyla bu yıl ikinci kez düzenlenen Danca Sanatın Ve Sanatçının Yanında Şenliği, 10 Mayıs Cuma günü başlıyor. Geçen yıl Bedri Rahmi Eyüboğlu'nun yazmalarının tanıtıldığı şenliğin bu yıl ki konusu geliştirdiği camı cama sarma tekniğiyle köyünü uluslararası üne kavuşturan Zekai Erdal'ın göz boncukları... Hollanda ortaklı oturma grubu üreticisi Danca'nın "Annemize nazar değmesin" başlığı altında organize ettiği şenlikte, yaptıkları işi çer-çöp sanatı olarak tanımlayan Filiz Ateş ve Christiane Alaettinoğlu ile keçe ustası Feyza Açıkgöz ana malzemesi nazar boncuğu olan atölyeler yapacak.Şenlik, 10 Mayıs Cuma günü, doğanın yaptığı güzellikleri kesip oymadan sanata dönüştüren Filiz Ateş ve Christiane Alaettinoğlu'nun Yalos Atölyesi ile...