03 / 05 / 2024

sanatçıların yurtdışı evleri

sanatçıların yurtdışı evleri

Kazandıkaları paraları gayrimenkule yatıran ünlüler artık Türkiye sınırlarını aştı. İşte yatırımlarını, Amerika ve İngiltere'nin de aralarında bulunduğu ülkelere yapan sanatçılar ve yurtdışı adresleri...

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Yalova'da Arap vatandaşlar aldıkları evleri boş tutuyor! 

Yabancıya konut satışı son günlerde yine sık sık gündeme geliyor. CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Yalova'da Arap vatandaşların aldıkları evleri satmadıklarına, kiraya vermediklerine, boş tuttuklarına dikkat çekti. 

Ne altın ne dolar! Bu yatırım araçlarının bir yılda getirisi yüzde 29 oldu! Duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız!

​​​​​​​Altın ve dolara karşı yeni yatırım araçları ön plana çıktı. Sanat eserleri, saatler hatta mobilyalar bile yatırım aracı olurken, getirisi ise bir yılda yüzde 30’a dayandı.

Sanatçı Fabrikası'nın tahliyesine ek süre verildi!

Bakırköylü Sanatçılar Derneği'nin, Vakıflar Genel Müdürlüğünce, kütüphane yapılacağı nedeniyle tahliyesi istendi. Müdürlükçe verilen 15 günlük süre bugün sona erdi. Vakıfların, binanın tahliyesi için 1 hafta verdiği belirtildi.

Bandırma Edincik Mahallesi emlak yatırımcılarının radarında!

Balıkesir'e bağlı Bandırma ilçesinde yer alan Edincik Mahallesi tarihi evleri ile emlak yatırımcılarının gözdesi haline geldi.

Son 5 yılda açılan kadın konuk evleri TBMM gündeminde!

Son 5 yılda açılan kadın konuk evleri ile konuk evlerinde yaşayan ve hakkında koruma kararı alınan kadın sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Devlet desteği 'öğrenci evleri satışları'nı artıracak!

Devletin ilk kez ev sahibi olmak isteyenler için sağladığı desteklerin artması, alternatif gayrimenkul sektörünü canlandıracak ve öğrenci evleri satışlarını tetikleyecek.

Kirayı artıran yandı! Fırsatçıların evi ilana çıkmayacak!

Elâzığ’da fırsatçılığın önüne geçmek için kira belirleme komisyonu kurulacak. Komisyon, belirlenen fiyatın üzerinde kira istenirse, emlakçıların o evleri ilana çıkarmasını engelleyecek.

Emre Aydın Ömerli'deki lüks villasının kapılarını açtı!

Ünlü sanatçı Emre Aydın, mimar eşi Eda Köksal ile yaşadığı evin kapılarını açtı. Ömerli'deki lüks villanın dekorasyonu Eda Köksal'a ait.

Büyükyalı Bulvar yakında kapılarını açıyor!

İstanbul Kazlıçeşme sahilinde yükselen Büyükyalı Bulvar yakında kapılarını açıyor. Büyükyalı Bulvar, kafeleri, gurme restoranları, sanat merkezleri ve etkinlik programlarıyla yeni biz cazibe merkezi olacak.

Yabancıların Türkiye’den ev alması kolaylaşacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılacak çalışma kapsamında yabancıların ve yurtdışında yaşayan Türklerin, Türkiye’den mülk edinmesini kolaylaştırılacak. Bu kapsamda, yurtdışı tanıtım ve satış ofisleri kurulacak.

Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı!

Tanyer Yapı, Narlıdere’de sıra dışı mimarisiyle ödüller alan Asma Bahçeler projesinin ardından BulutOrman projesiyle de ilgi çekmeyi başardı. Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı.

Sonsuz Şükran köyünün kerpiç evleri betona alternatif oldu!

Konya'nın Hüyük ilçesinde sanatçılar tarafından 9 yıl önce kurulan Sonsuz Şükran köyünde inşa edilen özgün tasarıma sahip kerpiçevler, yüksek katlı beton binalara alternatif olarak ön planda tutuluyor. 

sanatçıların yurtdışı evleri Haberi

sanatçıların yurtdışı evleri

HÜLYA AVŞAR: Türkiye'nin birçok yerinde gayrimenkulleri bulunan Avşar'ın İngiltere'de dünyanın  en lüks rezidansı olarak bilinen Pan Peninsula Tower 1'de bir dairesi bulunuyor. Dairenin fiyatı yaklaşık olarak 1 milyon Sterlin.


SİBEL CAN: Sibel Can 13 yıl önce Miami William's Adası'ndan bir ev almıştı. İki yıl önce de bu evi sattı. Can Miami'den kopamadı ve bir süre önce Miami Sahili'nde okyanus manzaralı yeni bir ev satın aldı.


KENAN DOĞULU: Ünlü popçu 10 yılı aşkın bir süredir yılın neredeyse yarısını Amerika'da geçiriyor. Kenan Doğulu'nun Los Angeles'ta biri stüdyo daire olmak üzere 2 evi var. 


TAMER KARADAĞLI: Amerika'da büyüyen başarılı oyuncu sık sık gittiği Teksas'tan ev aldı. İleride oraya taşınmayı düşünüyor.


HALUK BİLGİNER: Uzun yıllar Londra'da yaşayan Haluk Bilginer de İngiltere'de ev sahibi olan ünlüler arasında yer...