18 / 05 / 2024

sanayi enerji teşviği

sanayi enerji teşviği

Sanayicilerin 2013 yılı enerji teşvikinden faydalanabilmeleri için 2014 yılı Nisan ayı sonuna kadar başvuru dosyası hazırlayarak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine başvurmaları gerekiyor.30 Nisan son gün...

GSS Prim Borcu Olanlar Dikkat! Borçlarınızın 3'te 1'i Silinecek mi? Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

GSS prim borcu olanları ilgilendiren sevindirici bir duyuru yapıldı. Duyuruya göre belirli tarihe kadar başvuru yapanların borçlarının 3'te 1'i silinecek. Genel Sağlık Sigortası (GSS) borcu olanlar için borçlarının silinmesi için son başvuru tarihi... İşte GSS borç silinme detayları…

Kilis'te depremzedeler için yapılan kalıcı konutların inşası tam gaz! İlk etap 24 Aralık'ta tamam!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Kilis'te, afetzedeler için yapılan kalıcı konutlarda 2 blokun kaba inşaatında sona gelindi. İlk etap 24 Aralık tarihinde tamamlanacak.

EPDK personel alımı 2023! EPDK personel alımına başladı! Bugün başvurun yarın işe başlayın! İşte şartlar!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, personel alımına başladı. İşte EPDK iş ilanına dair detaylar!

2022 yılında hangi sektörlere yatırım yapıldı? En fazla yatırım teşviğini hangi sektör aldı?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı geçen yıla ilişkin yatırım teşvik belgelerini açıkladı. Buna göre, geçen yıl desteklenen yatırımların tutarı yüzde 43 oranında artış gösterirken, 357 binden fazla kişiye ise iş imkanı sağlandı.

2023’te belediye işçilerine kadro gelecek mi? Meclis gündemine geldi! İşte herkesin merak ettiği o sorunun cevabı...

Sözleşmeliye kadro düzenlemesi ile alakalı 12 maddelik taslak metin 12 Ocak 2023 tarihinde TBMM gündemine geldi. 2023’te belediye işçilerine kadro gelecek mi? İşte detaylar...

Bakan Nebati 2023’te kişi başına düşen geliri açıkladı! Rakam şaşkınlık uyandırdı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "2022 Yılı Değerlendirmesi 2023 Yılı Hedefleri Programı"nda konuştu. Bakan konuşmasında 2023’te kişi başına düşen geliri açıkladı. İşte detaylar!

Altının 2023'te geleceği rakam peş peşe açıklandı! Bu rakamı görenin gözleri resmen yuvalarından fırladı! Hemen bakın!

Altının 2023'te geleceği rakam peş peşe açıklandı... Bu rakamı görenin gözleri resmen yuvalarından fırladı... Hemen bakın...

İşte elektrik faturasını yükselten ev aletleri!

Evde kullanılan elektrikli aletlerin ne kadar enerji tükettiği merak ediliyor. Peki evlerde her gün kullanılan kombi, televizyon, buzdolabı, fırın, çamaşır makinesi gibi aletler ne kadar enerji harcıyor? İşte detaylar...

Yüksek maaşla bekçi olun! İşte bekçi ilanına dair detaylar!

Bekçi olmak isteyenler büyük bir istekle Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımlarını takip ediyor. İşte bekçi ilanına dair detaylar!

Enerji Ns Elektromekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enerji Ns Elektromekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Hamdi Sarıalioğlu ve Ümit Nuhoğlu ortaklığında kuruldu.

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Tamer Şişmanoğlu tarafından kuruldu.

İŞKUR Çarşı ve Mahalle Bekçi alımını duyurdu! İşte bekçi alımı tarihleri!

Bekçi alımına dair İŞKUR yeni bir ilanı duyurdu. İşte bekçi alımı tarihleri ve başvuru şartları!

A-a Turzi̇m Ti̇c.emlak İnş.elektri̇k Elektroni̇k Mobi̇lya Bi̇lgi̇sayar İth. İhr.sanayi̇ Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Kuruldu!

A-a Turzi̇m Ti̇c.emlak İnş.elektri̇k Elektroni̇k Mobi̇lya Bi̇lgi̇sayar İth. İhr.sanayi̇ Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Kağıthane'de Hüseyin Narmanlı tarafından kuruldu!

sanayi enerji teşviği Haberi

sanayi enerji teşviği

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Atıksu Arıtma Tesislerinin Enerji Giderlerinin %50’si Karşılıyor. Sanayicilerin 2013 yılı enerji teşvikinden faydalanabilmeleri için Nisan ayı sonuna kadar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine başvurmaları gerekiyor.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı alıcı ortamın su kalitesini yükseltmek, arıtma tesisi işletme maliyetlerini hafifletmek ve arıtma tesislerinin çalıştırılmasını teşvik etmek için Atıksu Arıtma Tesislerinin Enerji Giderlerinin %50’sini karşılıyor.


Bu kapsamda enerji giderlerinin %50’sinin karşılanmasını isteyen, Geri Ödeme Belgesi almış tesislerin 2013 yılı enerji teşvikinden faydalanabilmeleri için Nisan ayı sonuna kadar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine başvuru dosyası hazırlayarak sunmaları...