26 / 07 / 2024

Sanayide ciro ne kadar arttı

Sanayide ciro ne kadar arttı

Sanayi ciro endeksi, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 12,4 artış kaydetti. Temmuzda geçen yılın aynı ayına göre madencilik ve taşocakçılığı sektörü endeksinde yüzde 3,8, imalat sanayi sektörü endeksinde de 12,7 artış yaşandı.

Kızılbük Thermal Wellness Resort'ta bugüne kadar 26 bin 919 adet devre mülk satıldı! 5.7 milyar TL'lik ciro!

Kızılbük GYO Marmaris Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde, bugüne kadar yapılan satış rakamı açıklandı. Peki satışlardan ne kadar ciro elde edildi? İşte o rakamlar... 

3 yılda doğal gaza ne kadar zam geldi? Duyanın aklı başından gitti!

Karadeniz doğal gazının ilk defa kamuoyuna duyurulduğu 2020’den bugüne kadar konutta gaz tarifesinin 3.5 kat, sanayide ise 6 kat yükseldiği ifade edildi.

AVM perakende ciro endeksi Nisan 2021'de yüzde 19,7 azaldı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research işbirliğinde ortaklıkla hazırlanan AVM Perakende Ciro Endeksi'nin Nisan 2021 verileri yayınlandı. Buna göre 2021 Nisan'a ilişkin AVM verileri ne oldu? İşte ayrıntılar...

Tahincioğlu Gayrimenkul 2020 için 1.5 milyar TL ciro hedefliyor!

Geliştirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektörüne canlılık katan Tahincioğlu Gayrimenkul, 2020 yılının ilk 9 ayında 1 milyar 100 milyon TL ciro elde etti. Özcan Tahincioğlu, sene sonuna kadar 1 milyar 500 milyon TL ciro elde etmeyi hedeflediklerini belirtti...

Türkiye'deki AVM'lerin metrekare verimliliği ne kadar?

AVM'lerde gerçekleşen ciro, metrekare verimliliği, ziyaret sayısı gibi verilerin yer aldığı AYD AVM Perakende Ciro endeksi yayınlandı. Peki Türkiye'deki AVM'lerin metrekare verimliliği ne kadar?

Türkiye'deki AVM'lerin ne kadarı yabancıya ait?

AVM'lerde gerçekleşen ciro, metrekare verimliliği, ziyaret sayısı gibi verilerin yer aldığı AYD AVM Perakende Ciro endeksi yayınlandı. Peki Türkiye'deki AVM'lerin ne kadarı yabancıya ait?

Bakyapı İnşaat Enerji ciro artışında şampiyon oldu!

Bakyapı İnşaat Enerji, 2016'da 118,8 milyon TL olan cirosunu 2017'de yüzde 139,3 artışla 284,3 milyon TL'ye taşıyarak ciro artışında Anadolu 500'ün birincisi oldu. Konut sektörüne 27 yılda 45 proje kazandıran Bakyapı, yeni projeler geliştirmeye devam ediyor.

AVM’lerde çözüm ciro bazlı kira!

Kiralarda TL’ye dönüş için son 10 güne girilirken mağazalar AVM’lerle ciro üzerinden kira anlaşmaları yapmaya da başladı. Sektör temsilcileri yaptıkları açıklamada “Bu modelle iki taraf da kazanacak” diyor

AVM Ciro Endeksi yüzde 14,1’lik artış ile zirveye yükseliyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından açıklanan Şubat ayı AVM Ciro Endeksi'ne göre yüzde 14,1’lik artış yaşandı..

AVM Ciro Endeksi Aralık'ta yüzde 6.7 arttı!

AVM Endeksi’nin Aralık ayı sonuçları ve 2016 değerlendirmesi açıklandı. AVM Endeksi’ne göre ciro endeksi 2016 yılının Aralık ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 6,7 oranında artarak 239 puana ulaştı.

İnistanbul Lokal'de satışlar 6 ay öne çekildi!

İş GYO ve NEF'in Topkapı'daki projesi İnistanbul Gala'daki hızlı satışın ardından Lokal adlı etap 6 ay erken satışa çıktı. İki projede bugüne kadar toplam 1.211 adet konut satışından 515 milyon lira ciro elde edildi.

Emlak Konut GYO 2015 yılında ne kadar ciro elde edecek?

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO olarak son 11 yılda 100 bin bağımsız bölüme ulaştı. Firma 6.7 milyar TL civarında ciro elde etmeyi hedefliyor..

Tatar Yapı yeni projelerinden 190 milyon dolar ciro bekliyor!

Ataşehir'de iki yeni projeyi hayata geçiren Tatar Yapı, metrekare yerine metreküp oranlarıyla öne çıkacak. Tavan yükseklikleri 5.50 ve 7.60 metre olan projelerden 190 milyon dolar ciro bekleniyor..

Sanayide ciro ne kadar arttı Haberi

Sanayide ciro ne kadar arttı


Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi, temmuzda bir önceki aya göre yüzde 1,6 arttı.


Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2014 yılı temmuz ayına ilişkin sanayi ciro endeksini açıkladı.  


Buna göre, temmuzda bir önceki aya göre sanayinin alt sektörlerinden madencilik ve taşocakçılığı sektörü endeksi yüzde 3,7, imalat sanayi sektörü endeksi de yüzde 1,6 artış gösterdi.  


Takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 12,4 artış kaydetti. Temmuzda geçen yılın aynı ayına göre madencilik ve taşocakçılığı sektörü endeksinde yüzde 3,8, imalat sanayi sektörü endeksinde de 12,7 artış yaşandı.


En yüksek artış enerjide


Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış ana sanayi gruplarında aylık bazda en yüksek artış yüzde 13,1 ile enerjide gerçekleşti.  


Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış imalat sanayi...