18 / 05 / 2024

Sancaktepe Belediye meclisinin gündeminde neler var

Sancaktepe Belediye meclisinin gündeminde neler var

Sancaktepe Belediye Meclisi, bugünkü Ocak ayı Meclis Toplantısı'nda iki adet İmar Hakkı Emsal Transferi teklifini görüşüyor. İşte bmaşlama saati 16:00 olan Sancaktepe Belediye Meclisi Toplantısı'nın gündem maddeleri...

Sancaktepe Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık sosyal tesis!

İstanbul İli Sancaktepe Belediye Başkanlığı, Sancaktepe'de yer alan Bervaze Ortadağ Sosyal Tesisleri'ni 10 yıllığına kiraya verecek.

Sancaktepe Belediyesi'nden satılık imarlı arsa!

İstanbul İli Sancaktepe Belediye Başkanlığı, Sancaktepe Paşaköy'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul'da konut imarlı arsa satılıyor! Belediyeden Eylül fırsatı geldi! 

Sancaktepe Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Samandıra Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Samandıra'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sancaktepe'de kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! İlçede 3 bin 12 riskli bina var

İstanbul Sancaktepe'de kentsel dönüşüm için her binanın MR'ı çekildi. Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü kentsel dönüşüm çalışmalarının 6 bölgede devam ettiğini belirtti. İşte detaylar...

Sancaktepe'de 9 bina ile 4 arsa satılıyor! Taksit fırsatını kaçırmayın!

İstanbul ili Sancaktepe Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe ili, Yenidoğan, Abdurrahmangazi, Paşaköy ve Samandıra Mahallelerinde yer alan bina ve arsaları taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da taksitle satılık arsa ve bina fırsatı! Belediye resmen duyurdu! 

Sancaktepe Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Yenidoğan Mahallesi'nde yer alan 1 adet arsa ile 1 adet binayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Sancaktepe'de 93 vatandaş tapusuna kavuştu!

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, tapusuna kavuşma hayali kuran 93 vatandaşın tapusunu Sancaktepe Belediye Başkanlığı'nda düzenlenen törende teslim etti.

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'den metro tepkisi!

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü İBB'nin Sancaktepe Metro İnşaatı'na hafriyat döktüğünü öne sürerek tepki gösterdi. 

Şehir Plancıları Odası'ndan İzmir Buca'daki imar planı değişikliğine ilişkin açıklama!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin Kültürpark Koruma Amaçlı İmar Planı’ndan sonra Buca'da yapılan nazım planı değişikliği yeni tartışmalara sebep oldu. 

İBB Dikilitaş Parkı’nı 175 milyon TL’ye satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi,  Beşiktaş'ta bulunan Dikilitaş Mevkii 25. adada 77 parsel arsayı Belediye Meclisinin park alanı olarak tescil etmesine rağmen 175 milyon TL'ye ihaleye çıkardı. 

Yaşar Neslihanoğlu'ndan emlak vergisi açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin olağanüstü toplantısında konuştu. Neslihanoğlu, "Tüm belediyelerin bu ay yüzde 50 kesintisi var. Bu ay emlak vergisi ayı. Şu ana kadar kaç kişi gelip emlak vergisi yatırdı? Hiç kimse. İnsanlar zor durumda" diye konuştu..

Türkiye, akıllı şehirler konusunda dünyanın önde gelen ülkeleri arasında!

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Ankara'da düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da teşrif ettiği 'Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi'ne katıldı.

Seyhan'da kentsel dönüşüme hız verildi!

Seyhan Belediye meclisinin 2020 yılı ilk birleşimi gerçekleşti. Toplantıda konuşan Başkan Akay, sel felaketinde hasar gören binaların risk taşıdığını, bu nedenle kentsel dönüşüm projelerinde daha çok çalışılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Sancaktepe Belediye meclisinin gündeminde neler var Haberi

Sancaktepe Belediye meclisinin gündeminde neler var

Sancaktepe Belediyesi, 2015 Yılı Ocak Ayı Meclis Gündemi bugün (5 Ocak 2015 Pazartesi) saat 16:00'da başlıyor... İşte Sancaktepe Belediye Meclisi'nin iki adet İmar Hakkı Emsal Transferi teklifini de görüşeceği o toplantının gündem maddeleri...


T.C. SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS GÜNDEMİ


Seçim Dönemi : 2 NCİ

Seçim Yılı : 1 NCİ

Toplantı : OCAK

Toplantının Tarihi   : 05.01.2015 PAZARTESİ

Toplantının Saati             : 16:00

Birleşim                           : 1

Toplantı Yeri : Sancaktepe Belediyesi Merkez Bina 4.Kat Meclis Salonu


 G Ü N D E M                          ...