12 / 05 / 2024

sancaktepe dev kompleks

sancaktepe dev kompleks

Sancaktepe'de 3 milyon 300 metrekarelik alana kurulacak olan dev sağlık kompleksi 4 bin 500 yataklı olacak. İçerisinde otel ve sosyal donatılar bulunacak

Bakan Koca açıkladı! Sancaktepe’de Türkiye’nin en büyük sağlık kompleksi "Sancaktepe Şehir Hastanesi" yapılıyor

Türkiye'nin en büyük kapasitesi olan şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacağını açıkladı.

Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi’ndeki askeri arazinin planları iptal edildi!

TOKİ’nin Sancaktepe'de bulunan 112 bin 441 metrekare büyüklüğündeki askeri alanı imar açan imar planlarına, idare mahkemesinden iptal kararı verildi. TOKİ, dev arazinin planlarında değişiklik yaparak yeni bir planı askıya çıkardı.

Niğde Belediyesi üç yeni tesisi hizmete açtı!

Niğde Belediyesi tarafından Efendibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm alanında hayata geçirilen dev kompleks gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Sancaktepe Şehir Hastanesi ihalesi ertelendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘en büyük hayalim’ dediği şehir hastanelerinin en büyüğü Sancaktepe’de kurulacak.  Sancaktepe’yi Sağlık Merkezi yapacak dev proje 4 bin 100 yatak kapasiteli olarak inşa edilecek.

Bayrampaşa'ya dev kompleks inşa ediliyor!

Bayrampaşa Belediyesi, Kartaltepe Mahallesi’ndeki lunapark alanına Osmanlı camii, saat kulesi, su sebili, kültür merkezi, park, yürüyüş yolu, zemin altı otopark ve süs havuzundan meydana gelen dev bir kompleks hayata geçiriyor.

İstanbul Turizm Merkezi, ilk kez Expo Turkey By Qatar'da tanıtıldı!

İstanbul Turizm Merkezi, ilk kez Expo Turkey By Qatar fuarında tanıtıldı. Dev kompleks yaklaşık 500 bin metrekare bir alan üzerinde geliştiriliyor.

Balıkesir Karesi’deki dev spor kompleksinin temeli atıldı!

Balıkesir’de Karesi Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek dev spor kompleksinin temeli törenle atıldı. Kompleks, 16 bin metrekarelik alanda, 1 adet tenis kortu ile, basketbol sahası, kapalı halı saha, çocuk oyun alanı ile 2 milyon 800 bin TL’ye mal olacak.

Gaziosmanpaşa'ya yeni spor kompleksi geliyor!

Canik Belediyesi’nin, Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde yaptığı hanımlar konağı, sıbyan mektebi ve halı sahadan oluşan dev kompleks açılışa hazır.

Gebze Dilovası'na dev kompleks inşa ediliyor!

Gebze Dilovası Belediyesi, Tavşancıl Mahallesi'nde Tarihi Merkez Camii'nin dokusunu bozmadan hemen yanı başına büyük bir kompleks inşaatına başladı.

Bayrampaşa'ya dev kompleks!

Bayrampaşa Belediyesi, Kartaltepe Mahallesi’ndeki eski lunapark alanına Selçuklu camii, saat kulesi, su sebili, kültür merkezi, park, yürüyüş yolu, zemin altı otopark ve süs havuzu inşa edecek.

ATB, 80 dönümlük arazi üzerine dev bir kompleks yapacak!

ATB dev bir hizmete imza atmaya hazırlanıyor. ATB, üyelerine daha iyi hizmet verebilmek için 80 dönümlük arazi üzerine devasa bir hizmet binası ile üyelerinin iyi zaman geçirebilmeleri için de kompleks yapacak.

David Beckham'dan Miami Limanı’na dev kompleks!

Dünya futbolunun unutulmaz isimleri arasında yer alan David Beckham, Miami Limanı’nın göbeğine stadyum da içeren dev bir kompleks kuracak. Projenin toplam maliyetinin 150 milyon doları bulması bekleniyor.

D.Beckham, Miami Limanı’nın göbeğine dev bir kompleks kuracak!

İngiliz yıldız, Miami Limanı’nın göbeğine stadyum da içeren dev bir kompleks kuracak. Projenin toplam maliyetinin 150 milyon doları bulması bekleniyor.

sancaktepe dev kompleks Haberi

sancaktepe dev kompleks

Sancaktepe'nin tam ortasında yer alan 3 milyon 300 bin metrekare alanda kurulacak olan dev sağlık kompleksi 4 bin 500 yataklı içerisinde otel ve sosyal donatılarıyla Sancaktepe'yi sağlığın merkezi yapacak.


AK Parti İstanbul İl Kongresinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan; İstanbul’un genç ilçesi Sancaktepe’ye Anadolu Yakası'nın tamamına hitap edecek şekilde 4 bin 500 yataklı Avrupa’nın en büyük şehir hastanesinin müjdesini verdi.


Yeni hastanelerde hasta odasına, telefon, internet, hemşire çağırma zili, televizyon, yangın ihbar, müzik yayın hatları çekilecek ve her hasta için de sabit çalışma masası yapılacak. Kazan daireleri de ayrı bir bina içerisine alınacak ve ana binaya en az 20 metre uzaklıkta olacak. Hasta yatağının etrafında hastaya üç yönden müdahale edilebilecek şekilde 120 santimetre boşluk...