04 / 05 / 2024

sancaktepe İsmail Erdem

sancaktepe İsmail Erdem

İstanbul Anadolu Yakası' nın Sancaktepe ilçesinin Belediye Başkanı İsmail Erdem kentsel dönüşüm için toplu yıkımlar yapmadıklarını belirterek, ' Sancaktepe' de dönüşümde zorlama yok ' dedi...

Borsada nasıl pozisyon alınmalı? Uzmandan yatırımcılara kritik açıklama! Hangi hisseler seçilmeli? 

Aura Portföy yöneticisi İsmail Erdem, borsadaki son durumu ve öngörülerini tek tek açıkladı. Peki Borsada nasıl pozisyon alınmalı? Hangi hisseler seçilmeli? 

Erde Müteahhitlik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erde Müteahhitlik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Erdem Değirmenci tarafından kuruldu.

İstanbul Grup Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Grup Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Erdem Akyürek tarafından kuruldu.

Ataşehir'in imar sorunu çözülecek!

Sancaktepe’yi İstanbul’un cazibe merkezi yapan ve 31 Mart Yerel seçimlerinde Ataşehir’e aday gösterilen İsmail Erdem, “Yerel yönetimler bizim işimiz. Ataşehirlileri hizmetle tanıştıracağız. Referansımız Sancaktepe” şeklinde konuştu.

Ataşehir’in imar plan ve projeleri hazır!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Örnek Mahallesi imar plan ve projelerinin hazır olduğunu ifade ederek, "Büyükşehir Belediyesi izinlerine kadar her şey yapıldı. Sadece Büyükşehir’de askıya çıkmayı bekliyoruz" diye açıklama yaptı. 

Erenköy Gümrüğü, millet bahçesi olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Erenköy Gümrüğü'nün olduğu alanın kaldırılması gerektiğini söyledi. Konuyu da biliyoruz. İnşallah gümrüğün kaldırılmasıyla birlikte mülkiyeti hazineye ait olan o arazide Ataşehir'e millet bahçesi kazandırıyoruz" dedi.

Ataşehir'in ulaşım ve imar sorunu çözülecek!

Cumhur ittifakının Ataşehir belediye başkan adayı İsmail Erdem, yeni dönem için hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Erdem, “Ataşehir’e bir finans müzesi kuracağız'' dedi.

Ataşehir'de imar problemi ortadan kalkacak!

Sancaktepe Belediye Başkanı, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, “Sancaktepe’de yaptığımız hizmetler, bizim referansımız. Ataşehir’de de imar problemi ortadan kalkacak, vatandaşlar depreme dayanıklı evlerine kavuşacak.” diye açıklama yaptı. 

Ataşehir’in imar sorunu çözülecek!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı İsmail Erdem, imar sorununu çözecek projelerini anlattı. Erdem, Ferhatpaşa Mahallesi'nin arsa değerlerinin ikiye katlanacağını söyledi.

Battal İlgezdi'ye Ataşehirlilerden imar planı tepkisi!

Ataşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Battal İlgezdi, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem'in, ilçedeki imar sorununun çözümündeki başarısını sahiplenmeye çalışınca büyük tepkiyle karşılaştı.

Erenköy’deki gümrük alanı millet bahçesi oluyor!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem Ataşehir'deki 30 yıllık mülkiyet ve imar sorunun çözüleceğini söyledi. Başkan İsmail Erdem yoğun trafiğe sebep olan Erenköy Gümrüğü'nün yerine millet bahçesi yapılacağı da dile getirdi. 

Ataşehir Yenisahra için imar müjdesi!

Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı İsmail Erdem, seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. Yenisahra'da halkın sorunlarını dinleyen Erdem, mahalle sakinlerine imar sözü verdi.

Ataşehir’e 260 bin metrekarelik millet bahçesi!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem Ataşehir Belediyesi'ne aday gösterildi. 34 yıl Ataşehir'de yaşamış olan Erdem, ilçeyi ayağa kaldıracak projelerini anlattı. 

sancaktepe İsmail Erdem Haberi

sancaktepe İsmail Erdem

Sabiha Gökçen'e bağlanacak' CL Üsküdar - Çekmeköy metrosunun ikinci etabının Sancaktepe'den geçerek Sabiha Gökçen Havalimanı'na bağlanacağını belirten İsmail Erdem, şöyle konuştu: "Üsküdar'dan başlayan metro Ümraniye, Dudullu, Çekmeköy, Sarıgazi, şehir hastanesi ve Sultanbeyli güzergahından Sabiha Gökçen Havalimanı'na bağlanacak. Üsküdar-Madenler bölümü 2015'in temmuz ayında, Sancaktepe-Kurtköy etabı da 2018'de tamamlanacak." Askeri havaalanı kalkıyor şehir hastanesi geliyor Yeni imar planında okul, spor alanı, yeşil alan ve her türlü donatı alanlarının belirlendiğini kaydeden Erdem, şunları söyledi: "Sıfırdan 7 tane okul yaptırdık. 

5 okulun bahçesinde ilave bina yapılıyor. 8 tane ilave aile sağlık merkezi yapıldı, toplamda 20 tane çalışıyor, 3 tane de inşaatı devam ediyor. Ağız Diş Sağlığı Hastanesi açtık, Sağlık Bakanlığı işletiyor. İl Özel İdaresi 400 yataklı devlet hastanesi yaptırıyor. Samandıra'daki askeri havaalanı taşınıyor, yerine...