28 / 04 / 2024

sancaktepe mahal ada projesi

sancaktepe mahal ada projesi

Satışa yeni açılan bloktaki tüm dairelerin de yüzde 1 KDV avantajıyla satıldığı Mahal Sancaktepe Ada'da yer alan 1+1 dairelerin fiyatı 141 bin liradan, 2+1 dairelerin fiyatı ise 202 bin liradan başlıyor

Sancaktepe 635 ada, 10 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli plan askıda!

Sancaktepe İlçesi, 635 ada, 10 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 15 Şubat 2019 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı...

Sancaktepe Muhit son durum 2019!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sancaktepe Muhit projesine ilişkin "İstanbul Sancaktepe 6650 Ada 17 Parsel üzerinde yer alacak yeni konut projesi "Muhit"in satış süreci devam ediyor" şeklinde açıklama yaptı...

Reysaş GYO'nun Sancaktepe'deki merkezi taşındı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sancaktepe 6650 Ada 17 Parsel üzerindeki şirket merkezini yeni adresine taşıdı. Reysaş GYO, Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi'nde yer alan gayrimenkullerin gerekli tevhitlerini yaptı.

Mahal Sancaktepe'de 216 bin TL'ye 2+1!

Denge Yapı, Mahal Sancaktepe Ada projesindeki daireleri peşinatsız satışa sundu. Sancaktepe'de inşa edilen projede 169 konut bulunuyor.

Mahal Sancaktepe Ada'da daireler peşinatsız satışa sunuldu!

Denge Yapı, Mahal Sancaktepe Ada projesindeki daireleri peşinatsız satışa sundu. Sancaktepe'de inşa edilen projede 169 konut bulunuyor.

Denge Yapı'dan Mahal Sancaktepe Ada’da çifte fırsat!

. Birikimlerini riske atmak istemeyen yatırımcılar için de büyük fırsat sunan Mahal Sancaktepe Ada İstanbul’un en hızlı prim yapan lokasyonlarından Sancaktepe’de inşa ediliyor. Mahal Sancaktepe Ada’da 2+1 A tipi dairelerin fiyatı 216 bin liradan başlıyo

Mahal Sancaktepe'de Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde kampanyası!

Denge Yapı, tatil dönüşü ev almak isteyenler için Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerde 'Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde' kampanyası başlattı.

Mahal Sancaktepe’de 1+1'ler 150 bin TL'ye!

Denge Yapı, bu yaz uygun koşullarda ev sahibi olmak isteyenler için Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’da kampanya düzenledi.

Mahal Sancaktepe'de Ramazan kampanyası devam ediyor!

Denge Yapı'nın Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada evlerinde başlattığı Ramazan bayramı Kampanyası bayram sonuna kadar geçerli olup projelerin satış ofisi bayramda açık olacak.

Mahal Sancaktepe Ada Evleri teslim tarihi!

Denge Yapı tarafından hayata geçirilen Mahal Sancaktepe Ada projesi 12 katlı 3 bloktan ve 5 katlı tek bloktan meydana geliyor. Peki Mahal Sancaktepe Ada Evleri teslim tarihi ne zaman?

Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada'da teslimler devam ediyor!

SANCAKTEPE'DE inşa edilen Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinden ev alanlar taşınma heyecanı yaşıyor.

Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada'da teslimler başladı!

Denge Yapı’nın Sancaktepe’de inşa ettiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinden ev alanlar taşınma heyecanı yaşıyor.

Mahal Sancaktepe ve Ada'da hemen taşın, peşinatı 1 yıl sonra öde!

Denge Yapı, mayıs ayında anneleri sevindirecek bir kampanyaya imza atıyor. Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde geçerli olacak kampanyası “Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde” adını taşıyor.

sancaktepe mahal ada projesi Haberi

sancaktepe mahal ada projesi


Mahal Sancaktepe Ada projesindeki 1+1 konutlar 141 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Beş kattan ve 25 daireden oluşan bloğun yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, "Merkezi konumumuz, sunduğumuz sosyal imkanlar ve doğayla bütünleşen peyzaj alanımız nedeniyle Mahal Sancaktepe Ada, kolay kiralama ve satış imkanına sahip. Bu özelliklerinden dolayı projemiz hem yatırımcı hem de oturumcular tarafından tercih ediliyor" dedi. Satışa yeni açılan bloktaki tüm dairelerin de yüzde 1 KDV avantajıyla satıldığını hatırlatan Bayram, "Bu blokta yer alan 1+1dairelerin fiyatı 141 bin liradan, 2+1 dairelerin fiyatı ise 202 bin liradan başlıyor" diye konuştu.


Yeni...