30 / 04 / 2024

Sancaktepe Semazen Düğün Salonu satılık

Sancaktepe Semazen Düğün Salonu satılık

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi tarafından İstanbul İli, Sancaktepe Osmanlı Çarşı'sındaki Semazen Düğün Salonu satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Sancaktepe’deki 23 dönümlük arazide imar krizi: İtiraz İBB Meclisi'nde reddedildi!

İSKİ’nin Sancaktepe’deki Ortadağ Tepesi Parkı’nın etrafında yer alan yaklaşık 23 dönümlük arazinin imar planlarına, Ömerli Barajı’nın koruma havzasında nüfus yoğunluğunu artacağına vurgu yaparak yaptığı itiraz, AKP-MHP grubunun oyları ile reddedildi.

Sancaktepe'de kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! İlçede 3 bin 12 riskli bina var

İstanbul Sancaktepe'de kentsel dönüşüm için her binanın MR'ı çekildi. Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü kentsel dönüşüm çalışmalarının 6 bölgede devam ettiğini belirtti. İşte detaylar...

Osay Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osay Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Aygün tarafından kuruldu.

İstanbul Sancaktepe'deki 62 dönümlük arazi konut imarına açıldı! 744 kişilik ek nüfus gelecek!

TOKİ, Sancaktepe’de ortaöğretim tesisi ve sağlık tesisi yapılmak üzere ayrılmış 62 dönümlük hazine arazisine sosyal konut inşa etmek üzere plan değişikliğine gitti. İşte ayrıntılar...

Mf Kentsel Dönüşüm Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mf Kentsel Dönüşüm Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Sancaktepe'de Fatih Arslan ve Mustafa Önder Sağlam ortaklığında kuruldu.

Sancaktepe’deki 14 dönümlük arazinin imar planı değiştirildi!

Sancaktepe’de bulunan Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş'ye ait yaklaşık olarak 14 dönümden oluşan arazinin planlarda “belediye hizmet alanı” olarak gözüken imarı, “konut-ticaret” olarak değiştirildi. İstanbul Büyük Şehir Belediye birimlerinin nüfus ve yapı yoğunluğu oluştuğu için karşı çıktığı plan deği

Yön Geri Dönüşüm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yön Geri Dönüşüm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çetintaş tarafından kuruldu.

Dora 60 Geri Dönüşüm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dora 60 Geri Dönüşüm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Göksal Yılmaz tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşüme karşı değiliz!

Sancaktepe'nin İstanbul'a yakışır bir merkez olacağını söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Kentsel dönüşüme karşı değiliz. İnsanlar daha güzel yerde yaşamalı, daha iyi evlerde yaşamalı'' dedi.

Kocasinan'ın 4 bölgesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar Sancaktepe, Boztepe, Hilal ve Oruç Reis Mahallelerini kapsayan büyük bir alanda kentsel dönüşümü başlatacaklarını açıkladı.

Dolce İnşaat Elektrik Reklam Otomotiv Geri Dönüşüm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dolce İnşaat Elektrik Reklam Otomotiv Geri Dönüşüm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Gülderen tarafından kuruldu. 

Muharrem İnce: Erdoğan kentsel dönüşümü unuttu!

Sancaktepe'de düzenlenen mitingde halka seslenen CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Erdoğan kentsel dönüşümü unuttu. İstanbul'daki tapu mülkiyet sorunu yaşadığı günleri unuttu" dedi...

Sancaktepe Fatih Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

İstanbul İli Sancaktepe İlçesi Fatih Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı oldu..

Sancaktepe Semazen Düğün Salonu satılık Haberi

Sancaktepe Semazen Düğün Salonu satılık

İstanbul İli, Sancaktepe Osmanlı Çarşısı'ndaki Semazen Düğün Salonu, İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.


T.C. İSTANBUL ANADOLU 10. İCRA DAİRESİ


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri: İstanbul il, Sancaktepe ilçesi, Sarıgazi Mahallesi, Osmangazi Caddesi üzerinde kain 194 ada, 8 parsel sayılı 2.113,59 m2 miktarlı kat irtifaklı arsada kurulmuş 11 sokak kapı no’lu SANCAKTEPE OSMANLI ÇARŞISI isimli betonarme karkas alışveriş merkezinde 3. katta 1540/7444 arsa paylı kat irtifaklı (169) no’lu çatı arası mahallelli ortak kullanımlı düğün salonunun tamamı. Halen mahallinde 3. katta zeminleri seramik kaplı, cepheleri açık ortak kullanımlı boş alanlar ile wc’ler, çatı katta ortak kullanımlı zemini...