30 / 04 / 2024

sandal çifti yeni parke döşetti

sandal çifti yeni parke döşetti

Mustafa Sandal, evinin salonunun zeminini yenilemek için neredeyse bir ev parası ödedi. Kesenin ağzını açan ünlü popçu, 110 metrekarelik salonunu tam 153 bin liraya Hollanda malı parkeyle döşetti.

Sosyetenin tanınmış isimleri Can ve Ahu Has çifti yeni ev sahipleri ile mahkemelik oldu!

Ev sahipleriyle sorun yaşayan sosyetenin tanınmış çifti, soluğu mahkemede aldı. Caroline Koç'un sattığı konutta kiracı olarak bulunan ünlü çift, yeni ev sahibiyle anlaşamadı.

Yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu!

Marmaris'te meydana gelen yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu...

Serdar Sandal'dan imar artışı ve deprem konutları açıklaması!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, imar artışı taleplerini değerlendirerek "Belediye olarak ilgili yasa ve mevzuat çerçevesinde çalışıyoruz" dedi. Sandal, "Yeni yapılara kavuşma aşamasını el birliğiyle çözeceğiz" dedi.

Kardelen-Erdal Acar çifti yeni yuvaları için kolları sıvadı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısındaKardelen-Erdal Acar çiftinin yeni evlerini kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Serdar Sandal: Yeni imar düzenlemesi için çalışıyoruz!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Kovid-19 ve depremden etkilenen bölge esnafını ziyaret etti ve "Yeni imar düzenlemesi üzerinde çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı hak kaybı olmadan sağlam ve modern yapılara kavuşturmak istiyoruz. Tüm ihtiyaçlarınızda yanınızdayız" dedi.

Beren Saat ve Kenan Doğulu yeni ev arıyor!

Boşanma dedikodularıyla sık sık gündeme gelen Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti yeni ev arıyor...

Gupse Özay ve Barış Arduç Beykoz Konakları'ndan ev aldı!

2014 yılında film setinde aşkları başlayan ünlü çift Gupse Özay - Barış Arduç çifti, yeni bir eve taşındı. İkili, artık Beykoz Konakları'nda oturacak...

Ezgi Mola Boğaz manzaralı ev arıyor!

Evlilik hazırlıklarına başlayan Ezgi Mola-Mustafa Aksakallı çifti yeni ev arayışına girdi. Arnavutköy'de bir evi çok beğenen çift, depreme dayanıklılık konusunda emin olamadıkları için evden vazgeçti.

Emina Jahovic Zorlu Center'daki yeni evine taşındı!

Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic, uzun süredir tadilatıyla ilgilendiği Zorlu Center'daki yeni evine taşındı.

Kraliyet ailesinin yeni ev endişesi!

İngiliz kraliyet ailesinin yeni gelini Meghan Markle ve kocası Prens Harry'nin yeni ev planları alt üst oldu. Yakında bir bebek sahibi olmaya hazırlanan çifti yeni ev endişesi sardı.

Işıl Reçber yeni evini 800 bin TL'ye dekore etti!

Işıl-Rüştü Reçber çifti Beykoz’dan 10 milyon TL’ye aldıkları villalarına geçtiğimiz günler taşındılar. Işıl Reçber yeni evini 800 bin TL'ye dekore etti. 

Ebru Yaşar-Necat Gülseven çifti Diyarbakır'da okul inşa edecek!

Geçtiğimiz günlerde bebeklerini kucaklarına alan Ebru Yaşar ve Necat Gülseven çifti yeni yatırım yapacak. Çift, Gülseven'in memleketi olan Diyarbakır Bismil'de okul inşa edecek.

Mustafa Sandal, Zorlu Center'dan aylık 5 bin dolara ofis kiraladı!

Sevilen şarkıcı Mustafa Sandal’ın yeni ofisinin aylık kirası dudak uçuklattı. Ofisini Zorlu Alışveriş Merkezi'nin bulunduğu binaya taşıyan şarkıcı Mustafa Sandal kesenin ağzını açtı.

sandal çifti yeni parke döşetti Haberi

sandal çifti yeni parke döşetti

Çubuklu Vadi Evleri'nde oturan Mustafa Sandal ve eşi Emina Sandal, 110 metrekare olan evinin salonunun parkelerini baştan aşağıya değiştirdi. Habertürk'ün haberine göre; salonunun yeni zemininde Hollanda malı en kaliteli parkeleri kullanmayı tercih eden ünlü popçu, parkelerin metrekaresi için tam bin 390 TL ödedi. Hollanda malı parkelerin renk ve desen tercihini Emina Sandal...