07 / 05 / 2024

Sangöl ve Yenidoğan imar planı

Sangöl ve Yenidoğan imar planı

Sangöl ve Yenidoğan Mahalleleri Gecekondu Önleme Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planları’na göre 2010 yılı öncesinde imar planlarında kat sınırı 3 iken şimdi 13 kata (40 metre) çıktı

Yaşlı ve engelli maaşı alanlara bayram müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Maaşlar resmen erken yatacak!

Yaşlı ve engelli maaşı alanlar merakla yeni maaşlarının kaç lira olacağını araştırırken, Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla maaşların ne zaman yatacağı da merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili konuştu. 

Yenidoğan Destek Paketi nedir? Kimler yararlanabilir? Nereden ve nasıl başvurulur?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), temel ihtiyaçlarını karşılamada zorluk çeken ailelere Yenidoğan Destek Paketi adı altında yardımda bulunuyor. İşte detaylar...

Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Yenidoğan Mahallesi 675 ve 679 Parsellere İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Ev kadınları ve çalışan annelere erken emeklilik kapıları açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ev kadınları ve çalışan annelere erken emeklilik kapılarının açılacağı müjdesini verdi. İşte ayrıntılar...

Hamileyken tamamlayıcı sağlık sigortası yapılabilir mi?

Hamilelik ve doğum özenli takip gerektiren bir süreç. Hamilelik sürecinden itibaren yapılan düzenli doktor kontrolü tahlil ve tetkiklerle hem anne hem de bebek için büyük önem taşıyor. Peki tamamlayıcı sağlık sigortası hamilelik, doğum ve yenidoğan takibini kapsıyor mu?

O ilde 153 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi ve arsalar satılıyor! 

Yozgat ili Sorgun Belediye Başkanlığı, Yozgat ili, Sorgun ilçesi, Agahefendi ve Yenidoğan Mahallelerinde yer alan 2 arazi ile 29 arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Yenidoğan Mahallesi, 675 ve 679 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Yaşlı ve engelli maaşlarında tarih öne çekildi! Maaşlar ne zaman yatacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen yaşlı ve engelli maaşlarında tarihin öne çekildiğini açıkladı. Peki maaşlar ne zaman yatacak? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İstanbul tam ve bağlantılı mahallelerden oluşan bir şehir olabilir mi?

Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo’nun seçim kampanyasının temel yaklaşımı olarak gündeme gelen 15 dakikalık şehir kavramı İstanbul'da da hayata geçirilebilir mi? İstanbul, yaşayan, insan dostu, tam ve bağlantılı mahallelerden oluşan bir şehir olabilir mi?

Dereli, Doğankent ve köylerde 612 bağımsız bölümden oluşan proje tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, selde zarar gören Giresun'un Dereli ve Doğankent ilçeleri ile köylerde inşa edilecek 612 bağımsız bölümden oluşan projeyi tamamladıklarını belirtti. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta hedef sağlık çalışanı ve dar gelirli!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları’nın tanıtım programına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu "KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta hedef sağlık çalışanı ve dar gelirli" dedi.

Elazığ'da 19 bin 300 bağımsız bölümden oluşan konut çalışmasını başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Elazığ'da yaklaşık 19 bin 300 bağımsız bölümden oluşan konut çalışmasını başlattık ve bu çalışma gerçekten yeni Elazığ için Türkiye'ye ve dünyaya örnek gösterilebilecek." dedi.

Sangöl ve Yenidoğan imar planı Haberi

Sangöl ve Yenidoğan imar planı


Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin ‘gecekondu dönüşüm’ projesi kapsamında binin üzerinde Romanın yaşadığı Sarıgöl’de (Şen Mahalle) 600 bina boşaltılmış ve yıkılmıştı. Acar İnşaat’ın ihalesini aldığı havuzlu rezidans inşaatları devam ederken Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın mahalle için hazırladığı yeni imar planları askıya çıktı.


‘Gaziosmanpaşa ilçesi, Sangöl ve Yenidoğan Mahalleleri Gecekondu Önleme Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planları’na göre 2010 yılı öncesinde imar planlarında kat sınırı 3 iken şimdi 13 kata (40 metre) çıktı. Ayrıca 2010 planlarında park gözüken alanlar yapılaşmaya açıldı, kamusal alanlar azaltıldı ve nüfus yoğunluğu iki katına çıkartıldı. Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi planlara dava açacağını açıkladı. Mahalleli de planlara itiraz için dilekçe veriyor. 


Mahalleli, gönüllü şehir plancılarıyla hazırladığı itiraz dilekçesinde imar planlarının halkın görüşüne başvurmadan...