05 / 05 / 2024

Sanık Ertok

Sanık Ertok

Adana'da kirasını ödemeyen kiracısını tabancayla öldürdüğü ileri sürülen ev sahibinin yargılandığı davada mütalaasını sunan savcı, sanık hakkında müebbet hapis cezası talep etti.

Depremde 96 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nde şok eden gelişme: Benim müteahhitlikle hiçbir ilgim yok...

Kahramanmaraş depreminde yıkılan Ebrar Sitesi F Blok'ta 96 kişinin ölümüne ilişkin 9 sanığın yargılanmasına başlandı. Sanık Tevfik Tepebaşı ''Benim müteahhitlikle hiçbir ilgim yok.'' diyerek kendisinin suçlu olmadığını savundu.

Ebrar Sitesi B Blok davasında bilirkişi raporu paylaşıldı...

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremde Ebrar Sitesi B Blok'un yıkılması ve 109 kişinin hayatını kaybetmesi ile ilgili 7 sanık hakkında 22 sene altışar aya kadar hapis istemi ile dava açıldı. Buna göre, olayın bilirkişi raporunda binadaki kolon ve kirişlerin yetersiz olduğu belirtild

Hatay'da depremde 81 kişinin yaşamını yitirdiği binada 'özensiz işçilik' tespit edildi!

Hatay'da 6 Şubat'ta meydana gelen ilk depremde Gökkuşağı Apartmanı'nın yıkılmasına ilişkin 6'sı tutuklu biri firari 7 sanık hakkında "bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma" suçundan 22 sene 6'şar aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Depremde 72 kişinin yaşamını yitirdiği İsias Oteli davası 3 Ocak'ta başlayacak!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerde yerle bir olan ve 72 kişinin yaşamını yitirdiği Adıyaman'da yer alan İsias Oteli'ne ilişkin 11 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istenen iddianame, Adıyaman 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. İşte detaylar...

Kahramanmaraş'ta depremde 35 kişinin yaşamını yitirdiği binaya ilişkin 5 sanık hakkında iddianame hazırlandı!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta, 35 kişinin hayatını kaybettiği 10 katlı Ezgi Apartmanı'nın yıkılması ile ilgili olarak ikisi tutuklu, biri tutuksuz, ikisi firari 5 sanık ile ilgili olarak iddianame hazırlandı.

Depremde 52 kişiye mezar olan bina ile ilgili kahreden detay!

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde yıkılan ve 52 kişinin yaşamını yitirdiği apartmana ilişkin 5 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Depremde 52 kişiye mezar olan binanın yapımında yönetmeliklere uyulmadığı öğrenildi.

Kahramanmaraş depremlerinde herkesi şoke eden detay! Duyanların ağzı resmen açık kaldı!

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, 6 Şubat tarihindeki depremlerde yıkılan ve 38 kişinin yaşamını yitirdiği apartmanın ruhsatsız yapıldığı ortaya çıktı. İlgili apartmana yönelik aralarında Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak'ın da bulunduğu 9 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis istemiyle dava

Depremde 45 kişiye mezar olmuştu! Gaziantep İslahiye'deki binanın zemin etüdü yapılmamış!

Gaziantep İslahiye'de, Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat'ta tarihindeki depremlerde yıkılan ve 45 kişinin hayatını kaybettiği apartmana ilişkin hazırlanan iddianamede, tutuklu sanık hakkında 22 sene 6 aya kadar hapis cezası istendi.

Gaziantep'te 26 kişinin yaşamını yitirdiği binaya sahte belgelerle yapı ruhsatı düzenlenmiş!

Gaziantep'te, 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerde yıkılan ve 26 kişinin yaşamını yitirdiği apartmana ilişkin aralarında Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak'ın da yer aldığı 6 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası talep edilen iddianame kabul edildi.

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Baran tarafından kuruldu.

Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Solfin İnşaat Yapı Malzemeleri Mimarlık Mühendislik Nakliye Petrol Otomotiv San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Solfin İnşaat Yapı Malzemeleri Mimarlık Mühendislik Nakliye Petrol Otomotiv San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Açıkgöz tarafından kuruldu.

Sanık Ertok Haberi

Sanık Ertok

Adana'da kirasını ödemediği ve otomobiline zarar verdiği iddiasıyla kiracısını tabancayla öldürdüğü öne sürülen sanığın yargılanmasına devam edildi.


Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık Orhan Ertok (70) ile tarafların avukatları katıldı.


Duruşmada mütalaasını sunan savcı, sanığın kiracısını "haksız tahrik altında öldürdüğü"ne kanaat getirerek müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi. 


Sanık Ertok, kiracısı Akif Tosun'un (40) 5 aydır kira, elektrik ve su faturalarını ödemediğini, bu yüzden evden çıkmasını istediğini ileri sürdü.


Ertok, olay günü kiracısının alkollü olduğunu, taşla arabasına zarar verip küfrettiğini iddia ederek, "Beni aşağıya çağırdı. Ben de 'Boş gelmemiştir' diye silahımı alıp aşağıya indim. Elindeki taşla kafama vurmaya çalıştı. Ben de silahı çekip rastgele ateş ettim." ifadelerini kullandı. 


Sanık avukatı, esas hakkındaki savunmasını hazırlamak için süre istedi. 


Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek...