18 / 05 / 2024

sanko gaziatep

sanko gaziatep

Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Gaziantep merkezli büyüme planlarını her zaman bölgelerinden ve Türkiye'den bir adım önde gitmek üzerine kurduklarını söyledi.

ÇİMKO'nun üç üretim tesisi çevre ödülü aldı

SANKO Holding firmalarından ÇİMKO Çimento ve Beton’un Kahramanmaraş, Altınşehir ve Osmaniye tesisleri Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen 6’ncı ‘Çevre Ödülleri'nde ödül kazandığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

SANKO Enerji, rüzgar-güneş hibrit santral yatırımını tamamladı

SANKO Enerji, Karaman’da başlattığı rüzgar ve güneşe dayalı hibrit elektrik santrali yatırımını tamamladığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

SANKO Enerji, rüzgarda kapasitesini artıracak

SANKO Enerji Grubu, Akyel 1 ve Akyel 2 RES’de kapasite artırımlarını rüzgar türbini üreticilerinden Danimarka merkezli Vestas’ın EnVentus platformundan tedarik edeceği 6.2 MW gücünde V162 model 4 türbinle yapacak.

Çimsa 2 fabrikasını ve 8 tesisini Çimko’ya 127 milyon dolara satıyor!

Çimsa 2 fabrikasını ve 8 tesisini Sanko Holding’in iştiraki olan Çimko Çimento’ya satıyor. Satışın toplam bedeli 127 milyon dolar olarak belirlendi.

Sanko Holding Anadolu'nun 500 büyük şirketi arasında!

Sanko Holding bünyesindeki 12 şirketin, Ekonomist dergisince 2017 yılı verileri baz alınarak gerçekleştirilen "Ekonomist 500 Büyük Anadolu Şirketi" araştırmasında yer aldığı açıklandı. 

Sanko Holding 300 milyon dolarlık yatırım planlıyor!

Geçen yılı 7 milyar TL ciro ile kapatan Sanko Holding, önümüzdeki iki yılda 300 milyon dolarlık yatırım planlıyor.

Akfen'den istihdam seferberliği çağrısına destek!

Akfen ile Sanko'dan istihdam seferberliği çağrısına destek. Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın: "Cumhurbaşkanımızın bu çağrısını çok pozitif karşılıyoruz" dedi.

Abdülkadir Konukoğlu kimdir?

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu kimdir? Abdülkadir Konukoğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Sanko Park yılbaşında açık mı?

Sanko Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Sanko Park yılbaşında açık mı? Sanko Park yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Sanko Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Sanko Park Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Sanko Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Sanko Park Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Sanko Park Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Daikin yeni yatırımlar ve satın almalarla büyümeyi hedefliyor!

Sanko’nun Airfel şirketini alarak Türkiye pazarına giren Daikin, yeni yatırımlar ve satın almalarla büyüyecek. Hedefi Türkiye’yi bölgenin iklimlendirme merkezi yapmak.

Gaziantep İbrahim Erpamukçu Camii'nin temeli atıldı!

GAZİANTEP'te, Sanko Holding ve Konukoğlu Ailesi tarafından yaptırılacak 14'üncü cami olan İbrahim Erpamukçu Cami'nin temeli atıldı.hmet Çelik, camilerin toplumun en temel kurumları olduğunu belirtti.

Akkent İbrahim Erpamukçu Cami'nin temeli atıldı!

SANKO Holding ve Konukoğlu ailesince yaptırılacak olan 14. caminin temeli atıldı. Abdulkadir Konukoğlu’nun kayınpederi adına yaptırılan camide aynı anda bin 500 kişi ibadet edebilecek

sanko gaziatep Haberi

sanko gaziatep

Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, "Bulunduğumuz coğrafyada yaşanılan olumsuzluklara rağmen Türkiye'nin önü açık. Türkiye yükselirken adeta ayağından çekilmeye çalışılıyor. Ancak tırmanmaya devam edeceğiz" dedi. 


Gaziantep'in sunduğu iş olanakları dolayısıyla göç aldığına dikkati çeken Konukoğlu, yatırımların aksatılmadan yapılması sayesinde kentte göçe bağlı işsizliğin önemli ölçüde engellediğinin altını çizerek, şöyle devam etti: "Gaziantep'in başarısında Müslümanlar, Hristiyanlar, Ermeniler ve Yahudilerin yüzyıllarca bir arada yaşamasından kaynaklanan hoşgörü ortamının büyük payı var. Gaziantepliler ile atama ve göçle gelen 'Gaziantepçiler olarak el ele, gönül gönüle bir arada yaşıyoruz, çalışıyoruz. Bu da Gaziantep'in huzuruna, sanayileşmesine ve gelişmesine katkı sağlıyor." 


BÜYÜME ÖNGÖRÜLERİ 


Gaziantep'te 5 Organize Sanayi Bölgesi (OSB) bulunduğunu, yatırım sevdalısı sanayicilerden gelen yüzlerce başvuru üzerine yeni bir anlayışla proje geliştirildiğini vurgulayan Konukoğlu, "Gaziantep-Kilis sınırında, iki il girişimcileri tarafından...