24 / 07 / 2024

Şanlıurfa arazi çatışma

Şanlıurfa arazi çatışma

Şanlıurfa’da amca çocukları arazi anlaşmazlığı nedeniyle tüfekli kavgaya tutuştu. Olay sırasında, kardeşlerden 2'si öldü, 1'i de ağır yaralandı.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonucu 27.05.2020!

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonucu 27.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonucu 27.05.2020 ve TOKİ Şanlıurfa 2+1 ve 3+1 kura sonuçları...

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonuçları isim isim tam listesi 27 Mayıs!

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonuçları isim isim tam listesi 2020 haberimizde. İşte TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonuçları isim isim tam liste 27 Mayıs ve TOKİ Şanlıurfa 2+1 ve 3+1 kura sonuçları...

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk 600 konut kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Karaköprü Maşuk 2020 projesinde yer alan 600 konutun kura çekilişi bugün yapılacak...

Şanlıurfa’da arazi kavgası: 2 ölü, 7 yaralı!

Şanlıurfa'da akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı çıktı. Kısa sürede kavgaya dönen tartışma sonucunda 2 kişi öldü, 7 kişi ise yaralandı.

Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge sözleşme imzalama dönemi!

29 Mayıs'ta başlayan Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 1. Ve 2. Etap sözleşme dönemi 30 Haziran'da sona erecek..

Şanlıurfa GAP Vadisi Projesi 2. etabın temeli atıldı!

Şanlıurfa GAP Vadisi Projesi 2. etabın temeli atıldı. Şanlıurfa GAP Vadisi Projesi'nin 2019 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Her İlçeye Kültür Merkezi' projeleri hayat bulmaya devam ediyor. Bu kapsamda Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

Şanlıurfa Akçakale'de yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Şanlıurfa Akçakale Belediyesi, vizyon projelerin temelini attı. Belediye hizmet binası, engelliler merkezi ve kreşin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Şanlıurfa Maşuk projesinde 1.297 konutun hak sahipleri belirlendi!

TOKİ tarafından Şanlıurfa Merkez Maşuk Bölgesi’nde hayata geçirilen 1.297 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

2017 Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 1. Ve 2. Etap kura sonucu açıklandı!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 1. Ve 2. Etap projesinde toplamda 1364 adet daire yer alıyor. 2017 Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 1. Ve 2. Etap kura sonucu açıklandı.

TOKI Şanlıurfa Maşuk kura çekilişi bugün yapılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında Şanlıurfa Maşuk projesinde kuralar bugün çekiliyor. Başvuru dönemi 14 Nisan'da sona eren projede 3+1 ve 4+1 şeklinde daireler yer alıyor.

Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge kura sonucu 3 oda 1 salon!

Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge kura sonucu 3 oda 1 salon açıklanmadı. Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge kura sonucu 3 oda 1 salon açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak

Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 1. ve 2. Etap TOKİ kura sonuçları 3+1!

Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 1. ve 2. Etap TOKİ kura sonuçları 3+1 açıklanmadı. Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 1. ve 2. Etap TOKİ kura sonuçları 3+1 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Şanlıurfa arazi çatışma Haberi

Şanlıurfa arazi çatışma

Şanlıurfa’da amca çocukları arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada tüfekle vurulan kardeşlerden 2'si öldü, 1'i de ağır yaralandı.


Olay, gece saatlerinde Mehmetçik Mahallesi’nde meydana geldi. Arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan amca çocukları arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Popmalı tüfeklerin kullanıldığı kavgada, saçmaların isabet ettiği 3 kardeşten, Habip ve Mehmet Gümüşkolan olay yerinde yaşamını yitirdi, Cumali Gümüşkolan ise yaralandı.


İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Cumali Gümüşkolan, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Acil serviste tedaviye alınan Cumali Gümüşkolan'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. 


Gümüşkolan kardeşlerin cesetleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü.


Polis ekipleri, olayların daha fazla büyümemesi için zırhlı araçlarla geniş güvenlik önlemi aldı.


Olayla ilgili soruşturma...