01 / 05 / 2024

şanlıurfa avm

şanlıurfa avm

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Şanlıurfa'daki alışveriş merkezi projesi için Akbank ile finansman anlaşması imzalandı.

Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da AVM'ler açıldı!

Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici süre kapatılan alışveriş merkezleri (AVM), gerekli önlemleri alarak kapılarını açtı.

Novada Park Şanlıurfa’ya En İyi Bölgesel Merkezli AVM Ödülü!

Novada Park Şanlıurfa; Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödüllerinin verildiği ‘Sign of the City Awards’ın Devam Eden Projeler kategorisinde ‘En İyi Bölgesel Merkezli AVM’ seçildi.

Şanlıurfa Novada Park AVM Kasım'da açılacak!

Şanlıurfa Novada Park AVM ve 11 Nisan Şehir Parkı projesinde hedefler değişti. Eylül ayında tamamlanılması beklenen AVM, Kasım ayında hizmete açılacak.

Metrogarden ve Axis AVM Şanlıurfa'da 5 bin çocuğu mutlu edecek!

Metrogarden ve Axis Alışveriş Merkezi, Ramazan ayında 5 bin çocuğu mutlu etmek için Şanlıurfa’ya doğru yola çıkıyor. 12 Temmuz tarihine kadar kampanya devam edecek.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir'de 616 konut inşa edecek!

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir ilçesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak olan konut sayısının arttığını bildirdi. İlçede 616 konut, 50 iş yeri, avm, camii ve 32 derslikli ilkokul inşa edilecek...

Şanlıurfa Piazza AVM 1 milyon ziyaretçi ortalamasına ulaştı!

10 Ekim 2013 tarihinde kapılarını açan Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi her ay bir milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlıyor. Ziyaretçilerine alışverişin yanı sıra eğlence ve sosyal yaşam alanı da sunuyor.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 18. anaokulunu Şanlıurfa'da açıyor!

Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği 18. Anaokulunu Aqua Florya AVM ile birlikte gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Şanlıurfa'nın Harran İlçesindeki Akkuş Köyü'nde açıyor.

Şanlıurfa Piazza AVM'de yöresel yemek yarışması düzenlendi!

Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde yemek yarışması yapıldı. Özel bir televizyon kanalında yemek programı sunan Emine Beder'in jüri üyesi olduğu yarışmada, yöresel yemekler yarıştı...

Tarihi Sultanahmet Köftecisi, Şanlıurfa’da ilk şubesini Piazza AVM'de açtı!

Tarihi Sultanahmet Köftecisi, Şanlıurfa’daki ilk şubesini Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açtı. Piazza şubesinde sunacağı klasik lezzet üçlüsü köfte, piyaz ve irmik helvasının yanı sıra, kuzu şiş, tavuk şiş, soslu tavuk gibi lezzetler sunuyor..

Şanlıurfa Piazza AVM kenti 80 yeni markayla tanıştırdı!

Rönesans Holding'in 11'inci alışveriş merkezi Urfa Piazza, hizmete girmesiyle birlikte 80 marka kente ilk defa adım attı. Şanlıurfa Piazza AVM'de toplamda 152 mağaza yer alıyor..

Bimeks 2. mağazasını Şanlıurfa Piazza AVM'de açtı!

Bimeks, Türkiye genelindeki 84'üncü, Güneydoğu Anadolu bölgesindeki 15'inci ve Şanlıurfa'daki 2'inci mağazasını Piazza AVM'de açtı. İndirimli ürünlerden faydalanmak isteyenlerin saatler öncesinden mağaza önünde kuyruk oluşturdu..

Şanlıurfa Piazza AVM bugün kapılarını açıyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ'nin Şanlıurfa'da yatırımını gerçekleştirdiği Piazza Alışveriş ve Eğlence Merkezi bugün açılıyor. Piazza Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nin yatırım tutarı yaklaşık 250 milyon lirayı buluyor..

Şanlıurfa Piazza AVM Akdeniz Güvenlik ile anlaştı!

Şanlıurfa Piazza AVM tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre Şanlıurfa Piazza AVM Akdeniz Güvenlik ile 1 yıl süre ile 1.271.899,32 TL bedelle anlaştı...

şanlıurfa avm Haberi

şanlıurfa avm
Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin yüzde 49,99 oranında müşterek yönetime tabi ortaklığı olan Mel 4 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin Şanlıurfa'da geliştireceği alışveriş merkezi projesi için Akbank ile 43 milyon Euro tutarında proje finansmanı anlaşması...