25 / 07 / 2024

şanlıurfa doğalgaz hattı

şanlıurfa doğalgaz hattı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, bu yıl Maşuk, Devteşti, Ahmet Yesevi ve Karşıyaka'da 48 kilometrelik doğalgaz hattı çekileceğini söyledi.

TOKİ Şanlıurfa 2022 kuraları çekiliyor! İşte TOKİ İlk Evim Şanlıurfa kura sonucu 13 Kasım 2022!

81 ilde yeni konutların inşa edileceği TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi doğrultusunda Şanlıurfa projesinin kuraları çekildi.

Kuzey Akım'da gizemli doğalgaz kaçağı! Sabotaj mı var?

Rusya'nın Almanya'ya doğalgaz taşıyan Kuzey Akım 1 boru hattında İsveç ve Danimarka kara sularındaki iki noktada sızıntı tespit edildiği açıklandı. Henüz nedeni belli olmayan sızıntılar için sabotaj ihtimali tartışılmaya başlandı.

Doğalgaz akışı 3 gün boyunca kesilecek! Son dakika haberi az önce geldi

Rus enerji şirketi Gazprom, Kuzey Akım boru hattından, tek kompresör ünitesinin bakımı nedeniyle 31 Ağustos’tan itibaren 3 günlüğüne doğalgaz akışının durdurulacağını açıkladı.

Gazprom’dan doğalgaz vanasını kapatıyor! İşte detaylar!

Rus enerji şirketi Gazprom, Kuzey Akım boru hattından, tek kompresör ünitesini doğalgaz akışının durdurulacağını açıkladı. İşte detaylar!

Bu kış doğalgaz vatandaşı yakacak, kriz derinleşiyor

Rusya’nın Kuzey Akım 1 boru hattı üzerinden Avrupa bölgesine gönderdiği gaz miktarını bugün itibarıyla kapasitenin yüzde 40’ından yüzde 20’sine çekeceğini açıklamasıyla fiyatlar piyasada hızla arttı. Böylece Avrupa’da doğalgaz krizinde bugün yeni bir aşamaya geçildi. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden İl Sağlık Müdürlüğü’ne yer tahsisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyes,i Ekim ayı birleşim toplantılarında alınan karar doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğü’ne sağlık merkezi için yer tahsis edecek. 

Şanlıurfa Cumhuriyet Parkı’ndaki kahvehane ve büfeler yıkılıyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, parkların doğal yapısını korumak ve dinlenme alanlarına dönüştürmek için parklardaki kahvehane ve büfelerin kira sözleşmelerini iptal etti. Viranşehir Belediyesi Kahvehane ve büfelerin yıkılmasına karar verdi.

Şanlıurfa'da acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa'da Karaköprü Enerji İletim Hattı projesi kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tavas doğalgaz bağlantı hattı projesi için acele kamulaştırma!

Tavas doğalgaz bağlantı hattı projesi için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Giresun Espiye'de doğalgaz hattı için acele kamulaştırma!

Giresun'un Espiye İlçesi'ndeki bazı alanlarda Doğal Gaz Boru Hattı Projesi için acele kamulaştırma yapılacak..

Şanlıurfa GAP Vadisi 2. Etap'ta sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 43 bin metrekarelik GAP Vadisi 2. etap proje çalışmasında sona doğru gelindi.

3 ilde doğalgaz hattı için acele kamulaştırma!

Rize, Trabzon ve Kastamonu illerinde inşa edilecek doğalgaz boru hattı projeleri için acele kamulaştırma kararı alındı..

Şanlıurfa Anadolu'nun yatırım üssü olacak!

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Tuna, 'Doğu ve Güneydoğu'nun yatırım üssü Şanlıurfa olacak' diye konuştu.

şanlıurfa doğalgaz hattı Haberi

şanlıurfa doğalgaz hattı

Güvenç, Büyükşehir belediye toplantı salonunda AKSA Doğalgaz yöneticileri üe bir araya gelerek Şanlıurfa'da yapılan ve yapılacak olan doğalgaz çalışması hakkında bilgi aldı. 


Toplantının ardından açıklama yapan Güvenç, büyükşehirin girişimleri ve söz konusu firmanın özenli çalışmasıyla birlikte yatırım programının arttırılmasını sağladıklarını söyledi. 

Kentte doğal gaz ağının her geçen gün büyüdüğünü ifade eden Güvenç, "Bu yıl inşallah Siverek, Maşuk, Devteşti, Ahmet Yesevi ve Karşıyaka'da 48 kilometre doğalgaz hattı çekilecek. 


Ayrıca Haşimiye, Divanyolu ve Akarbaşı'nda yaptığımız çalışmalarda bunun dışında. İnşallah yine bu yıl içinde TOKİ Batıkent bölgesinde hazırlıkları başlatarak gelecek yıl içinde tamamlayacağız" dedi Doğalgaz döşenen yerlerde izinsiz kazı yapılmasın Başkan Güvenç, doğalgaz döşenen yerlerde vatandaşın kesinlikle izinsiz kazı yapmamasının aksi takdirde büyük tehlike ile karşı karşıya kalabileceklerini vurguladı. Kazı yapmak isteyenlerin mutlaka büyükşehir ile...