30 / 06 / 2024

Şanlıurfa Fen İşleri Müdürlüğü

Şanlıurfa Fen İşleri Müdürlüğü

Haliliye Belediyesi, trafik ağını genişletmeye yönelik sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Sırrın ve Karşıyaka mahallelerinde yeni yollar açıyor. Fen İşleri Müdürlüğü, mevsim şartlarının düzelmesiyle birlikte ilçedeki yol ağını genişletmeye yönelik çalışmala

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye kuraları çekiliyor! 992 konut sahibini buluyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Eyyübiye projesi için kura çekilişleri bugün gerçekleştiriliyor. İşte TOKİ Şanlıurfa projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Şanlıurfa Birecik 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Birecik 100 bin konut 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişleri bugün yapılacak.

Şanlıurfa sağlık yerleşkesi yapım ihalesi 31 Temmuz'da!

Şanlıurfa Sağlık Yerleşkesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerinin Temin Edilmesi İşine İlişkin İzleme ve Değerlendirme Danışmanlık Hizmet Alımı işi ihalesi 31 Temmuz'da yapılacak..

Şanlıurfa Yaylak'ın yol sorunu çözüldü!

Bozova'da yol yapım çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Yaylak Mahallesinde yaşanan ulaşım sorununu da kısa sürede çözüme kavuşturdu.

Şanlıurfa Suruç'un yolları yenileniyor!

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile yapılan görevlendirme sayesinde hizmetlerin ulaştığı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, 30 yıldır yenilenmeyen cadde ve sokaklarda asfalt çalışması gerçekleştiriliyor.

Şanlıurfa'daki tarım arazilerinin imara açıldığı iddiası mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'daki tarım arazilerinin imara açıldığı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını İçişleri Bakanı Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu'ya iletti..

Şanlıurfa Suruç'un çehresi değişiyor!

İçişleri Bakanlığınca yapılan görevlendirme sayesinde hizmetlerin ulaştığı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, caddelerden sokaklara, parklardan yollara kadar büyük bir değişim yaşanıyor.

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi tarafından kiralanan taşınmaz TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediyesi tarafından kiralanan bir taşınmaza ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını İçişleri Bakanı Bursa Milletvekili Efkan Ala'ya iletti.

Şanlıurfa Siverek'in çarşılarında üst yapı çalışması başladı!

Şanlıurfa Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Kasaplar ve manavlar çarşısında üst yapı çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa'da imara uygunsuz yapılara ruhsat verildiği iddiaları mecliste!

İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal Şanlıurfa'da imar ve iskan planına uygun olmayan yapılara ruhsat verildiğine dair iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya iletti.

Şanlıurfa'nın 2B sorunu meclise taşındı!

Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Ayhan, Şanlıurfa'daki ormanlık alanlara ilişkin sorunları meclis gündemine taşıdı. Ayhan, sorularının Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

TOKİ Şanlıurfa Akabe 2016 kura çekilişleri!

TOKİ Şanlıurfa Akabe 2016 kura çekilişleri 9 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek. Toplam 304 dairenin satışa çıkarılacağı projede 240 ay vade imkanı sunuluyor.

Şanlıurfa'da 75 milyon TL'lik 9 tesis yatırımı yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu 476 milyon lira tutarındaki 16 adet yatırım müjdesiyle gittiği Şanlıurfa'da Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen 7 tesisin açılışını yaparak, 2 tesisin de temelini düzenlenen törenle att

Şanlıurfa Fen İşleri Müdürlüğü Haberi

Şanlıurfa Fen İşleri Müdürlüğü

Ekipler, merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan sürdürdüğü çalışmalarını yol açma, bakım onarım, parke döşeme ve stabilize yol yapımı olarak devam ettiriyor. Henüz yapılaşmanın olmadığı alanlarda da çalışan Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçede yolu yapılmayan cadde ve sokak bırakmamayı hedefliyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, Sırrın Mahallesi Köylükent bölgesinde yeni yol açma çalışmalarında sona yaklaştı. Ekipler, açılan yeni yollara stabilize malzeme dökerek yolu kullanıma hazır hale getirdi. Karşıyaka Mahallesi'nde de başlatılan yol açma çalışmaları tamamlandı. Açılan yeni yollara stabilize malzeme dökümüne başlayan ekipler, burada da çalışmalarını tamamlayarak yolu hizmete açmayı hedefliyor.



Gap...