08 / 05 / 2024

Şanlıurfa imar değişikliği

Şanlıurfa imar değişikliği

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı dördüncü birleşim meclis toplantısında İmar ve Bayındırılık Komisyon raporları görüşülüp karara bağlandı.

Şanlıurfa'da depremzedeler için yapılan köy konutları en kısa zamanda teslim edilecek!

Şanlıurfa'daki depremzedeler için yapılan deprem konutlarının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Vali Şıldak, kırsalda 242 konutun yapımının başladığını, bir bölümünün tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. İşte çalışmalardaki son durum...

Şanlıurfa Halfeti'de 6 adet arsa satılıyor! 360 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Şanlıurfa Halfeti Belediyesi, Şanlıurfa ili, Halfeti ilçesi, Bitek Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa Halfeti'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar? İşte o ihale ile ilgili merak edilenler...

Haliç'te imar değişikliği kabul edildi! Kentsel dönüşüm ile yapı stoku iyileştirilecek!

Beyoğlu Belediye Meclisi’nin ekim ayı oturumunda Haliç’in kıyısı için imar planı değişikliği teklifi görüşüldü. Yapılan görüşmelerde Haliç'te kentsel dönüşüm ile yapı stokunun iyileştirilmesi planlandığı belirtildi.

Şanlıurfa Halfeti'de konut imarlı 12 arsa satılacak!

Halfeti Belediye Başkanlığı Şanlıurfa Halfeti'de yer alan konut imarlı 12 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 9 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...

Atatürk Orman Çiftliği’nde rezidansa geçit verilmedi! Yargı imar değişikliğini iptal etti! 

Atatürk Orman Çiftliği, Çimento Fabrikası alanında Limak tarafından rezidans ve ticaret merkezi yapmasına imkan tanınan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından uygulanan imar planı değişikliği mahkemeden döndü. 

Şanlıurfa Halfeti'de 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut imarlı arsa fırsatı!

Şanlıurfa Halfeti'de 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla 26 arsa satılıyor. Peki Şanlıurfa'daki arsaalrın fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte Şanlıurfa Halfeti'de satışı yapılacak arsalarla ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Denizli Bereketler mahallesindeki imar değişikliği mahkemeden döndü!

 Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin, Bereketler mahallesindeki imar değişikliği için Mimarlar Odası Denizli Şubesi tarafından açılan dava sonucu mahkemeden imar kararlarının durdurulması konusunda karar aldı. 

Şanlıurfa Haliliye'de 12.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa 1. Satış Memurluğu Şanlıurfa Haliliye'de yer alan arsayı 12 milyon 513 bin 879 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Şanlıurfa Haliliye'de 54 daire ve 32 iş yerini satışa sunuyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Şanlıurfa Haliliye'de 54 daire ve 32 iş yerini açık artırma usulüyle satışa sunuyor...

Almanya'da Heilbronn Kent Meclisi cami inşaatı için imar değişikliğine onay vermedi!

Almanya'nın güneyinde yer alan Heilbronn Kent Meclisi, şehir merkezinde cami inşası için sunulan imar değişikliğine onay vermedi. 

Şehir Plancıları Odası'ndan Kuşadası'ndaki imar değişikliğine dava!

Aydın Kuşadası'nda Güzelçamlı Mahallesi'nin imar planlarının sermaye için değiştirildiği öğrenildi. Şehir Plancıları Odası plan değişikliği ile ilgili dava açacak.

Kuşadası'ndaki imar planı değişikliğine Belediye ve Mimarlar Odası'ndan tepki!

Kuşadası'nda yazlık siteler arasında kalan 22 dönümlük tek yeşil alanın imarı, Özelleştirme İdaresi tarafından “Turizm, ticaret, konut alanı” yapıldı. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve Mimarlar Odası Başkanı Ümit Acar imar değişikliğine itiraz edeceklerini belirtti.

Şanlıurfa imar değişikliği Haberi

Şanlıurfa imar değişikliği

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı dördüncü birleşim meclis toplantısı Büyükşehir Meclis Salonu'nda düzenlendi.

Urfafanatik'te yer alan habere göre, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen 2019 yılı Ekim Ayı 4. birleşim meclis toplantısı Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan'ın önderliğinde ve meclis üyelerinin katılımıyla başladı.

Toplantıda açılış ve yoklamanın yapılmasında sonragündem maddeleri İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporu komisyon tarafından araştırılıp mecliste görüşüldü.

İmar ve Bayındırılık Komisyon raporları;

1- İlimiz Eyyübiye İlçesi Kaleboynu Mahallesi ada no:658 parsel no:23’te kayıtlı taşınmaz üzerinde hazırlanmış 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Plan Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Plan Değişikliği

2- İlimiz Karaköprü İlçesi Doğukent Mahallesi ada no:3357 ve 2977 imar adası arasında kalan alanda ve ada no:3910 parsel no:2 ve 3’te kayıtlı taşınmazlar üzerinde hazırlanmış 1/5000 ölçekli Nazım...