10 / 05 / 2024

Şanlıurfa OSB inşaatı ne zaman bitecek

Şanlıurfa OSB inşaatı ne zaman bitecek

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, çalışmaların sürdüğü Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Vali İzzettin Küçük, tekstil adasındaki çalışmaların hızlı ilerlemesinin sevindirici olduğunu kaydetti.

TOKİ'nin Şanlıurfa ve Hatay'daki deprem konutlarında son dakika! 1.614 konutluk projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Deprem bölgesinde konutların yeniden inşaları için ihaleler sürerken, Hatay’da 856 adet konut ihalesini Siyahkalem Mühendislik İnşaat şirketi alırken, Şanlıurfa’da 758 adet konut ihalesini MAY İnşaat Taahhüt Müşavirlik ve Aşan Mühendislik İnşaat Şirketi iş ortaklığı kazandı.

Şanlıurfa'da depremzedeler için yapılan köy konutları en kısa zamanda teslim edilecek!

Şanlıurfa'daki depremzedeler için yapılan deprem konutlarının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Vali Şıldak, kırsalda 242 konutun yapımının başladığını, bir bölümünün tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. İşte çalışmalardaki son durum...

Şanlı 34 Otomotiv İnşaat Nakliyat Ve İskele Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlı 34 Otomotiv İnşaat Nakliyat Ve İskele Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Demircan tarafından kuruldu.

Anl Bay Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anl Bay Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Anıl Bay tarafından kuruldu.

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Birecik'te 94.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Şanlıurfa İli Birecik Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik Kurtuluş Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 30 Kasım 2021 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa'da 94.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Şanlıurfa İli Birecik Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik'te 94 milyon 750 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 25 Mayıs 2015’te “Şehir hastaneleri benim aşkımdır, sevdamdır” diyerek temelini attığı Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin inşaatında son durum ne?

Türk Kızılay, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak, ihale 13 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Şanlıurfa Şehir Hastanesi inşaatı başlıyor!

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, şehir hastanesi için proje çalışmalarının tamamlandığını, kısa zaman içerisinde inşaat çalışmalarına başlanacağını dile getirdi.

Şanlıurfa'da 6 fabrika inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 32 bin metrekare alan üzerinde 6 adet fabrika inşa ediyor. 

Şanlıurfa OSB inşaatı ne zaman bitecek Haberi

Şanlıurfa OSB inşaatı ne zaman bitecek

İlk olarak Organize Sanayi Bölgesi yönetimiyle yönetim binasında bir araya gelen Vali İzzettin Küçük, alt yapı çalışmaları ve süren inşaatların durumu hakkında bilgi aldı. Daha sonra Organize Sanayi Bölgesi yöneticileriyle birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Vali İzzettin Küçük, ilk olarak geçtiğimiz günlerde temeli atılan ayakkabıcılar sitesi inşaatını gezdi. Süren inşaatların tamamlanmasıyla Şanlıurfa’da oldukça yüksek bir istihdam alanı elde edileceğini kaydeden Vali İzzettin Küçük, istihdam sorununun çözümü için Organize Sanayi Bölgelerine özel önem verdiklerini belirtti. İnşaatların ardından merkezi su arıtma tesisine geçen Vali İzzettin Küçük, dere geçişi için yapılacak olan ihale ile çevreye ve civardaki köylere zarar vermeden çalışmaların yapılmasını istedi. Vali İzzettin Küçük, son olarak tekstil adasındaki çalışmaları inceledi. Süren çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali İzzettin Küçük, tekstil adasındaki...