03 / 05 / 2024

şanlıurfa Samsat Kapı

şanlıurfa Samsat Kapı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karakoyun Deresi üzerinde bulunan Hızmalı Köprü ve Samsat Kapı arasındaki 31 bin 342 metrekareyi kapsayan alanda iyileştirme ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da AVM'ler açıldı!

Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici süre kapatılan alışveriş merkezleri (AVM), gerekli önlemleri alarak kapılarını açtı.

TOKİ Şanlıurfa ihalesi iptal edildi!

Ral Yatırım Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa ihalesi hakkında açıklama yaptı.

Şanlıurfa'ya 3,5 katrilyon lira yatırım yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Bundan 15 sene önce IMF kapılarında '100 milyon, 200 milyon dolar borç bulabilir miyiz' diye, el pençe divan durduğumuz bir dönemden, sadece Şanlıurfa'ya 3,5 katrilyon lira yatırım yapan bir döneme geldik." dedi.

4. Şanlıurfa İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

4. Şanlıurfa İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı. 4 gün sürecek olan fuar, Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı'nın aksine daha az bir katılım ile ziyaretçilerine kapısını açtı.

Şanlıurfa Hızmalı Köprü ve Samsat Kapı arası yenileniyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karakoyun Deresi üzerinde bulunan Hızmalı Köprü ve Samsat Kapı arasındaki 31 bin 342 metrekareyi kapsayan alanda iyileştirme ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Şanlıurfa Piazza AVM 1 milyon ziyaretçi ortalamasına ulaştı!

10 Ekim 2013 tarihinde kapılarını açan Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi her ay bir milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlıyor. Ziyaretçilerine alışverişin yanı sıra eğlence ve sosyal yaşam alanı da sunuyor.

Celalettin Güvenç: Şanlıurfa'da emlak rant kapısı olmayacak!

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Celalettin Güvenç, yerel seçim öncesi basın mensupları ile bir araya geldi. Şehrin imar, konut ve trafik konuları ile tespitlere dikkat çeken Güvenç, emlağın rant kapısı olmayacağını söyledi...

Şanlıurfa Piazza AVM bugün kapılarını açıyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ'nin Şanlıurfa'da yatırımını gerçekleştirdiği Piazza Alışveriş ve Eğlence Merkezi bugün açılıyor. Piazza Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nin yatırım tutarı yaklaşık 250 milyon lirayı buluyor..

Şanlıurfa Piazza AVM 10 Ekim'de kapılarını açılıyor!

Türkiye'de alışveriş merkezi konseptine yeni bir anlayış getiren, sadece alışveriş değil yaşam alanları inşa eden Rönesans Holding'in Şanlıurfa'da kurduğu Piazza Alışveriş ve Eğlence Merkezinin açılışı için geri sayım başladı...

Şanlıurfa'da 4 milyon 528 bin 840 TL'ye satılık triplex ev!

T.C Şanlıurfa 2. Satış Memurluğu, Şanlıurfa Karaköprü'de 4 milyon 528 bin 840 TL bedelle üç katlı bina satılıyor...

Diyarbakır ve Şanlıurfa'da konut satışlarında artış yaşandı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, yılın dördüncü döneminde Diyarbakır ve Şanlıurfa'da geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 6.2 artış yaşandı...

Pierre Cardin Şanlıurfa'da fabrika kuracak!

Aydınlı Grup, Pierre Cardin ve Polo markalarının üretimlerinin yapılacağı fabrikasını Şanlıurfa Birecik'e kuracak...

Şanlıurfa'da satılık arsalar: 1 milyon 984 bin liraya!

Şanlıurfa Belediye Başkanlığından: Şanlıurfa Dağ Eteği 'nde bulunan 4 adet arsa 28 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

şanlıurfa Samsat Kapı Haberi

şanlıurfa Samsat Kapı

Daha temiz ve yaşanılabilir bir Şanlıurfa için çalışmalarını şehrin dört bir tarafında devam ettiren Büyükşehir Belediyesi, Hızmalı Köprü ve Samsat Kapı arasında 31 bin 342 metrekareyi kapsayan alan üzerinde; çimlendirme, ağaçlandırma, peyzaj düzenleme ve zemin iyileştirme çalışmalarını devam ettirirken, Başkan Güvenç yerinde inceleme yaparak çalışmaları daha da hızlandırdı.


Şehrin göbeğinde yer alan Hızmalı Köprü ve Samsat Kapı arasını daha modern ve nezih bir yapıya kavuşturmak için daha önce de temizlik ve iyileştirme çalışmalarını sürdüren ekipler, havaların serinlemesiyle beraber ağaçlandırma ve çimlendirme çalışmaları da yapıldı.


“Derelerin Temizliği Konusunda Destek İstedi”


Alanda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediyesi ekiplerince temizliği yapılan derelerin, 1 hafta sonra tekrar kirletirliğine dikkat çeken Başkan Güvenç, “Karakoyun, Cavsak ve Sırrın Derelerimizi mutlaka temiz tutmamız lazım. Bunun içinde vatandaşlarımızın, iş yeri sahiplerimizin...