18 / 05 / 2024

Şanlıurfa Toplu konut

Şanlıurfa Toplu konut

Konut ve kira fiyatlarının yüksek olmasından dolayı halkın mağdur olduğu Şanlıurfa'da uzmanlar, yerel yönetimlerin yeni imar alanları açması ve sosyal konut projelerini devreye koyması gerektiğini söylüyor.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye kuraları çekiliyor! 992 konut sahibini buluyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Eyyübiye projesi için kura çekilişleri bugün gerçekleştiriliyor. İşte TOKİ Şanlıurfa projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Şanlıurfa projesi için son dakika müjdesi geldi! 303 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa 2023 projesi için resmen 2023 müjdesi geldi. Sadece bu ilçeye tam 303 yeni konut geliyor.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek. 

TOKİ Şanlıurfa projesinde son dakika! 409 yeni konut geliyor! Hemen bu tarihe bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Eyyübiye projesinde yer alan 409 konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek. 

TOKİ Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkan inşa ediyor!

Yatırımlarına hızlı bir şekilde devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da tam 246 konut ve 23 dükkan inşa edecek. İşte detaylar…

Şanlıurfa'da konut imarlı 4 arsa 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Şanlıurfa ili Siverek Belediyesi, Şanlıurfa ili, Siverek ilçesi, Haliliye, Hayriye ve Hamidiye Mahallelerinde yer alan konut ve ticaret+konut imarlı 4 arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 246 konut ve 23 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

5 soruda TOKİ Şanlıurfa Sosyal Konut Projesi 2022! Şanlıurfa ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Şanlıurfa konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Şanlıurfa ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ Şanlıurfa projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 603 ucuz konut geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa projesinin ihalesini 22 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkan geliyor! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek. İşte merakla beklenen proje ile ilgili detaylar...

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! Dikkat! Tam 2 bin konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! O ilçeye 1.750 ucuz konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. Projeler kapsamında 1.750 adet konut inşa edilecek.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Merkez projesi kapsamında 246 adet konut ve 223 adet dükkan inşa edecek.

Şanlıurfa Toplu konut Haberi

Şanlıurfa Toplu konut

Şanlıurfa'da giderek artış gösteren konut ve kira fiyatları halkı mağdur etmeye devam ediyor. Özellikle yaz tatilinin sona ermesi, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasından dolayı kente gelen çok sayıda insan yüksek fiyatlar karşısında ne yapacağını şaşırmış durumda. Kira fiyatlarının asgari ücreti geçtiği kentte birçok insan konut bulmada zorlanıyor. Konuyla ilgili konuşan uzmanlar çözümün belediyenin yeni imar alanları açması ve sosyal konut projelerini devreye koyması gerektiğini söyledi.


 

Topal: "Yeni alanlar imara açılmalı" 


Şanlıurfa'da konut ve kira fiyatlarının yüksek olmasının sebeplerine değinen Fatih Topal, "Biz bunu genel anlamda bir araştırmasını yaptık ve sonucu gördük. Fiyatların yüksek olması bizim imara açık alanlarımızın çok az olmasından kaynaklanıyor. Sonra mevcut imar alanlarımızın alt...