04 / 05 / 2024

sanovel firması satış

sanovel firması satış

Jenerik ilaç üreticisi Sanovel’in sahibi Toksöz Holding tarafından satışa çıkarıldığı ve şirkete 500 milyon ile 1 milyar dolar arasında teklif yapılabileceği belirtildi...

Japon müteahhit firması Sekisui House, ABD'li M.D.C'yi 4,95 milyar dolara satın alacak!

Japon müteahhit firması Sekisui House, ABD merkezli M.D.C. Holdings firmasını 4,95 milyar dolara satın alacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

Elektrikli araç şirketi BYD açıkladı! BYD ATTO 3 yollara çıktı, rekor satış bekleniyor

Elektrikli araç firması BYD'nin yöneticisi satış rekoru beklentisi açıkladı. Elektrikli araç üreticilerinden BYD (Build Your Dreams), ekim ayında yaptığı marka lansmanından sonra Türkiye'deki ilk modeli BYD ATTO 3'ü yollara çıkardığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Silivri Mürdüm Evleri satışta! Teslimler Kasım 2023'te!

Genç Ziraat Firmasının ilk konut projesi olan Silivri Mürdüm Evleri'nde satış devam ediyor. Silivri Mürdüm Evleri konut projesinde 12 adet villa yer alıyor.

Mood Altınok satışta! Mood Altınok daire fiyatları ne kadar?

Mood Ankara firması tarafından, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Susuz Mahallesi’nde inşa edilen Mood Altınok projesi satışa çıktı. Peki, Mood Altınok daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Elon Musk davalardan kurtulamıyor! Şİmdi de Halkla İlişkiler firmasının faturalarını ödemedi

Twitter'ın eski bir halkla ilişkiler firması, Elon Musk'ın 44 milyar dolarlık satın almasından bu yana faturalarını ödemediğini söyleyerek sosyal medya şirketine Cuma günü dava açtı.

Doğan Holding'den dev satış! Akaryakıt firması elden çıkıyor

Doğan Holding, Aytemiz'deki yüzde 50 payını Tatneft'e satacak. Tatneft'in, ayrıca Aytemiz'in diğer yüzde 50 hissesini de satın alacağı açıklandı. Satışın toplam değeri 320 milyon dolar olacağı ifade edildi.

Süt satışlarında şok gelişme! TİGEM'de zarar etti

Türkiye'nin çiğ sütte geçtiğimiz günlerde aldığı kararla uyguladığı politika Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM)'nü süt satışından ciddi anlamda zarar ettiriyor. TİGEM'in yüksek tonajlı kaliteli sütü Türkiye'nin önde gelen bir süt firmasına 9 liradan satıldığı tespit edildi.

Gözü Türkiye'ye diktiler! Dünya devleri yatırım yapacak

2023 yılının ilk günlerinde yatırımcılar boya firmalarına yöneldi. Türkiye'den bir çok boya firması satın alan yatırımcılar şimdi de izmir'e gelme planları yapıyorlar 

Uluslararası alanda pek çok sektöre üretim yapan Alman sanayi devini Türk şirketi satın aldı

Yedi farklı ülkede üretim tesisleri bulunan ve 4 bin çalışanı olan Alman sanayi devi, Türk firması ve gizemli ortağı tarafından satın alındı.

Tata Tiago sadece 130 bin TL fiyatıyla satışta! Geri sayım başladı, herkes sıraya girdi…

Hindistanlı otomotiv firması Tata, 130 bin TL’lik yeni modeli Tiago’yu satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Tata Tiago, fiyatıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Zira bu dönemlerde sıfır otomobil almak için adeta bir servet ödemek gerekiyor.

Eden Grove projesinin 2. etabı olan Lily House'un satışları başladı!

İngiltereli inşaat firması Berkeley Group tarafından inşa edilen “Eden Grove” projesinin ikinci etabı olan “Lily House”un satışları başladı.

Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı hemen teslim imkanıyla satışta!

50 seneyi aşkın köklü geçmişleri ile gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması arasında yer alan Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı satışa çıkarıldı...

Yabancıya konut satışı yüzde 47.6 arttı!

Gayrimenkul danışmanlığı veren FOA Invest firmasının kurucusu ve CEO’su Fatih Osman Akkan, ülke genelinde yabancıya konut satışının yüzde 47.6 yükseldiğini dile getirdi. 

sanovel firması satış Haberi

sanovel firması satış

Jenerik ilaç üreticisi Sanovel’in sahibi Toksöz Holding tarafından satışa çıkarıldığı ve şirkete 500 milyon ile 1 milyar dolar arasında teklif yapılabileceği belirtildi. Adlarının açıklanmasını istemeyen kaynaklar, Toksöz Holding’in satış için J.P. Morgan Chase, İstanbul merkezli Alpacar Associates ve ABD’li danışmanlık şirketi Greenhill ile anlaştığını ifade etti. Kaynaklardan biri Türkiye’nin en büyük 10 ilaç şirketi arasında yer alan Sanovel’in finansal yatırımcılardan ziyade sektör şirketleri arasından alıcı bulabileceğini ifade etti. Diğer bir kaynak ise, “Sanovel sonbaharda satışa çıkabilir” dedi. Üçüncü kaynak ise 1 milyar dolarlık bir değerlemenin “makul” olduğunu ifade ederek, henüz teklif aşamasına gelinmediğini belirtti.


Taraf...