05 / 05 / 2024

Sapanca Atatürk Ortaokulu arazisi

Sapanca Atatürk Ortaokulu arazisi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Ortaokulu'nun bulunduğu araziye otopark inşa edilmesi için çalışmalara başladı.

Sapanca Atatürk Ortaokulu arazisine otopark projesi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Ortaokulu'nun bulunduğu araziye otopark inşa edilmesi için çalışmalara başladı.

Sivas Atatürk Ortaokulu'nun inşaatında inceleme!

Hafik Kaymakam Vekili Rahmi Bulut, yapımına başlanan Atatürk Ortaokulu inşaat çalışmalarını inceledi. 

Çatalca Akalan Atatürk İlk ve Ortaokulu açıldı!

Çatalca’nın Akalan Mahallesi’ne Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün tarafından 46 gün gibi kısa bir sürede inşa ettirilen Akalan Atatürk İlk ve Ortaokulu açıldı.

Hayrabolu Atatürk Spor Salonu Tekirdağ Valiliğine teslim edildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Hayrabolu Hasan Yılmaz Kurt Ortaokulu'nun bahçesine yapılan Atatürk Spor Salonu Tekirdağ Valiliğine teslim edildi.

Zonguldak Alaplı'daki Atatürk Ortaokulu’na yol yapılıyor!

Zonguldak Alaplı Belediyesi, yeni açılan Yeni Siteler Şahin Tepesi mevkisindeki Atatürk Ortaokulu’nun yolunun yapımı için çalışmalara başladı.

Şırnak Atatürk İlk ve Ortaokulu'na kalekol inşa edildi!

Şırnak İdil'de alınan "Acele Kamulaştırma" kararı doğrultusunda kentte yıkım çalışmaları başladı. Bu kapsamda Turgut Özal Mahallesi'nde yer alan Atatürk İlk ve Ortaokulu'na kalekol inşa edildi.

Çanakkale Atatürk Ortaokulu yeni binası hızla yükseliyor!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, merkez Barbaros Mahallesi’nde bulunan Atatürk Ortaokulu’na yeni bir okul binası yapımı hakkında bilgi verdi.

Ankara'da şimdi de Atatürk büstü çalındı!

Başkent Ankara'daki esrarengiz heykel kayıplarına bir yenisi daha eklendi. Şentepe 1729. Sokak'ta bulunan Çağlar Ortaokulu'nun bahçesindeki Atatürk büstü çalındı, polis kamera kayıtları ile iz sürüyor.

Atatürk Öğrenci Kampusu'nün temelini Suat Kılıç ve Erdinç Varlıbaş birlikte attı!

Yeniden inşa edilen 3.500 yatak kapasiteli Atatürk Öğrenci Yurdu Kampusu'nun, üçü kız, ikisi erkek öğrenciler için olmak üzere toplam beş bloktan oluştuğunu belirten Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, projenin 2013 Mayıs ayında teslim edileceğini belirtti

Atatürk Öğrenci Yurdu 5 yıldızlı otel konforunda inşa edilecek!

Yarım asırlık ömrünü tamamlayan Cevizlibağ'daki Atatürk Öğrenci Yurdu yıkılarak yerine yenisi yapılacak. 2013-2014 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi planlanan yurt, beş yıldızlı otelleri aratmayacak donanıma sahip olacak.

Atatürk Havalimanı'nda Open Gate, uzun yolcu kuyruklarına sebep oldu!

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda 15 Mart tarihinde başlayan ''Open Gate'' (Açık Kapı) uygulaması, yolcu geçişlerinde uzun kuyrukların yaşanmasını yol açtı

Atatürk Havalimanı yeni cami için gün sayıyor!

Günde ortalama 100 bin yolcunun geçtiği, 35 bin personelin görev yaptığı Atatürk Havalimanı, yeni camiisine kavuşuyor

Mustafa Kemal Atatürk'ün babası Ali Rıza Efendi'nin Makedonya'daki evi müze oluyor!

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün babası Ali Rıza Efendi'nin Makedonya'nın Jupa ilçesine bağlı Kocacık köyünde doğup büyüdüğü ve bugün sadece temelleri kalan evin aslına uygun bir şekilde yeniden inşa edilerek müze haline getirilme

Sapanca Atatürk Ortaokulu arazisi Haberi

Sapanca Atatürk Ortaokulu arazisi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde bulunan Atatürk Ortaokulu'nun yer aldığı alana otopark inşa edeceğiyle ilgili projeyi önceki dönem açıklamıştı. Projenin açıklanmasıyla geçtiğimiz süreçte ise arazi devri ile ilgili prosedürler görüşüldü.

Medyabar'da yer alan habere göre; arazinin Hazine Bakanlığından Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesiyle resmi süreç başladı. Büyükşehir Arazinin Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesiyle Atatürk Ortaokulu'nun yerine Çark Caddesi'nde eski askeri lojmanların bulunduğu alanda yapılması planlanan 2 adet 24 Derslikli inşaatının da
tamamlanmasıyla otopark inşaatı başlayacak.

Yani Atatürk Ortaokulu'nun öğrencileri yeni binalarına geçmesiyle eski okul yıkılacak ve alana otopark yapılacak. Atatürk Ortaokulu arazisine inşa edilecek katlı otoparkın 700 araçlık olması...