08 / 05 / 2024

Sapanca Gayrimenkul adres

Sapanca Gayrimenkul adres

Sapanca Gayrimenkul Anonim Şirketi, Enver Mısırlı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 800 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta Şişli, Osmanbey Mahallesi, Şair Nigar Sokak, İstanbulluoğlu İş Merkezi'nde kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Sapanca'da 10.8 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Sakarya Milli Emlak, Sakarya ili, Sapanca ilçesinde yer alan 5 gayrimenkulü 10 milyon 864 bin 952 TL'ye satıyor...

Sakarya'da 5.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Sakarya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Sapanca'da yer alan gayrimenkulü 5 milyon 444 bin 420 TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

Sapanca'da 5.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sakarya Sapanca'da yer alan arsayı 5 milyon 544 bin 420 TL bedelle satışa çıkardı.

Sapanca'da 6.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Sakarya İli, Sapanca İlçesi, Akçay Mahallesi'ndeyer alan gayrimenkul 6 milyon 197 bin 829 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sapanca İcra Dairesi'nden satılık gayrimenkul! 8 milyon TL'ye!

Sakarya Sapanca'da yer alan Sapanca İcra Dairesi tarafından 8 milyon 18 bin 699,43 TL değerindeki gayrimenkul satışa çıkıyor. Gayrimenkulün satış ihalesi 26 Aralık'ta yapılacak. 

Sapanca'da 18.3 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

Sakarya İli Sapanca İlçesi Kurtköy Yavuzselim Mahallesi'nde yer alan turistik tesis vasıflı gayrimenkul 18 milyon 379 bin 107 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Amad Gayrimenkul'den Sapanca'da Lake View Resort villaları!

Amad Gayrimenkul, Sapanca'da yeni projesine başlıyor. Amad Gayrimenkul'den Sapanca'da Lake View Resort villaları geliyor. 

Amad Gayrimenkul'den Sapanca'ya Lake View Resort projesi!

Amad Gayrimenkul, Sapanca’da gerçekleştirdiği Navras Villaları’nın gördüğü büyük ilgi nedeniyle yeni bir yatırım kararı alarak bölgede 22 milyon TL yatırımla Lake View Resort villalarını geliştiriyor.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Ulaştırma Bakanlığı'ndan Sakarya'da satılık 3 gayrimenkul!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Sakarya Erenler ve Sapanca'da bulunan 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 1 milyon 596 bin 204 TL olarak belirlendi.

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres 50 bin TL sermaye ile bugün Hamidah Alalı imzasıyla kuruldu.

Sapanca Gayrimenkul adres Haberi

Sapanca Gayrimenkul adres

Sapanca Gayrimenkul Anonim Şirketi, Enver Mısırlı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 800 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta kuruldu. 


Sapanca Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; A)   Yurt içi ve yurt dışındaki resmi ve özel, gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait her türlü gayrimenkul özellikle arsa, arazi,  bireysel ve toplu halde konut, siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, apartman, işyeri, sinema, tiyatro, sergi salonları, lokanta, kafeterya, ticaret ve alışveriş merkezleri, termal istasyonları, akaryakıt tesisleri, fabrika binaları ve bunların tamamlayıcı üniteleri, makine ve sabit kıymetler, deniz ve sahil yapıları, limanlar, marinalar, yatlar, gümrüklü ve gümrüksüz eşya satış yerleri, depolama alanları gibi her türlü...