02 / 05 / 2024

Saraçhane Belediye Sarayı koordinasyon toplantısı

Saraçhane Belediye Sarayı koordinasyon toplantısı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş bütün projelerde İstanbulluların görüşünü alacaklarını söyledi

1957 yılında Aksaray civarındaki bina ve dükkanlar yıkılmış!

1957 yılında,  Aksaray civarındaki binalarla, Saraçhane ile Beyazıt arasındaki binaların ve dükkanların yıkımına karar verilmiş.

Tekirdağ Saray'da arsa sahibi olma fırsatı! Belediye 14 arsayı satıyor! 

Tekirdağ Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Saray ilçesi, Safaalan Mahallesi'nde yer alan 14 arsayı satıyor. Peki Tekirdağ Saray'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Belediye Karşıyaka'da arsa satacak!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Gümüşhane Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

İstanbul'da suya yeni zam kapıda! İSKİ 13 Eylül'de toplanıyor! İstanbul'da suya ne kadar zam gelecek?

13 Eylül Salı günü İSKİ Genel Kurulu Saraçhane’deki İBB Başkanlık Binası’nda olağanüstü toplantı gerçekleştirilecek. Peki İstanbul'da suya zam yapılacak mı? İstanbul'da suya ne kadar zam gelecek? İstanbul'da suya ne zaman zam yapılacak? İşte merak edilen o detaylar... 

O ilde 4 iş yeri satılıyor! İş yeri arayanlara büyük fırsat! 

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Karaer Mahallesi, Kıbrıs Caddesi'nde yer alan Modern Kapalı Pazar Yerindeki 4 iş yerini satıyor. İşte fiyatlar...

Uygun fiyata kiralık dükkan! O Belediye 11 adet iş yerini kiraya veriyor!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı Bağlarbaşı Mahallesi'nde yer alan 11 adet taşınmazı kiraya vereceğini ilan etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KYK borcuna zam ve enflasyon çıkışı! KYK borçları silinecek mi?

Sosyal medyada başlayan ve Türkiye'nin gündemine oturan KYK borçlarına gelen aşıır zamlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da gündemine geldi. 15 Temmuz'un 6. yıldönümünde Saraçhane'de konuyla ilgili konuşan Erdoğan, gençlerin merak ettiği konular hakkında konuştu.

İETT öğrenci akbil zamlarında flaş gelişme! Belediyede alınan son karar belli oldu

İBB Meclisi mayıs ayı oturumlarının son birleşimi Saraçhane'deki başkanlık binasında bugün yapıldı. Toplu ulaşıma getirilen yüzde 40'lık zamdan öğrencilerin muaf olmasına yönelik teklif yeniden görüşüldü. Belediyeden çıkan son karar açıklandı.

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkılacak mı?

İzmir Büyükşehir Belediye Sarayı'nın yıkım tartışmaları devam ediyor. Peki İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkılacak mı?

Kadir Topbaş son yolculuğuna uğurlanıyor!

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Kadir Topbaş son yolculuğa uğurlandı. Topbaş için İBB'nin Saraçhane Yerleşkesi önünde cenaze töreni düzenlendi

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Saraçhane Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Saraçhane Parkı Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Didim'de şaibeli yıkım!

'İcradan satılık belediye sarayı' haberleriyle uzun zamandır gündemde yer alan Didim Belediyesi'nde CHP'li Belediye Başkanı Deniz Atabay, belediyeyi icraya veren müteahhite karşılık verdi. CHP'li Atabay, işadamına ait arsada bulunan yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Gümüşhane'de 5.4 milyon TL'ye satılık iş yeri!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Hasanbey Mahallesi'nda yer alan iş yerini 5 milyon 386 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Saraçhane Belediye Sarayı koordinasyon toplantısı Haberi

Saraçhane Belediye Sarayı koordinasyon toplantısı

Basın mensuplarına açıklama yapan Başkan Topbaş, “Şehir şantiyeciliğine daha çok önem vererek yapılacak çalışmalarla ilgili halkı bilgilendireceğiz. Bütün projelerde görüşlerini alacağız. Dünyadaki meslektaşlarıma, medya kuruluşlarına ve STK’lara da mektup göndererek Gezi Parkı eylemiyle ilgili doğru bilgileri aktaracağım” dedi.

Gezi Parkı ve Taksim’deki düzenlemeler ele alındı


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Saraçhane Belediye Sarayı’nda yapılan haftalık Koordinasyon Toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bugünkü koordinasyon toplantısını biraz daha genişletilmiş olarak yaptıklarını belirten Başkan Kadir Topbaş, “Geçen hafta ve bu hafta Gezi Parkı’ndaki eylemler başta olmak üzere İstanbul’daki birçok çalışmaları ve gelişmeleri gözden geçirdik. Bugünkü toplantıda İstanbul için çok önemli olan Taksim bölgesindeki düzenleme çalışmalarının nasıl yürütüldüğünü gözden geçirdik” dedi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak bir haftadan beri çok yoğun bir çalışmayla Gezi Parkı’nın...