11 / 05 / 2024

Saran Grubu hırvatistan oteli

Saran Grubu hırvatistan oteli

Saran Grubu, Hırvatistan'ın Split kentinde bulunan Grand Hotel Lav&Grand Marina Lav kompleksini satın alarak, Avrupa turizm sektöründe yüksek bütçeli bir yatırım daha gerçekleştirdi.

İnanılmaz ama gerçek! Avrupa'nın göbeğinde 4 TL'ye ev satıyorlar!

Macaristan sınırında yer alan Hırvatistan'ın Legrand kasabasında yeni bir konut sahibi olmanın bedeli sadece 4 TL 20 kuruş. Türkiye'de 4 TL'ye ekmek almak bile mümkün değil. Peki bu konutlara sahip olmak için hangi şartlar aranıyor? İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'a 120 milyon euroluk beş yıldızlı otel! 202 yıllık Marashka binası 'Hyatt Regency' olacak!

Hırvatistan'daki Marashka fabrika binasını 2015 yılında satın alan Doğuş Grubu, binaya 120 milyon euro yatırımla 133 odalı beş yıldızlı ''Hyatt Regency'' markasıyla hizmet vermeye hazırlanıyor.

Demirören’in borcuna karşılık devrettiği villalarına mahkemeden ‘mühürle’ kararı çıktı!

Demirören Grubu’nun, kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devrettiği araziye yapılan villalara yönelik idare mahkemesi önemli bir karar verdi. Mahkemenin kararı üzerine, davayı açanlar bu defa Eyüpsultan Belediyesi’ne müracaat ederek inşaatın mühürlenmesini istedi.

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki Hyatt otelini açıyor! 130 odalı otel ve 160 rezidans geliyor!

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki 202 yıllık Marashka binasını Hyatt oteli olarak bu hafta açıyor. Projede 160 konut, seçkin mağazalar, restoranlar, kafeler, kulüpler ve çocuk alanları da yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Bir ülke daha Euro bölgesine dahil oldu!

Balkan ülkesi Hırvatistan, kuna para birimini kullanmayı bıraktı. Hırvatistan'ın artık geçerli para birimi Euro oldu. Hırvatistan böylecek Euro bölgesinin 20. üyesi olarak karşımıza çıktı.

Evlerini Ukrayna’dan kaçanlara açanlara 475 Euro'ya kadar kira yardımı verilecek!

Hırvatistan hükümeti yaptığı açıklamada Ukrayna’daki savaştan kaçıp Hırvatistan’a sığınanlara evini açanlara kira desteği verileceğini duyurdu.

Divan Grubu yatırımları hızlandırma kararı aldı!

Covid-19 sürecinde yatırımlarını beklemeye alan ve verimliliğe odaklanan Divan Grubu yatırımlarına kaldığı yerden devam ediyor.

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'da 120 milyon TL'lik otel yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü yazısında Doğuş Grubu'nun Hırvatistan'daki yeni otel yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Doğuş, 200 yıllık binayı 5 yıldızlı otele çevirecek' başlıklı yazısı...

Demirören Medya Grubu yüksek kira sebebiyle Söğütözü'ndeki binadan taşınıyor!

Demirören Medya Grubu, Ankara'da Hürriyet, Milliyet, CNN Türk, Kanal D, Demirören Haber Ajansı ve Posta Gazetesi’nin yer aldığı binadan taşınmaya karar verdi.

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki son otelini 256 milyon TL'ye sattı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker bugünkü köşesinde Doğuş Grubu'nun  gerçekleştirdiği satışları kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki son otelini de 256 milyon liraya sattı' başlıklı yazısı...

Doğuş Grubu Hırvatistan'daki otelini Villa Dubrovnik’i sattı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker bugünkü köşesinde Doğuş Grubu'nun Hırvatistan'daki otelini devretmesini kaleme aldı. 

Otel açılışları hızlandı!

Kovid-19 salgınına rağmen otel yatırımları hız kazandı. Accor Grubu ve Cactus Grubu Bodrum'daki yeni yatırımlarını yakın zamanda hizmete sunuyor.

Ergün Polat İnşaat Grubu'ndan Dayanıklı Binalar projesine destek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ergün Polat İnşaat Grubu Dayanıklı Binalar projesine destek veriyor...

Saran Grubu hırvatistan oteli Haberi

Saran Grubu hırvatistan oteli

Saran Grubu, Hırvatistan'ın Split kentinde bulunan Grand Hotel Lav&Grand Marina Lav kompleksini satın alarak, Avrupa turizm sektöründe yüksek bütçeli bir yatırım daha gerçekleştirdi. Dalmaçya kıyılarındaki Split, UNESCO'nun Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alıyor. 2006 yılında 85 milyon Avro'luk ek yatırımla yeniden inşa edilen 5 yıldızlı otel kompleksi içinde, 8-30 metre arasında 75 yatın barınabileceği bir marina bulunuyor. Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, geniş spor tesisleriyle de dikkat çeken yatının için, "Biz ilk günden beri Türk spor ekonomisini, spor sektörünü, Avrupa'ya ve dünyaya entegre etme motivasyonuyla hareket ettik" diye konuştu. 


Sami...