16 / 05 / 2024

saray caddesi Ünye Paşabahçe Konağı hüseyin suyabatmaz

saray caddesi Ünye Paşabahçe Konağı hüseyin suyabatmaz

Mülkiyeti Ünye Ticaret ve Sanayi Odası’na (ÜTSO) ait olan Saray Caddesi’ndeki Paşabahçe Konağı, yapılan ihaleyle 5+5 yıllığına kiralandı. Hüseyin Suyabatmaz, 44 bin TL ile ihaleyi kazanarak konağın 5 yıllığına yeni sahibi oldu...

Çekmeköy Devlet Hastanesi açıldı!

Çekmeköy Alemdağ Mahallesi Saray Caddesi’nde hayata geçirilen 200 yataklı Çekmeköy Devlet Hastanesi açıldı.

Ordu Ünye ve Aybastı'da cephe giydirme çalışması yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında yer alan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı

Ordu Kazancılar Caddesi'nde ikinci etap çalışmaları başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye ilçesi Kazancılar Caddesi’nde bulunan tarihi bakırcılar arastasında yapacağı ikinci etap sokak iyileştirme çalışmalarında ikinci etap çalışmaları başlıyor.

Ünye Eski Pazar Yeri'nde yıkımlar başladı!

Ünye’de, Kültür Sarayı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nın hayata geçirileceği eski Pazar Yeri alanında yıkım işlemlerine başlandı.

Ünye'nin eski pazar yeri yıkılıyor!

Ünye’de, Kültür Sarayı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nın yapılacağı eski pazar yerinde yıkım çalışmaları başladı.

Ünye Kapalı Çarşı için son ihale yapıldı!

Ünye’de mevcut pazaryerinde yapılacak yeni meydan ve kültür sarayı projesi nedeniyle esnaflar için yeni inşa edilen ve 246 adet işyerinden oluşan Kapalı Çarşı’nın 4 oturumdan meydana gelen son ihalesi Ünye Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirildi.

Ordu Ünye Hükümet Caddesi yenilendi!

Ünye'nin en işlek caddelerinden biri olan Hükümet Caddesi, Ordu Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışma ile modern bir görünüme kavuştu.

Ünye Saray Hamamı'nın restorasyonu 2017'de bitecek!

Ünye’nin en önemli simgelerinden biri olan ve en son 1982 yılında hizmet verdikten sonra aradan geçen 34 yılda atıl durumda kalan Saray Hamamı’nın restorasyon çalışmaları geçtiğimiz aylarda başlamıştı.

Tekirdağ Saray yeni yüzüne kavuşuyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray ilçesine ziyarette bulundu. Başkan Albayrak, Çerkezköy Caddesi'nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımları inceledi..

Ünye Saray Hamamı'nın restorasyonu başladı!

Ünye’de tarihi Saray Hamamının restorasyonuna başlandı. Restorasyon sonrası tarihi hamam yeniden hizmete girecek.

Ünye Kültür Sarayı projesi ihale aşamasında!

Ünye’yi yeni baştan inşa edeceğiz sloganıyla yola çıkan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, göreve geldiği günden bu yana Ünye’de birçok başarılı projeye imza atmaya devam ediyor.

Ordu Ünye'nin caddeleri yenileniyor!

Ünye’nin en işlek caddelerinden biri olan Hükümet Caddesi’nde asfaltlama çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Altyapının tamamen elden geçirildiği, yağmur suyu hatları ve elektrik hatlarının yenilendiği caddedeki değişim takdir topluyor.

Ordu Ünye'nin çehresi değişiyor!

Ordu Ünye'nin en işlek caddelerinden biri olan Hükümet Caddesi'nde asfaltlama çalışması devam ediyor. Altyapının tamamen elden geçirildiği, yağmur suyu hatları ve elektrik hatlarının yenilendiği caddedeki değişim sürüyor.

saray caddesi Ünye Paşabahçe Konağı hüseyin suyabatmaz Haberi

saray caddesi Ünye Paşabahçe Konağı hüseyin suyabatmaz


Mülkiyeti Ünye Ticaret ve Sanayi Odası’na (ÜTSO) ait olan Saray Caddesi’ndeki Paşabahçe Konağı, yapılan ihaleyle 5+5 yıllığına kiralandı.


40 bin TL muhammen bedelle açılan ihalede Hüseyin Suyabatmaz, 44 bin TL ile ihaleyi kazanarak konağın 5 yıllığına yeni sahibi oldu. ÜTSO Başkanı Durmuş Zor, geç de olsa konağı kiraya verdiklerini ifade ederek sahibine hayırlı olması temennisinde bulundu. Zor açıklamasının devamında asıl hedeflerinin binanın tarihi dokusunu korumak olduğunu belirterek, “Bizim asıl hedefimiz bu bina zarar görmesin tarihi dokusuna uygun olarak yaşatılsın. Bu anlamda da Hüseyin beyin bizim verdiğimizden çok daha iyisini yapacağından zerrece şüphemiz yoktur” dedi.


"AMACIM KAR DEĞİL, MEKANI YAŞATABİLMEK"


İşletmenin yeni sahibi Hüseyin Suyabatmaz ise konağın işletmesini kazandığı için mutlu olduğunu, amacının da kar değil tarihi yerleri yaşatmak olduğunu ifade etti. Suyabatmaz...