15 / 05 / 2024

Saray Muhallebicisi 18. şubesi

Saray Muhallebicisi 18. şubesi

Türkiye’nin en köklü muhallebici zinciri Saray Muhallebicisi’nin 18. şubesi, Mall Of İstanbul’da açıldı. Saray Muhallebicisi; zengin menüsü ile ‘İstanbul’un alışveriş merkezi’ Mall of İstanbul’daki yerini aldı...

Prens Harry ile Meghan Markle 18 milyon dolarlık bu evde yaşıyor!

Prens Harry ile Meghan Los Angeles'ta 18 milyon dolarlık saray benzeri bir malikanede yaşıyor. 8 tane yatak odası ve 12 tane banyosu bulunan saray yavrusunun Hollywood'un en zengin ve ünlü oyuncu ve yapımcılarından Tyler Perry'ye ait olduğu öğrenildi.

Saray Muhallebicisi'nin Fatih şubesi yüksek kiraya yenik düştü!

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a ait Saray Muhallebicisi'nin Fatih'te bulunan 16 yıllık şubesi, mal sahibinin yüksek kira zammı nedeniyle kepenk indirdi.

TOKİ Konya Ladik 799 konut ihalesi 18 Aralık'ta!

Konya İli Sarayönü İlçesi Ladik Mahallesi 2.Etap 799 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis, 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi ihalesi 18 Aralık'ta yapılacak.

Çorlu Adliye Sarayı Mayıs 2018'de tamamlanacak!

Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel Tekirdağ'da devam edenyatırım projelerini ziyaret etti. Yüksel, 100 dönüm üzerinde inşa edilen Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin 18 ay içerisinde, Çorlu Adliye Sarayı'nın ise 2018 Mayıs'ta tamamlanacağını dile getirdi.

Saray Muhallebicisi, Optimum AVM'de mağaza açtı!

80 yıldır menüsünde sunduğu doğal ve fark yaratan lezzetler ile bir İstanbul markası olan Saray Muhallebicisi, 21. şubesini İstanbul Optimum Avm’de açtı.

Nişantaşı ve 212 AVM'deki Galata Muhallebicisi kapandı mı?

Nişantaşı ve 212 AVM'de bulunan İstanbul'daki Saray Muhallebicisi zincirine rakip olarak gösterilen Galata Muhallebicisi'nin kapanmış olabileceği konuşuluyor.

Yıldız Sarayı’nı 9 ayda 18 bin 62 kişi gezdi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın verilerine göre Cumhurbaşkanlığı yerleşkesi yapılması gündemde olan Yıldız Sarayı Müzesi İstanbul’da en az rağbet gören müzelerden biri.

Çanakkale'de Simit Sarayı açıldı!

Simit Sarayı 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümünde Çanakkale’deki ilk mağazalarını açtı. Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu açılışta konuşma yaptı.

Beyaz Saray Ermeni Yetim Halısı'nı sergileyecek!

Beyaz Saray Ermeni Yetim Halısı'nı sergileyecek. Beyaz Saray, sözde Ermeni soykırımını temsil ettiği iddia edilen “Gazir Halısı”nın 18-23 Kasım'da Beyaz Saray Ziyaretçi Merkezi’nde sergileneceğini duyurdu.

Saray Muhallebicisi’nin 18. şubesi Mall Of İstanbul’da açıldı!

Türkiye’nin en köklü muhallebici zinciri Saray Muhallebicisi’nin 18. şubesi, Mall Of İstanbul’da açıldı. Saray Muhallebicisi; zengin menüsü ile ‘İstanbul’un alışveriş merkezi’ Mall of İstanbul’daki yerini aldı...

Çırağan Sarayı yandı, bitti, küllerinden doğdu!

104 yıl önce 18 Ocak'ta makus talihine ve üzerindeki uğursuzluğa son kez yenik düşüp, yanarak kül olan Çırağan Sarayı bugün artık dünyanın en önemli sanatçı ve devlet adamlarını ağırlıyor. İşte 17. yüzyıldan bugüne Çırağan Sarayı...

Saray Muhallebicisi, Zorlu AVM 'de şube açıyor!

Menüsünde birbirinden özel tatlar bulunduran Saray Muhallebicisi, şimdi dev markaları aynı çatı altında toplayan Zorlu Avm de yeni şubesini açıyor. Saray Muhallebicisi restoran hizmeti de sunuyor.

Hakan Kıran kimdir?

Gloria Jeans Coffee, Gezi İstanbul, D&R, Saray Muhallebicisi gibi zincir konseptlerde imzası bulunan Hakan Kıran kimdir? Mimar Hakan Kıran'ın diğer projeleri nelerdir? İşte Hakan Kıran...

Saray Muhallebicisi 18. şubesi Haberi

Saray Muhallebicisi 18. şubesi

Türkiye’nin en köklü muhallebici zinciri Saray Muhallebicisi’nin 18. şubesi, Mall Of İstanbul’da açıldı. Ödün vermediği kaliteli ürün ve hizmet anlayışıyla bir “İstanbul klasiği” olma özelliğini koruyan Saray Muhallebicisi; zengin menüsü ile ‘İstanbul’un alışveriş merkezi’ Mall of İstanbul’daki yerini aldı.


Saray Muhallebicisi meşhur kazandibi, Saray muhallebisi, tavukgöğsü, sütlaç gibi sütlü tatlıları, künefe, baklava, Saray burma, ekmek kadayıfı gibi hamurlu tatlıları ve pastaları ile misafirlerine keyifli, geleneksel bir muhallebici deneyimi yaşatmakla beraber; tavuk suyu çorbası, tavuklu pilavı, leziz döneri, tavuk şiş, salatalar ve diyet seçenekleriyle birlikte restoran hizmeti sunmaya devam ediyor. Ayrıca birbirinden leziz seçenekleriyle büyük ilgi gören kahvaltısında yer alan kendi üretimi olan manda kaymağı; tatlıların olduğu kadar uzun hafta sonu kahvaltılarının da...