01 / 05 / 2024

saraybosna boşaltılıyor mu

saraybosna boşaltılıyor mu

Saraybosna'daki bir inşaat alanında 2'inci Dünya Savaşı'ndan kalma 500 kilogramlık bomba bulundu. Bombanın imha edilmesi şehrin 2 kilometrelik alanı boşaltılacak. 

Kredi kartı kullananlara şok haber Bakan Şimşek'ten geldi! Taksit uygulaması kaldırılıyor mu?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kapalı toplantıda kredi kartı taksitli uygulamasına olumsuz yaklaştı ve ''Bu iyi değil'' dedi. Peki kredi kartı taksit uygulaması kaldırılıyor mu? 

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın binası boşaltılıyor! Riskli raporu verildi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın Emek Mahallesi binasından çıkma kararı aldığı ifade edildi. Riskli raporu verildiği ve personele taşınma kararının sözlü olarak iletildiği iddia edildi.

Vergisiz telefon kredi ile alınabiliyor mu, taksit yapılıyor mu? Telefon satışı başladı mı? 

Öğrencilerin heyecanla beklediği vergisiz bilgisayar, telefon ve internet desteği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, Vergisiz vergisiz telefon kredi ile alınabiliyor mu, taksit yapılıyor mu? Telefon satışı başladı mı? 

Ankara'nın göbeğindeki Kızılay AVM iflas etti! Dükkanlar tek tek boşaltılıyor!

Yap-İşlet-Devret modeliyle, 25 seneliğine işletilmesi için Karsaklar Gayrimenkul’e verilen Ankara Kızılay Alışveriş Merkezi iflas etti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yönetimi devralan mülk sahibi Türk Kızılayı, ihtarname çekerek dükkanların boşaltılmasını istedi.

Gram altında şok eden gelişme! Satıştan kaldırılıyor mu? Yarım gram altın tedavülden kalktı mı?

Yarım gram altın ile ilgili son dakika kararı yatırımcıları şok etti. Yarım gram altının satıştan neden kaldırılacağı ise merak ediliyor. Yarım gram altın tedavülden kalktı mı? Yarım gram altın neden satıştan kaldırılıyor?

100 bin taşerona kadroda son durum! Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

100 bin taşeronu yakından ilgilendiren düzenleme için Meclis'ten yapılacak son dakika açıklamaları dikkatle takip ediliyor. Peki 100 bin taşerona kadroda son durum ne? Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

Memur maaşlarına ek zam yapılıyor mu? Memur ve memur emeklisi maaşları yükselecek mi? Hemen bakın! 

'Memura ek zam yapılacak mı?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Peki memur maaşlarına ek zam yapılıyor mu? Memur ve memur emeklisi maaşları yükselecek mi?

Bedelli askerlik ücreti 2023 ne kadar olacak? Bedelli askerlik ücreti taksit yapılıyor mu?

Bedelli askerlik ücreti 2022 yılında 80 bin liraydı. Yeni yılda ne kadar olacağı merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

Gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak yarar adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda toplandı. Peki gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? İşte ayrıntılar...

TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu?

TOKİ İstanbul arsalarının nerede olduğu merak ediliyor. Bu yüzden TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu? soruları sıklıkla soruluyor. İşte detaylar!

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? İşte detaylar!

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Gayrimenkul sektöründe token dönemi başlıyor mu?

Bugüne kadar ünlüler, furbol kulüpleri, sanatçılar, influencer'lar ve bazı sanat eserleriyle ön plana çıkan token pazarı büyümesini hız kesmeden sürdürüyor. Yarın süreçte tokenizasyona enerji, turizm, inşaat, AVM yönetimi ve turizm şirketlerinin de dahil olması öngörülüyor.

Gayrimenkul alım satımlarında kripto para dönemi başlıyor mu?

Bir şeyi NFT’ye çevirmek pek çok fırsat sağlıyor. Bunlar arasında anlık anlaşmalar, sadeleştirilmiş işlem süreçleri gibi yararlar yer alıyor. Emlak sektöründe de bu dönüşüm dört gözle bekleniyor.

saraybosna boşaltılıyor mu Haberi

saraybosna boşaltılıyor mu

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da Radyo ve Televizyon Kurumu binasının inşaatı sırasında 500 kilogramlık bomba bulundu. Tesadüfen bulunan bomba için güvenlik önlemleri alındı. 

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre, İkinci Dünya Savaşı'na ait uçak bombasının imha edilmesi için şehrin 2 kilometrelik alanı boşaltılacak. 500 kilogramlık bomba duruma göre yerinde veya şehir dışına taşınarak imha edilecek. 

Bosna Hersek Federasyonu Sivil Koruma İdaresi (FUCZ) Başkanı Fahrudin Solak, pimin bombanın taşınmasına engel olacak türde olması durumunda şehrin neredeyse yarısını tahliye etmek zorunda kalabileceklerini belirterek, uzmanlar tarafından yapılacak imha işlemi sırasında bombanın etrafındaki 2 kilometrelik bir alanın boşaltılması gerektiğini anımsattı.

Bombanın taşınma işlemi bu akşam saatlerinde gerçekleşeceği belirtildi. Bu esnada 2 kilometrelik alan...