26 / 07 / 2024

Saraykent hastane projesi

Saraykent hastane projesi

Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde çalışan Saraykentliler, ilçeyi hastaneye kavuşturmak üzere aralarında para toplayıp, belediye tarafından ilçe girişinde tahsis edilen alanda 2000 yılında 50 yataklı hastane inşaatı başlattı

TOKİ Yozgat Saraykent’de 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL !

TOKİ'nin Yozgat’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Yozgat Saraykent projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Yozgat Saraykent 2022 sosyal konut projesi...

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Zonguldak'ta yapımı devam eden hastane projesi meclis gündeminde!

Zonguldak'ta yapımı devam eden bir hastane meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Medicana Sağlık Grubu'ndan 4 yeni hastane geliyor! 

Medicana Sağlık Grubu 4 yeni hastane projesi üzerinde çalışıyor. Yakın zamanda tamamlanması planlanan hastenelerin 3'ü İstanbul'da, 1'i İzmir'de açılacak.  

Sarıyer'deki dev hastane projesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, CHP ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın itirazı üzerine Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan eski Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın yapacağı spor akademisi ve spor hastanesinin plan değişikliğini iptal etti.

Kayseri Bünyan'a yeni devlet hastanesi geliyor!

Kayseri'nin Bünyan İlçesi'nde yapılması planlanan yeni devlet hastanesi için çalışmalar başladı. Şehre, 75 yataklı modern bir hastane projesi kazandırılacak.

Yozgat Saraykent TOKİ sözleşme imzalama tarihleri!

Yozgat Saraykent konut Projesi’nde yer alan konutların sözleşmeleri 21 – 31 Mart 2017 tarihleri arasında T.C. Ziraatbank Saraykent Şubesinde imzalanıyor.

TOKİ Yozgat Saraykent Evleri kura tarihi!

86 adet daireden meydana gelen TOKİ Yozgat Saraykent Evleri projesi için kura çekimi yapılacak. Peki, TOKİ Yozgat Saraykent Evleri kura tarihi ne zaman?

Üsküp Filip Vtori Özel Cerrahi Hastanesi açıldı!

Almanya merkezli Anahtar Teslim Hastane Projesi firması ACENDIS’in, 2015 yılında Makedonya’nın başkenti Üsküp’te çalışmalarına başladığı ve tıbbi cihaz donanımını sağladığı Filip Vtori Özel Cerrahi Hastanesi faaliyetlerine başladı.

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü görücüye çıktı!

Sağlık Bakanlığı’nın özel şirket desteğiyle Bayraklı’da yapımına başladığı kampüs hastane projesi görücüye çıktı. Proje, 26 Ekim’de Çevre Şehircilik Bakanlığı’nda incelenecek ve değerlendirmeye alınacak.

2017'ye kadar 18 şehir hastanesi hizmete girecek!

Kamu-özel sektör ortaklığı ile yapılan şehir hastanelerinin sayısı artıyor. 18 hastane için ihale süreci biterken, 30 bin yataklık şehir hastanelerinin 2017 sonunda devreye girmesi bekleniyor. 10 bin yatak kapasiteli hastane projesi de planlanıyor.

Kozan Hastane kavşağı, akıllı kavşak oluyor!

Kozan’da biri bulvar olmak üzere toplam 6 yolun birleştiği ve ilçenin en işlek kavşağı olan ‘Hastane Kavşağı’ akıllı kavşağa dönüştürülüyor. Öztürk, kavşak projesi için geri sayımın başladığını söyledi.

İSMEP kamu binası, hastane ve okul yapım ihaleleri sonuçlandı!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin, İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında yeniden yapılacak kamu binaları, hastane ve okullarının yapım ve onarım ihaleleri sonuçlandı.

Saraykent hastane projesi Haberi

Saraykent hastane projesi


Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde çalışan Saraykentliler, ilçeyi hastaneye kavuşturmak üzere aralarında para toplayıp, belediye tarafından ilçe girişinde tahsis edilen alanda 2000 yılında 50 yataklı hastane inşaatı başlattı. Tamamlandıktan sonra Sağlık Bakanlığı'na devredilmesi planlanan hastanenin kaba inşaatı tamamlandı. Ancak, Saraykent ilçe nüfusunun yataklı tedavi hizmeti kurumu için yeterli olmadığı gerekçesiyle inşaatın hastane olarak devam ettirilmemesi, yeni proje hazırlanması gündeme geldi.


Avrupa'daki Saraykentliler'in onayı ile proje değişikliğine gidildi, bölge okuluna dönüştürülmesine yönelik çalışma başlatıldı. Saraykent İlçesi'nin yatılı bölge okulu için de uygun olmadığı belirtilince, inşaat atıl durumda kaldı. Sağlık Bakanlığı, Yozgat milletvekillerinin girişimleri üzerine Avrupa'daki Türkler tarafından kaba inşaatı tamamlanan binanın yerine 20 yatak kapasiteli hastane yapılmasını kararlaştırdı. 14 yıldan bu yana atıl durumda bulunan inşaatta yapılan teknik incelemede, kolonların yıprandığı, yükü taşıyamayacak...