21 / 05 / 2024

sarı lacivert ev

sarı lacivert ev

Afyonkarahisar'ın Anıtkaya Köyü'nde yaşayan Gökhan Özdemir çocukluğundan beri hayalini kurduğu "Fenerbahçeli ev" hayalini hayata geçirdi. Sarı lacivert renklerle inşa edilen ev için 170 bin lira harcandı.

Serenay Sarıkaya Ortaköy'den aldığı lüks daire için kesenin ağzını açtı! 

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda Marmaris'ten aldığı yazlık evin ardından şimdi de Ortaköy'de lüks bir siteden ev aldı. 

Serenay Sarıkaya, Marmaris'te hem arsa hem yazlık ev arıyor! 10 milyon TL'yi gözden çıkardı!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sık sık gayrimenkul yatırımlarıyla gündeme geliyor. Sarıkaya'nın yeni gözde yeri ise Marmaris Selimiye olurken, bu bölgeden de kısa zaman da bir arsa veya konut alacağı belirtildi. İşte detaylar...

Sarıyer'de ortalama konut kirası 43 bin 700 TL'ye ulaştı! Ev kiralayacaklara şok!

Son günlerde fahiş kiralar sık sık gündeme gelirken, megakentte ortalama kiralar tek tek açıklandı. Sarıyer'de ortalama konut kirası 43 bin 700 TL'ye ulaştı. İşte diğer ilçelerdeki son durum...

İkinci el konut fiyatlarında beklenti ne? Ev almak için doğru zaman mı?

Ev almak isteyenler konut fiyatlarının ne zaman düşeceğini sorgularken uzman isimler peş peşe açıklama yapıyor. Bu kapsamsa konut fiyatlarını değerlendiren Gayrimenkul Geliştirme Yöneticisi Fatih Sarı ev fiyatlarına ilişkin kritik uyarılarda bulundu.

Lacivert Group İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lacivert Group İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Pelin Hiclal Sever tarafından kuruldu.

Fenerium’da Sarı Lacivert’e gönül verenler içi kaçırılmayacak Eylül fırsatları! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Sarı Lacivert renklere sevdalıların tek adresi Fenerium, Eylül ayı fırsatlarıyla sonbaharı karşılıyor. Fenerium’un online mağazasında yer alan 240 ürün yüzde 60’lara varan fiyat indirimleriyle taraftara sunuluyor.

TOKİ'den İstanbullulara müjde! Yüzde 50 peşinat ve 120 ay taksitle ev sahibi olma imkanı! Tarih açıklandı, kaçırmayın!

TOKİ, İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamındaki 185 adet konutu açık artırma ile satışa sunuyor. Yüzde 50 peşinat ve 120 ay taksitle ev sahibi olma imkanını kaçırmayın. İşte ayrıntılar...

Serenay Sarıkaya Adana'dan ev aldı mı?

Yeni dizisinin çekimleri için bir süredir Adana'da olan Serenay Sarıkaya, Adana'dan ev aldığı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

Sarıyerli mağdur aileler yeni evlerine kavuştu!

TOKİ tarafından Başakşehir'de inşa edilen lüks konutlar için kura çekilişi yapıldı. 2 sene önce Sarıyer'de  riskli olduğu için boşaltılan binanın mağdurları da proje sayesinde ev sahibi oldu. 

Tolga Sarıtaş İzmir'de 3 milyon TL'ye arsa aldı! 

Şu sıralar Arıza dizisi ile ekranlarda olan oyuncu Tolga Sarıtaş İzmir'de 3 milyon TL'ye arsa satın aldı. Sarıtaş arsa üzerinde ev inşa ettirecek. 

Serenay Sarıkaya Bebek'te ev arıyor!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya Bebek'te ev arayışına girdi. Etiler'de yaşayan Sarıkaya, 30 bin TL'yi gözden çıkardı. 

Düzce'de sarmaşıkların sardığı ahşap ev ilgi görüyor!

Düzce Akçakoca'da 100 yıl önce yapılmış ahşap evi sarmaşıklar sarınca ilgi odağı haline geldi. Oktay ailesine ait ev, Kültür Varlıkları Koruma Kurulu tarafından koruma altına alındı.

Serenay Sarıkaya Kaz Dağları'nda ev sahibi oluyor!

Cem Yılmaz’la ayrıldıktan sonra soluğu Kaz Dağları’nda alan Serenay Sarıkaya, buradan ev sahibi olmak amacıyla 1.5 dönümlük arsa satın aldı. Gönlüne göre bir arsa bulan Sarıkaya, şimdilerde hayalindeki evin projesini çizdiriyor.

sarı lacivert ev Haberi

sarı lacivert ev

Fenerbahçe taraftarı olan Gökhan Özdemir, çocukluğunda kurduğu "Fenerbahçeli ev" hayalini hayata geçirdi. 2 katlı, 4 odası ve bir salonu olan evin yapımını tamamlayan Özdemir, bu evi baştan sona sarı lacivertli renklere boyadı. 

Gazete 3'te yer alan habere göre; evin dış kaplamasında Fenerbahçe'nin kuruluş yılı olan "1907" ve "Fenerbahçe" ibarelerini duvara yazdıran Özdemir, evin çatısı içinde sarı ve lacivert renklerden oluşan özel kiremitlerle döşedi.

ÖZEL KİREMİT GETİRTTİ

Kiremitlerle çatıya "FB" harfleri yazdıran Özdemir, evin tamamlanmasıyla vatandaşların evin önüne gelip fotoğraf çektirdiğini ifade etti. Özdemir, konu hakkında şu açıklamalarda bulundu: "Ben 1983 doğumluyum. Doğma büyüme Fenerbahçeliyim. Çocukluğumdan bu yana böyle bir evin hayalini kuruyordum. Evi geçen yıl tamamladık. Çokta güzel oldu. Kiremidine kadar özel getirttirdim. İçi dışı tamamen Fenerbahçeli bir ev oldu. Çok memnunum...