28 / 04 / 2024

sarıçam belediyesi çalışmaları

sarıçam belediyesi çalışmaları

Sarıçam Belediyesinden yeni imar yolu çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yeni kurulan ilçe Sarıçam'da yapılan hizmetler günlük değil asırlık planlanıyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi raylı sistem hatlarında çalışmalarını hızlandırdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte inşası devam eden T2 hattında çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin en önemli projelerinden biri olan T2 hattında test sürüşleri Mayıs 2022'de başlayacak.

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden deprem çalışmalarına 200 milyonluk kaynak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 Mali Yılı bütçesinde yapılacak düzenlemeyle kentte deprem nedeniyle meydana gelen hasar ve yıkımların etkisini azaltma ve yaşanabilecek depreme yönelik çalışmalar için 200 milyon TL ayrılmasına karar verildi. 

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi!

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi. Ekip, 10 gün boyunca hafif, orta ya da ağır hasarlı binalarda incelemeler yapacak.

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Silivri Belediyesi'nin deprem çalışmaları masaya yatırılacak!

Silivri Belediye Meclisi’nin Mart Ayı toplantısı 2. birleşiminin 1.oturumu yarın saat 10.00’da yapılacak. Gerçekleştirilecek toplantıda Silivri Belediyesi'nin deprem çalışmaları da masaya yatırılacak.

Rize Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyor!

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Ekim ayı İlçe Danışma Meclis toplantısında, Rize Belediyesi çalışmaları hakkında değerlendirme yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Rize'mize önümüzdeki aylarda 5 tane sosyal tesis kazandıracağız" dedi...

Bilecik Spor ve Yaşam Alanı'nda hafriyat çalışmaları başladı!

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Ertuğrulgazi mahallesine inşa edilecek olan spor ve yaşam alanı çalışmalarını inceledi.

Ordu Yeşil Yol projesinde çalışmalar tam gaz!

Yaptığı yol yapım çalışmaları ile model bir Ordu inşa etmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları doğal yaşamı etkiledi!

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları nedeniyle çevredeki doğal yaşam etkilendi. Bölgede yuvası olan oluklu kertenkeleler, sokaklara çıkmaya başladı.

Sarıyer Belediyesi 6. Gündüz Bakımevi'ni açıyor!

Sarıyer halkından gelen talep ve önerileri de dikkate alarak çalışmalarına devam eden Sarıyer Belediyesi, ilçeye 6. gündüz bakımevini kazandırdı.

Hacı Osman Korusu park çalışmaları 2018'de başlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yeşil Alan ve Tesisler Yapım Müdürlüğü tarafından alınan bilgilere göre Hacı Osman Korusu'na yapılacak olan Sarıyer'in Dev Bölge Parkı için gerekli izinlerin çıkmasından sonra 2018 yılı içerisinde çalışmalar başlayacak... 

Kartepe Belediyesi’nin kent projelerinde çalışmalar devam ediyor!

Kartepe Belediyesi’nin, Dumlupınar ve Ertuğrul Gazi Mahallelerini birleştiren, Ertuğrul Gazi Parkı ile bir kompleks olarak düşünülen Kanal Park Projesi ve Kanal Park Yürüyüş Yolu’ndaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

sarıçam belediyesi çalışmaları Haberi

sarıçam belediyesi çalışmaları

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, gelişen ve her geçen gün biraz da büyüyen ilçelerinde imar planına uygun belirlenen yerlerde yeni imar yol açma çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi. Uludağ, 

Sarıçam'da ileriye dönük olarak yapılan bu yolların birçok bölgede açılacağını da vurguladı.Başkan Bilal Uludağ, Sarıçam İlçesinin her geçen gün gelişerek daha da ileriye gittiğini 10-15 yıla kadar nüfusunun bir hayli artacağını hatırlatarak, bu nedenle yeni imar yollarına ihtiyaç olacağını kaydetti. İlçelerinde birçok yerde kaldırım yapımı, bordürlü kilit taş ve asfalt yol çalışmasının da yapıldığına dikkat çeken Bilal Uludağ,"2017 yılı içinde de özellikle yolu hiç yapılmayan yerler öncelikli olacak. Fen işlerine bağlı Yol Müdürlüğü ekiplerimiz ASKİ ile koordineli şekilde çalışıp, altyapı sorununu da büyük ölçüde tamamlayarak çalışmalarına ağırlık veriyor, "dedi, Başkan Bilal...